Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nieuw paspoort gaat toekomst van Rodríguez bij Real Madrid niet redden’

Laatste update:

De toekomst van James Rodríguez is een groot vraagteken. Maandagavond meldde BILD dat Bayern München er momenteel weinig voor voelt om gebruik te maken van de optie tot koop van 42 miljoen euro, waardoor de huurling in de zomer kan terugkeren bij Real Madrid. Volgens Marca heeft de grootmacht uit LaLiga echter niet de intentie om Rodríguez voor de club te behouden.

De spelmaker staat inmiddels bijna vijf jaar onder contract bij Real Madrid. Maandag kreeg Rodríguez een Spaans paspoort uitgereikt, waardoor hij volgend seizoen niet een van de drie beschikbare plekken voor spelers van buiten de EU zou innemen bij Real Madrid. Toch zou trainer Zinédine Zidane de komst van Rodríguez niet nodig achten. Een definitieve transfer lijkt komende zomer dan ook het meest waarschijnlijk. Het dienstverband van de Colombiaans international bij Bayern lijkt bovendien beperkt te blijven tot twee seizoenen.

Zaterdag deed hij geen minuut mee in de belangrijke competitiewedstrijd tegen Borussia Dortmund (5-0); aanvankelijk leek dat het gevolg van een lichte blessure die Rodríguez had overgehouden aan de bekerwedstrijd tegen Heidenheim, maar volgens de meest recente berichten was het een tactische keuze van Niko Kovac. Rodríguez is dit kalenderjaar veelal een basisklant in de ploeg van Kovac, maar zijn opgelopen blessure zou de trainer het 'perfecte excuus' hebben gegeven om tegen Dortmund met zijn favoriete elftal te spelen - zonder Rodríguez.

Volgens BILD voelt Karl-Heinz Rumenigge er veel voor om de optie tot koop te lichten, maar stuit hij op weerstand van president Uli Hoeness. "We gaan geen 42 miljoen euro betalen voor iemand die niet gaat spelen", verzekerde Hoeness onlangs. De clubleiding heeft nog geen definitief besluit genomen over de toekomst van de 27-jarige creatieveling. Rodríguez heeft nog anderhalve maand om Bayern en eventuele andere geïnteresseerde clubs te overtuigen.

Real Madrid lijkt echter in te zetten op de komst van Eden Hazard, een directe concurrent voor Rodríguez, en daarom is een verkoop realistisch. Volgens Marca heeft Juventus interesse getoond en is die club op dit moment 'de meest waarschijnlijke bestemming'. Rodríguez gaat liever naar Juventus dan naar een club uit de Premier League, zo klinkt het. In totaal kwam de ex-speler van onder meer FC Porto en AS Monaco tot 77 competitieduels voor Real Madrid, waarin hij 28 keer scoorde. Zijn contract in het Santiago Bernabéu loopt door tot medio 2021.

Denk je dat James Rodríguez nog van waarde kan zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap echt niet waarom Bayern hem voor 42miljoen niet koopt. Het is toch gewoon een geweldige speler, als het niets wordt dan kan je hm altijd nog een jaar later voor een soort gelijk bedrag verkopen.

9 april 2019 om 12:07

Zou ik ook gewoon doen. Al verkoop je hem een dag later, er zijn genoeg clubs die veel meer voor hem zouden betalen denk ik. Al is het alleen maar om te hopen dat ie zijn wk-vorm van 2014 terugkrijgt (toen speelde hij ook heel goed bij Monaco)

9 april 2019 om 12:20

Waarschijnlijk vinden ze 42 mln teveel, tel daarbij zijn salaris van 12 mln kost James 54 mln. Nog een jaar laten blijven (overkopen) kost nog eens minimaal 6mln aan salaris plus tekengelden à... dus 60+mln voor een speler die sporadisch zal spelen?

