Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw probleemgeval dient zich aan voor Ten Hag: ‘Belichaming van dit team’

Laatste update:

André Onana doet er goed aan om de Engelse media donderdag even over te slaan. De doelman van Manchester United bewees zichzelf woensdagavond op bezoek bij Bayern München (4-3) een bijzonder slechte dienst. De voormalig Ajacied ging bij de 1-0 van Leroy Sané hopeloos in de fout en moest uiteindelijk vier keer vissen. Geen enkele Premier League-club kreeg dit seizoen zoveel goals tegen als United in alle competities: veertien stuks.

"Laten we onszelf niet voor de gek houden dat dit een nagelbijter van zeven doelpunten was", schrijft de Daily Mail. "Zelden was een 4-3 zo eenzijdig als deze. United begon goed en was, ondanks hun erbarmelijke seizoensstart, in de beginfase de betere ploeg, totdat Onana op catastrofale wijze een schot aan zich voorbij zag gaan. Het fragiele vertrouwen van United brokkelde daarmee verder af. Het is crisistijd voor Erik ten Hag. De problemen stapelen zich sneller op dan dat hij ze kan oplossen."

Reactie Onana
De Kameroener trok na afloop zelf het boetekleed aan. "Dit is het leven van een keeper", zegt hij bij TNT Sports. "Het is moeilijk. We begonnen goed, maar na mijn fout verloren we de controle over de wedstrijd. Het is een moeilijke situatie voor ons. Vooral voor mij omdat ik degene ben die het team in de steek heeft gelaten. Dat we vandaag niet gewonnen hebben is mijn schuld. Dit was een van mijn slechtste wedstrijden. Mijn start bij de club verloopt niet zoals ik gehoopt had."

Rio Ferdinand is het eens met Onana dat zijn fout cruciaal was voor het wedstrijdverloop. "Alle schuld voor dat doelpunt ligt bij hem", zei de analist bij TNT Sports. "Het was een eenvoudig schot. Onana is de belichaming van Manchester United dit seizoen. Ze hadden het de tegenstander bij ieder tegendoelpunt moeilijker kunnen maken dit seizoen. Onana heeft nog geen enkel succes beleefd als speler van United."

Het schot dat Onana niet kon klemmen.

Sky Sports vraagt zich hardop af of Onana het volgende probleemgeval is binnen de selectie van United. Eerder zorgden Jadon Sancho en Antony al voor onrust binnen de kleedkamer. Gary Neville is ervan overtuigd dat de keeperspositie bij United een van de meest zware banen in het voetbal is. Waar de grote namen niet of nauwelijks worden opgemerkt, haalt de voormalig Ajacied bijna wekelijks de krantenkoppen en is hij trending op sociale media.

"Onana hield vorig seizoen acht keer de nul voor Internazionale in de aanloop naar de Champions League-finale. Hoe kan iemand zo snel achteruitgaan?", vraagt Sky Sports zich af. "Het roept de vraag op of er weer een topspeler heeft getekend bij United die in een chaotische en ongestructureerde omgeving is terechtgekomen. De eerste signalen duiden er op. Het schot van Leroy Sané ontbeerde kracht en nauwkeurigheid. Het moet Onana amper gekieteld hebben."

Moet André Onana gepasseerd worden door Erik ten Hag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Extra lading stront van de media omdat Onana natuurlijk onze Maguire fileerde na zijn fout(en). Welkom in Engeland!

21 september 2023 om 11:18

En dan zelf blunderen en 14 doelpunten slikken in 6 wedstrijden. Misschien is Onana toch niet zo goed. Maar sommige Ajacieden vertelden mij een paar weken terug dat hij de beste keeper is van de PL.