9 april 2019 om 14:28

Tuurlijk moet ie het zien zitten, maar bij Real gaat ie ook verkocht worden naar het er zo uit ziet. Dus of Bayern hem nou verkoopt of Real, dat maakt voor hem niets uit. En hij ziet het vast meer zitten dan op de bank bij Bayern, waar ie het toch niet naar zijn zin heeft. Dus ik denk dat Bayern hier een slaatje uit kan slaan. Ik verwacht echter niet dat ze het doen, want vind Bayern op een of andere manier daar niet de club naar.

9 april 2019 om 12:04

Volgens mij is het geen eens 42 miljoen, dit was het totaal bedrag inclusief de huursom, het definitief overnemen was 35 miljoen volgens mij.
Daarnaast zie ik hem ook graag blijven. Desnoods houd je hem voor 1 jaar, laat je hem volgend jaar lekker spelen in een vernieuwd Bayern en kan hij vervolgens weer (met winst eventueel) verkocht worden en kan dat geld in Havertz geïnvesteerd worden, die dan nog een jaartje extra heeft om bij Leverkusen te rijpen.

9 april 2019 om 12:22

@MarkBayern: 42mln is buiten de huursom van 6mln p.j.

9 april 2019 om 12:05

Ik denk eerder te maken heeft dat hij geen duitser is en ook eventueel ze leeftijd. Bayern wilt verjongen met duitse spelers op het middenrif zoals eerst met kroos schweinsteiger en muller. Dit is de enige logische reden die in me hoofd op komt want 42m voor een speler als rodriguez. Dan moet je gek zijn gewoon!

9 april 2019 om 12:08

Bayern betaald ook nog een huursom (dacht ik) en zijn salaris natuurlijk. Deze jongen heeft Bayern indien ze hem kopen wel 70 miljoen gekost. Ik weet niet of er clubs zijn die meer dan 80 miljoen willen betalen voor hem, ervan uitgaand dat Bayern winst wil maken natuurlijk. Ben zelf wel fan van hem en hoop dat Bayern hem binnenhaalt. Naast Thiago de enige middenvelder die veel creativiteit kan brengen en een hele fijne pass in z'n voeten heeft.

Wat is het toch met James. Het lukt telkens net niet. Misschien iets voor Spurs als Eriksen vertrekt naar Real?

9 april 2019 om 11:53

Waarom naar Spurs als Juventus misschien heel veel interesse heeft? Hij is gewoon een fantastische voetballer maar je moet hem niet laten verdedigen. Hij is geen Ozil, James staat er altijd en is ook heel belangrijk in grotere wedstrijden. Hij is een koopje en ik snap niet dat er veel clubs aan hem twijfelen.

9 april 2019 om 13:21

James is gewoon niet zo goed als iedereen dacht. Hij kan soms prachtige dingen laten zien, maar is totaal niet constant.

Wat moet Juventus met hem? Ze hebben in Dybala al een soortgelijke speler en die speelt ook niet. Zou voor United, Liverpool of Arsenal wel een aanwinst zijn denk ik.

9 april 2019 om 12:07

Dybala is een (schaduw)spits die verkeerd word gebruikt en james is een echte nummer 10 die het spel zo goed mogelijk kan verdelen.

9 april 2019 om 13:20

James kan ook prima van de flank, beter dan Dybala.

9 april 2019 om 16:25

Waarom eigenlijk? Dybala heeft snelheid en zie ik vaker iemand voorbij dribbelen dan James.

Hoeness wat ben je ook een dom persoon aan het worden. James voor 42 miljoen is een koopje. Ja blijf lekker vast houden aan Muller die al tijden als een natte krant speelt (behalve tegen Dortmund afgelopen zaterdag). Wel voor 120 miljoen 2 backs kopen, terwijl je daar al 2 toppers hebt staan. Investeer nou eens in een creatieve buitenspeler. Maar ik hoop dat ze door blijven gaan met wanbeleid. Zal de Bundesliga veel competiever maken. Leipzig en Nagelsmann gaan het voor elkaar krijgen, wat Dortmund al jaren nalaat.

9 april 2019 om 12:03

Exact! Muller heeft afgelopen weekend z'n beste wedstrijd in 3 jaar gespeeld, terwijl James de afgelopen 2 jaar (vooral onder Heynckes) heeft laten zien van meerwaarde te zijn voor Bayern.
Wat ik uit de tekst ook opmaak is dat Kovac min of meer verplicht werd gesteld om James op te stellen (door Rummenigge ??) Persoonlijk hoop ik dat James definitief in München blijft.

9 april 2019 om 12:43

Ik raad je echt aan eens wedstrijden te gaan kijken want je blijft maar met een hoop onzin aankomen.

Heb je trouwens de wedstrijden gemist waarbij Rafinha moest spelen op beide back posities? 1 speler voor 1 positie ga je het niet mee redden. Het is maar wat je wanbeleid noemt...

9 april 2019 om 13:02

Rafinha is een ramp ja. Snap ook niet dat ze Bernat wegdeden, Weiser was destijds ook prima als 2de rechtsback. Ik ben helemaal niet onder de indruk van Pavard en bij Hernandez moet ik ook nog maar zien.

Ik kijk nagenoeg alles van Bayern. Ik ben ook zekers niet anti Bayern. Ik lever op dat gebied net zo vaak kritiek op Dortmund als op Bayern. Maar Bayern speelt dit seizoen gewoon ver ondermaats. In de CL niks klaar gespeeld en 1ste seizoenshelft was een ramp.

Er moet geinvesteerd worden in de selectie, maar ik hoor weer namen als Werner en Pepe van Lille voorbij komen. Dan denk ik, trek een keer echt die portemonnee open en haal jongens als Griezmann, Dybala, James. Of doe en poging bij Hazard.

Aan het eind van de rit komt Bayern weer op Werner, Havertz, Draxler, Ziyech Pepe, Pavard en Hernandez uit. Waarbij ik alleen Havertz een absolute topaankoop zal vinden. Ik moet het allemaal nog maar zien de komende jaren met Bayern.

Als je elke keer van die halve aankopen doet (pavard, Tolisso, Sanches etc) ga je gewoon de aansluiting mislopen met de absolute top.

Je hebt geen vleugelaanvaller van wereldniveau. Bij Bayern hoort gewoon een speler van het kaliber Salah, Hazard, Mbappe, Neymar etc rond te lopen. Robben en Ribery is klaar, Gnabry en Coman kun je niet op teren.

Muller worden we het toch niet over eens.

Martinez, Boateng en Hummels moeten ook langzamerhand vervangen worden. Een type De Ligt, Koulibay zal niet misstaan. Maar Bayern kennende zal wel bij Tah uitkomen of Vogt.

9 april 2019 om 13:17

Omdat Bernat ook een ramp was. De paar keer wanneer hij moest spelen in wedstrijden waar het er om ging liet hij een dramatische indruk achter. Dan is Rafinha/bernat om het even.

Overigens zit je daar ook fout. Eerste seizoenshelft was helemaal geen ramp. 2 maanden was het een ramp, maar de maand ervoor en erna was het prima. Het gat was niet meer in te halen geweest als het hele eerste seizoenshelft een ramp was.

Overigens zijn Griezmann, Dybala spelers voor posities waar je die niet nodig heb, en al helemaal niet om er grof geld voor neer te leggen. Bij James is er de vraag of je voor hem veel geld moet neerleggen terwijl hij het soms laat afweten wanneer het er om gaat. Dan is doorschakelen naar een Havertz. Brandt misschien wel beter. Zijn qua potentie zeker niet minder.

Die spelers die je overigens opnoemt zijn prima om aan te haken bij de top. Gnabry is gemiddeld elke 104 minuten betrokken bij een doelpunt. Voor een jonge speler bij een nieuwe club is dat prima. Een geweldige start is dat.