21 september 2023 om 11:27

Vergeet je ff dat Onana eigenhandig Inter op de been heeft gehouden in de CL finale(!) van afgelopen seizoen... Ownee wacht, je bent zo goed als je laatste wedstrijd in de voetballerij

21 september 2023 om 11:31

Bij Inter had hij niet te maken met een slechte verdediging en waren zijn voetballende kwaliteiten belangrijk. Nu moet hij bij United vaker een redding verrichten en dan zie je dat hij als keeper op de lijn niet zo goed is.

21 september 2023 om 11:37

Er zijn er altijd een paar die van die onzin gaan spuien. Ik las ook dat ze met alle spelers erbij die nu geblesseerd zijn dit Bayern op gaan rollen over een tijdje. Daar moet je geen hele fanbase op aankijken, wat helaas hier op vz vrijwel altijd gedaan wordt, maar je hoeft het ook zeker niet te negeren.

21 september 2023 om 11:38

@bellapartida, vergeet je ook even te vermelden hoe hij er bij Ajax op het einde werkelijk niks meer van bakte. Het verschil tussen hem en Pasveer dat seizoen was schandalig. En aan de verdediging kon je het niet echt wijten want een duo Martinez en Timber was zeker niet verkeerd.

21 september 2023 om 11:40

@somagunner - dat zijn dan wel Ajacieden die neutraal kunnen kijken, want hij is er niet heel geliefd meer.

Het is een goede keeper en zit zeker bij de beste in de PL. United zit nu in de hoek waar de klappen vallen. Ze speelden gisteren niet eens slecht, maar Bayern heeft meer individuele kwaliteiten.

Ook in de League bijvoorbeeld. Je maakt zeker niet de 1-0 tegen BHA en krijg daarna 3 goals uit 3 kansen tegen. En al die defensieve blessures, situatie Antony en Sancho, helpen ook niet. Gifbeker moet leeg.

21 september 2023 om 11:45

Op basis van wat zit hij bij de beste in de PL? Ze staan 13e met 1pnt meer dan Chelsea, een doelsaldo van -4 en alleen Wolves (11) en Burnley (12) hebben meer goals tegen gekregen. Dit is toch gewoon roepen zonder na te denken?

21 september 2023 om 12:08

Een slechte verdediging heeft niks te maken met blunders.
En Onana heeft, sinds hij bij Man U in dienst is, al 4x geblunderd ofzo.
Hoorde laatst iemand hier zeggen dat Onana de beste keeper van de PL is met uitzondering van Ederson misschien (!).

21 september 2023 om 12:52

Wel grappig, ik als Ajacied werd een tijdje geleden hier juist afgemaakt omdat ik niet al te positief was over Onana. Werd ervan beschuldigd nog steeds wrok te hebben wegens zijn gedragingen richting Ajax.

Ik denk dat Onana de perfecte middenmoter / Europese subtop keeper is maar echt te kort komt voor de top. Hij wisselt schitterende reddingen af met oliedomme en soms ook arrogante momenten en die onrust krijg je er nooit uit bij hem. Ik zal hem nooit vergeven voor zijn rol bij de 2-3 tegen de Spurs. Lijkt me ook geen makkelijke gast om mee te werken.

21 september 2023 om 13:50

@Samcro - iets minder agressief, Tig.Je werkt met beperkte informatie. 5 wedstrijden in de PL met o.a. tegen Arsenal en BHA te hebben gespeeld. BHA schoot 4x op en er gingen 3 in. Toch staat Onana 6e qua reddingen. Hij heeft een kreupele defensie voor zich.Alisson, Ederson en daarna? Ondanks dat hij nu wat minder keept, kan je Onana echt wel in de 3 namen daarna invullen.

21 september 2023 om 16:40

Raya, Ramsdale, Pope, Martinez, Leno.

Neuh, daar zit Onana zomaar niet bij.

21 september 2023 om 17:57

Die keepers hebben nog nooit het niveau van Onana gehaald. Leuke keepers maar geen toppers.

Iets meer geduld voordat je hem afschrijft.