Muller worden we het misschien niet over eens maar ik kan het tenminste onderbouwen met stats en ratings die hij krijgt van bij Kicker. Presteert prima.

Overigens is de jeugdfetish die er heerst behoorlijk absurd. Hummels is in december 30 geworden, waar hebben we het over. Martinez in september. Het is belachelijk dat deze spelers opeens worden afgeschreven wanneer ze de 30 aantikken. De wedstrijden tegen Liverpool lieten ook wel zien dat zij veel te vroeg worden afgeschreven. Waren een van de weinige die daadwerkelijk thuisgaven.

9 april 2019 om 13:32

Ze hebben inderdaad een hele slechte fase gehad met onder meer remismes in eigen huis tegen Freiburg en Dusseldorf. De laatste maanden zijn de resultaten wel beter. Maar om nou te zeggen dat het spel altijd zo geweldig is. Tegen Heidenheim was ook weer een schandalige wanprestatie.

Tegen Dortmund hebben ze aangetoond toch nog heel aardig te kunnen ballen. Al speelde Dortmund met schijt in de broek. Wat waren die slecht zeg.

Martinez is een genot om na te kijken in grote wedstrijden, die moet je zekers erbij laten. Maar tegen clubs als Freiburg etc heb je niks aan hem.

Hummels vind ik ook zekers nog basis waardig, in tegenstelling tot Boateng.

Gnabry ben ik juist erg gecharmeerd van. Maar Coman is erg blessuregevoelig. Dan heb je simpelweg veel te weinig vleugelspelers. Griezmann kan ook prima op links voetballen in een vrije rol. Hazard kost iets van 115 miljoen. Snap niet dat ze geen poging doen. Ook al heeft Real betere papieren.

En als je James voor 42 miljoen kan ophalen. Gewoon doen, desnoods verkoop je hem weer na een jaar. 42 miljoen is een koopje tegenwoordig. Je betaalt voor Pavard ook bijna 40 miljoen.

Bayern moet gewoon 1 a 2 absolute toppers voorin halen. Ik hoop dat je dat met me eens bent. Want met Pepe, Ziyech en Draxler ga je de oorlog niet winnen. Ook bij Brandt heb ik twijfels. Tevens is Brandt ook geen pure winger. Er zal een speler van topcategorie moeten komen. En volgens mij zijn er met Bale, Dybala, Hazard, Griezmann, Sane genoeg spelers waar je een poging voor kan doen.

Zijn die niet haalbaar ga je er gewoon een categorie onder zitten. En dan praat ik over Martial, Insigne, Coutinho, Fekir, Mertens etc

Vind dat Bayern simpelweg wel wat meer ambitie mag tonen.

9 april 2019 om 13:48

Tegen Heidenheim was het geen wanprestatie, daar komen ze gewoon in de problemen omdat Sule eraf moet na een dramatische pass van Thiago. Niet alleen komen ze met 10 man, maar Thiago is het vervolgens zo kwijt dat je eigenlijk met 9 man staat. Dat terwijl Thiago een geweldig seizoen heeft. Dat zit niet mee.

Ik ben het eens dat Bayern toppers moet halen, aan de andere kant ben ik realistisch genoeg om te weten wat wel kan en wat niet kan. Het bestuur kijkt naar totale deals, met salaris en alles erbij. En dan veranderd de Hazard deal wel. Theoretisch zijn al die spelers die je noemt wel te halen (al is Bale niet interessant ) geen van die spelers zijn het waard om je salarishuis op te blazen. Want dat zou wel het gevolg zijn, de contracten die deze spelers ( Hazard, Greizzman etc) krijgen (die hoogstwaarschijnlijk ver boven de huidige topverdieners komen) zullen als maatstaaf gebruikt worden voor de volgende contractonderhandelingen van de spelers.

Vind overigens dat je Pepe wel heel makkelijk afschrijft zo. Is een interessantere optie alle alle spelers die je opnoemt in je 2e categorie.een echte buitenspeler die het geweldig doet dit seizoen.

Bayern wordt ook met zat namen in verband gebracht. en het is pas april dus er is tijd zat.

9 april 2019 om 14:54

Bale is nog meer blessuregevoelig dan Coman, Dybala is zwaar overschat, Hazard wil alleen weg als hij naar Real Madrid kan, Griezmann heeft Barcalona afgeslagen dus zal ook niet bij Bayern gaan tekenen, Sane zit goed bij City onder de beste coach ter wereld, in de beste competitie en is grotere kanshebber voor de CL dan Bayern. Ze zullen er dus inderaad onder gaan zitten.

9 april 2019 om 12:57

Zowel Hernandez als Pavard zijn geen backs, het zijn centrumverdedigers die bij nood als backs kunnen spelen. Iedereen hier laat zich leiden door het WK, blijkbaar volgt niemand die jongens bij hun clubs.

9 april 2019 om 13:03

Hernandez speelt bij Atletico ook nagenoeg altijd linksback, omdat Godin en Gimenez al in het centrum spelen. Pavard speelt bij Stuttgart ook vaak genoeg rechtsback. En Pavard vind ik niet goed genoeg. Maakt bij Stuttgart ook fout op fout.

9 april 2019 om 13:07

Al met al is het vrij logisch allemaal.voor volgend seizoen.

2 pure backs met Kimmich & Alaba, 2 pure centrale verdedigers met Sule-Hummels, 2 centrale verdedigers die ook als back uit de voeten kan met Hernandez en Pavard. In geval van nood is er Martinez. Boateng die waarschijnlijk weg gaat.

Zo zijn alle posities achterin bezet overall gezien vrij jonge en goede spelers maar zijn er niet zoveel spelers dat er gemor kan komen dat sommige spelers niet aan spelen toe komen.

Dan zijn zowel de achterste linie en het middenveld klaar voor de komende jaren.

9 april 2019 om 13:16

Het middenveld is zekers nog niet klaar. Als James niet komt, wie wordt dan de nummer 10? Kai Havertz? Sterker nog als James niet komt vind ik het middenveld van Bayern vrij pover. Dan ben je wel heel afhankelijk van Thiago.

9 april 2019 om 13:17

Bron: Transfermarkt

- Lucas Hernandez dit seizoen 14 wedstrijden centraal achterin, 8 als linksback. Momenteel een binnenband blessure dus speelt dit seizoen niet meer.

- Benjamin Pavard dit seizoen 21 wedstrijden centraal achterin, 2 als rechtsback. Het waren er meer geweest indien hij geen spierscheuring had.

Pavard is inderdaad niet goed genoeg voor Bayern, volledig met je eens. Die puur op basis van het WK gehaald, maar ik verwacht dan ook niet dat hij basisspeler zal zijn.

9 april 2019 om 13:23

Waarom moet er persee een nummer 10 zijn? Dat is toch al vrij gedateerd. Met Martinez, Thiago, Goretzka, Tolisso en Sanches lopen er nu 5 spelers rond voor 2 posities, 3 posities als de coach besluit conservatief te spelen. 4 van die spelers zouden bij alle bundesliga clubs zo de basis in wandelen. Spelen ze offensiever dan komt Muller nog in dit rijtje en James ook als ze hem kopen.

9 april 2019 om 13:34

Goed, jij je zin ze kunnen centraal uit de voeten.

Waarvan Pavard niet goed genoeg is.

En Hernandez betaal je 80 miljoen voor. Die waarschijnlijk niet eens basisspeler wordt.

Punt blijft, het blijven belachelijke aankopen.

9 april 2019 om 13:36

Sanches is niet goed genoeg. Die mag je van mij afschrijven.