21 september 2023 om 19:12

Zelfde met jou toch Riddle, iets meer wedstrijden afwachten voordat je hem in top keepers van de PL schrijft.. Onana heeft nog letterlijk niks bewezen in de PL. En daar zeg jij nu al van dat hij easy bij de top keepers van de PL hoort op dit moment. Dat is simpelweg onmogelijk.. Leuk dat niveau wat Onana heeft gehaald (wordt ook nog eens schromelijk overdreven overigens), maar dat moet hij bij United nog bewijzen. Die tijd moet je hem absoluut ook geven. Ik zeg ook niet dat hij er niks van kan. Alleen om hem direct bij de top keepers van de PL te plaatsen na 6 potjes, waarvan een paar ook nog slechte potten, dat is simpelweg euforie die nergens op slaat.

En "die keepers hebben nooit het niveau van Onana gehaald"? Meen je dit oprecht serieus? Dan begin ik toch echt te denken dat je een blinde adoratie voor Onana hebt.. Martinez een WK gewonnen voor Argentinië en FA Cup voor Arsenal, waarin hij een absolute uitblinker was. Maar nee, die is volgens Riddle echt nog nooit op het niveau van Onana gekomen... Kan over de rest ook nog wel uitwijden, maar laat het hier maar bij.

Nogmaals: Onana moet zich eerst gaan bewijzen bij United voor minimaal een heel seizoen. En vooralsnog begint hij wisselvallig.

Tja, Onana herpakt zich wel weer. Heeft gewoon even een mindere periode. Ik denk echter wel dat deze mindere periode er voor kan zorgen dat Ten Hag ontslagen gaat worden. Hij zal dit weekend moeten winnen uit bij Burnley

Onana zal zich wel herpakken, United is gewoon een maatje te groot voor Bayern helaas. Hoe die verdediging wordt uitgespeeld kan echt niet in de UCL.

21 september 2023 om 11:22

Daar mag je ten hag op aankijken. 400m investeren in 12 maanden en dit op de mat leggen is natuurlijk een wanprestatie. Onana is ook de keeper die hij in z'n eerste periode bij ajax was. Er lopen teveel vrienden van Erik rond bij utd, dwz oud ajax spelers. Als je tegengas geeft word je weggesaneerd. In het bedrijfsleven zou men spreken van angstcultuur en dat is nooit een vruchtbare bodem voor succes

21 september 2023 om 12:38

Natuurlijk is ten Hag flink door de mand gevallen bij United, maar net zoals bij alle voorgaande coaches heeft het bestuur hun coach ook in de steek gelaten. Wat is dat voor team vol afval joh. Als je denkt dat een aankoop niet slechter kan, staat er alweer een volgende zak stront te wachten.

21 september 2023 om 12:54

@bochherief

Ja dat ook, maar ook snap ik niet waarom Ten hag Mason Mount wilde hebben, is totaal geen 6 ofzo veel meer een 8 of 10, maar die plek is al in bezit door Bruno Fernandes.



Dit is gewoon wie Onana is. Onderaan de streep is het wel een goede keeper, maar je weet dat zulke flaters gewoon wel eens gebeuren bij hem. Dat streept hij in een andere wedstrijd weer weg door een onmogelijke redding te maken. Maar de Onana van Ajax en laatste halfjaar Inter is nog ver te zoeken.

De keeper maakte wel een enorme blunder, een ouderwets De Geaatje zou je bijna zeggen. Maar zonder Onana had het ook gewoon 6-3 of 7-3 kunnen zijn. En met een beetje meer zuiverheid van beide ploegen wellicht 11-5.

21 september 2023 om 19:14

Tja, maar dat is dus niks beter dan De Gea toch vooralsnog? Zonder De Gea had het namelijk voor United ook vaak erger kunnen eindigen. Die hield United altijd op de been met super reddingen.

22 september 2023 om 00:56

Oh nee hoor, zeker niet beter dan De Gea.