Martinez vind ik als CVM alleen nuttig in grote wedstrijden.

Thiago is goed, maar heel blessuregevoelig.

Tolisso zelfde verhaal.

Goretzka vind ik een goeie speler maar nog geen basis materiaal.

James moet gewoon gehaald worden, zal het anders een schandalige actie vinden van Hoeness.

Er mag zekers nog wel een middenvelder bij. Dit jaar ook vaak uit nood met Kimmich op het middenveld. Man man dat doet pijn aan me ogen.

9 april 2019 om 14:05

Sanches is 21 en heeft in enkele wedstrijden zat potentie getoond, maar dit is niet het seizoen om risico te lopen dus krijgt hij minder kansen. Vertrekt hij dan komt er wel een ander iemand voor terug.

Martinez is ook prima in kleine wedstrijden, geeft dan Thiago de kans om verder naar voren te pushen.

Thiago heeft het volgende aantal wedstrijden gemist de afgelopen seizoenen; 18/19: 6.. 17/18: 20.. 16/17: 6. 15/16: 6. Dat er een afwijkend seizoen tussen zit waarbij hij een hoop wedstrijden mist vanwege een vervelende blessure maakt hem niet blessuregevoelig. Tolisso heeft in de 3 jaren hiervoor 8 wedstrijden in totaal gemist vanwege blessures.

Dat noem je toch niet serieus blessure gevoelig.

Dan heb je niet alle wedstrijden gekeken als je zegt dat hij pijn aan de ogen deed op het middenveld. In wedstrijden tegen Bremen, Benfica en Nurnberg was hij erg goed. Hij moest er overigens ook spelen omdat James weer geblesseerd was.

Dit gaat wegvallen zodra Ribery/robben wegzijn en er een andere vleugelspeler gekomen is.

9 april 2019 om 14:09

Hernandez wordt achterin de patron naast Sã¼le mag je 100 van uit gaan en kan Alaba vervangen als die geblesseerd zou zijn. Heeft vorig jaar verdedigend de beste stats gehaald in Spanje( stond ff geleden op twitter). Bayern trekt niet snel de portomonee maar als ze het doen en voor een centrale verdediger dan mag je er van uitgaan dat ie vaste basis wordt. Is een snelle verdediger die heel hard is met een prima tackel, top aankoop in mijn ogen. Ik zou graag Son zien bij ons ( liefst sanã©).

9 april 2019 om 14:13

Voor Martinez werd ook grof geld betaald en die stond ook niet gelijk basis, Sanches ook. Zat spelers die niet gelijk basis staan. Dat ligt aan hun prestaties. En zolang Hummels zo blijft spelen is er geen reden hem eruit te halen.

9 april 2019 om 18:28

Klopt hij zal moeten presteren maar ben ervan overtuigd dat Süle-Hernandez ons top duo wordt. Hernandez zijn waarde is al ff 70M euro, top 5 waardevolste verdedigers & dit bekom je door te presteren. Elke Atleti fan is zeer zeer positief over LH & moest je eens die kranten lezen daar als het officieel werd.. merk je direct dat het om een topper gaat. Hummels begon pas trouwens vanaf Liverpool weer top te spelen maar ervoor was het ook maar pover, de toekomst zijn Süle-Hernandez maar ook hummels zal veel wedstrijden spelen net zoals pavard( zeer stevig, mooi passpel & goed positiespel) ook, er zal wel gewisselt worden= hebben een ijzersterke achterhoede