Bijzonder, Onana is een top 10 (misschien wel top 5) keeper. Hij maakt hier inderdaad een slechte indruk, maar dit is weer typisch de media om hem direct af te schrijven. Ik neem aan dat iedereen kan zien dat Onana een verbetering is tov de Gea. in de spelhervattingen is het zo enorm verschil namelijk. Helaas voor Onan en United staat er een hele slechte verdediging en een slecht middenveld. Met de blessures van Varane en shaw plus het onvermogen van een wan bissaka en het middenveld dat nog steeds nietvoldoet na enkele aankopen krijg je enorm veel schoten tegen.

21 september 2023 om 11:29

Voetballend doet Onana het goed maar het keepende gedeelte is hij allesbehalve een upgrade tov de Gea. Onana is vrij beroerd begonnen dit seizoen. Als hij zijn vorm kan herpakken van inter dan komt het wel goed.

21 september 2023 om 11:35

Wat ik bijzonder vind is dat je Onana een 'misschien wel top 5' keeper noemt. Waarom vind je dat? Omdat ie leuk ver voor z'n goal kan staan en een bal lang kan trappen? Want op de lijn valt het erg tegen tot nu toe bij Utd, natuurlijk heeft hij een verdediging voor zich die niet voldoet, maar hij kan zich ook niet bepaald onderscheiden.

21 september 2023 om 12:11

Ik kom er echt met mn hoofd niet bij hoe mensen Onana ooit, zelfs in zn beste doen, in de top 5 plaatsen.
Neuer, Ederson, Allison, Oblak, Courtious, Navas etc. bestaan volgens mij niet voor die mensen.
Zelfs top 10 vond ik vreemd, want destijds waren De Gea, Buffon, en menig Duitse keepers ook gewoon beter.

21 september 2023 om 12:20

Jij vindt Navas dus beter dan Onana?

Mijn top vijf bestaat uit Courtois, Allison, Neuer, Oblak en Ter Stegen (willekeurige volgorde). Het is dan de vraag of Neuer en Courtois terugkomen op hun oude topniveau. Dan komen daarachter nog Ederson en Magnain. Als ik dit lijstje zie dan vind ik de eerste zes inderdaad beter dan Onana, dus een top vijf moet ik rectificeren.

Onana vind ik niet beduidend minder dan Magnain, helemaal niet na vorig seizoen. Verder heb je nog goede keepers als Kobel, Ramsdale en Donnarumma. Ik vind Onana beter dan deze keepers dus wat mij betreft is een top tien klassering helemaal geen gekke gedachte. Op dit moment, als je de niet fitte keepers niet meerekent, kun je zeggen dat Onana een top vijf keeper is.

21 september 2023 om 13:38

Rooiedraad,
Destijds toen hij door heel veel mensen in de top 5 werd geschaard vond ik Navas zeker beter dan Onana.
Nu kan je erover twisten, maar het zal niet veel schelen.
Courtious, Neuer, Oblak, Ter Stegen, Allison, Ederson, Donnarumma, Maignan, Trapp (en wellicht vergeten ik iemand) vind ik allen beter dan Onana.
Destijds had je er Navas bij, Lloris, Buffon, De Gea, Handanovic.
Ik vind Onana ongeveer op de zelfde level zitten als Ramsdale, Kobel, Leno, Sommer etc.
Een prima keeper voor net onder de top.
En hij is nog jong dus hij zou nog best door kunnen groeien naar de absolute top

Trouwens, ''top 10'' maakt je niet per definitie absoluut top.
Als je de top 10 rechtsbacks en linksbacks bekijkt bijvoorbeeld,zijn de helft van de ''top 10'' kwalitatief waarschijnlijk niet eens topclub waardig.

21 september 2023 om 15:37

Leno en Sommer beter dan Onana? Hebben wij het over Andre Onana? Leno die niet goed genoeg is bevonden voor Arsenal en Sommer de vervanger nota bene van Onana.