9 april 2019 om 16:24

@Elphenomeno ik ben het met je eens dat we James ten alle kosten moeten kopen. Al laat je hem banken is 42 mil voor een speler als James nog steeds een koopje. Bayern vergeet dat je ook gewoon een brede selectie moet hebben. En ook ik vind het een hele domme actie om James te laten gaan en vast te houden aan Muller. Muller is al 3 seizoenen lang van het niveau Leverkusen, en we moeten zsm afscheid van hem nemen. Maar ik moet wel zeggen dat ik Lucas Hernandez een zeer goeie aankoop vind. Lucas Hernandez is een cendrum verdediger die heel snel is, kan met veel ruimte in de rug spelen, hij is goed en kalm aan de bal en verdedigend een beest. Hij zal wss gewoon cv staan. Ik vind wel dat we alsnog een linksback moeten halen a la schulz. Hernandez moet alleen in de meest urgente situaties op links spelen, een beetje als Laporte bij City. Ook Pavard is gehaald voor de cv positie. Pavard is op rechts alleen verdedigend goed, aanvallend brengt hij niet veel. Verder vind ik dat we idd echt moeten investeren in een wereldklasse buiten speler. En niet met spelers komen als Callum Hudson of Pepe dat soort spelers hebben we al in Gnabry en Coman. Gnabry zie ik wel de absolute top bereiken, maar daarvoor moet hij constanter worden. Ik heb trouwens altijd kapot geirriteerd waarom we,wat voor mij, dé perfecte vervanger van Robben in naam van Doiglas Costa hebben verkocht. Maargoed, Bayern moet gewoon een speler a la Sané kopen. Niet minder! Geen talent, nee een wereldspeler die er meteen staat!

Liverpool, alsjeblieft, slaap niet op James mits we hem die vrijheid geven dan kan hij bewijzen dat hij hoort bij de top 5 van aanvallende middenvelders. Als Benfica fan weet ik maar als te goed hoe goed deze man was voor de Dragoneres (Porto) en ik ben hem sindsdien ook blijven volgen met zijn topseizoen bij Monaco en daarna dat WK wauw, niemand maar dan ook niemand heeft zo goed WK gespeeld de afgelopen 3 WKs als James Rodriques. Daarna nog een lekker seizoen bij Real en vorig seizoen ook nog goed gespeeld bij Bayern, dit jaar wat minder maar dat komt ook door het team rond hem wat echt niet meer behoort bij de top 5 van de Europa. Maar goed, Real kan beter hem behouden en Isco wegdoen en anders mag mijn Liverpool toeslaan

Hazard James Asensio en daarvoor Icardi of Jovic is toch een heerlijke aanval...? Ik zou als Real zijne hem gewoon laten terugkomen.

9 april 2019 om 13:02

Zidane mag hem niet, dat is enige reden waarom hij weg moet. Dat was volgens Spaanse media ook 1 van Zidane zijn eisen om terug te keren, dat James verkocht wordt. Het slaat nergens op dat hij zo behandeld wordt, want hij kan nog van grote waarde zijn voor Real zoals je zegt. James is dit seizoen per 102 minuten betrokken bij een doelpunt, dat zijn gewoon uitstekende statistieken. Er zijn weinig aanvallende middenvelders met zijn rendement.

9 april 2019 om 16:27

Nogmaals de overgewaardeerde getallen erbij halen. Statistieken uit het verleden bij een andere club in een andere competitie doen er niet toe. Zidane wilt gewoon spelers met eigenschap x en y, en blijkbaar heeft James in zijn ogen geen x of y of geen van beiden.

Real moet James definitief van de hand doen nu hij nog enige transferwaarde heeft. Speelde in zijn tijd bij Real 1 op de 5 wedstrijden geweldig, 1 op de 5 aardig en 3 zaadpotten waarbij je je afvroeg of hij uberhaupt op het wedstrijdformulier stond. Heeft echt wel prachtige dingen laten zien maar het is gewoon een 'netnietgeval'. Kan me vooral herinneren dat ik me zo zat op te vreten over hoe ontzettend traag en lomp hij soms leek voor iemand met zijn postuur.

Mocht je dit lezen, evengoed bedankt voor bewezen diensten James!

Liverpool? Wat een team zou dat zijn James op CAM salah firminio en mane

Jammer, vond hem altijd wel goed in de keren dat hij mocht