Het gaat om nu he. Ik benoem Yashin ook niet.

21 september 2023 om 15:59

Ter stegen in de top 5 lijstjes is voornamelijk op basis van vorig seizoen lijkt me? Aangezien hij daarvoor niet echt als absolute wereldtop werd gezien maar eerder bovenste laag subtop. (werd vaak gezien als 1 van de zwakke schakels bij Barça?) Was vorig seizoen wel echt buitenaards hoor, zeer zeker top 3.

21 september 2023 om 16:25

Inter en Man U zijn allebei van hetzelfde niveau, en Sommer vervangt Onana.... veel gelijkwaardiger dan dit ga je het niet krijgen. De situatie beschrijft uitstekend waarom die twee gelijkwaardig zijn, dus ik snap die ''nota bene'' niet echt.
En ik zeg nergens dat die keepers beter zijn, ik zeg dat ze ongeveer op het zelfde niveau zitten.

21 september 2023 om 12:30

United speelt op de counter dus dan kan je wel een meevoetballende keeper hebben maar wat is het verschil? De Gea is qua keepen echt een paar klassen beter dan Onana.. het verbaast mij hoe veel mensen en United fans over De Gea praatte voordat hij weg was. Die man heeft zoveel punten gepakt voor United de afgelopen jaren. Zelfs tot het punt dat ik durf te stellen dat ze een aantal keer in het rechterrijtje waren geëindigd zonder de Gea..

21 september 2023 om 19:17

Eens Tilburg013. Ik snap ook niet dat Real Madrid niet voor De Gea is gegaan in plaats van Kepa bijvoorbeeld. Ik werd altijd he-le-maal gek van De Gea met al zijn reddingen tegen ons. Dan verloren we weer van United of speelden we gelijk en dan had De Gea weer 10 ballen eruit gehouden, waarvan 2-3 echt top reddingen.

Tja weer een goed begin van United waarbij er niets aan de hand is, missen een paar kansjes en na 20-30 minuten een tegengoal en de boel stort in. Dit is niet iets nieuws, dat gebeurde al onder Van Gaal, Mourinho en Ole. Maakt echt niet uit welke spelersgroep er staat zodra dat United shirt aangaat en er een dik contract is getekend is de echte focus weg.

Voorbije weekend nog een supersave op die kans van Ansu, en gisteren deze flater. Wat een domper voor hem, want hij heeft echt al goeie dingen laten zien bij United. Dat je in en van Bayern kan verliezen was te verwachten, Bayern was zelf ook wel bij momenten te slordig. Daar zit het ook nog lang niet goed.

Ik snap er helemaal niks van. Deze man was zo ongelooflijk bij Ajax. En nu is het net of er een 16 jarige in de goal staat. Hij hield toen der tijd werkelijk alles ermaar uitz schier onmogelijke ballen. Dat kan toch niet zo ineens weg zijn? Tuurlijk had die 2x per jaar wel een dingetje zoals groningen uit. Maar die heeft ons toen ook gewoon 15 punten minimaal gepakt. En niet te vergeten in de (voorronde) cl.

21 september 2023 om 12:41

Hij zit gewoon in een slechte fase. Bij Inter speelde hij ook veel beter dan nu dus het was niet alleen in zijn Ajax-periode. Misschien dat de druk van een nieuwe club hem wat onzeker maakt. Hij krijgt ook een hoop meer schoten te verduren nu onze verdediging zo slecht is

Denk ook vaak dat onana zich zelf vaak te goed vind.waardoor zijn concentratie niet goed is, en daardoor enorme blunders maakt, want het is toch vaak bij hem alles of niks

Bij Inter had Onana natuurlijk een veel sterkere defensie voor zich maar als ze hem gewoon laten staan komt het wel goed, is gewoon een uitstekende keeper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren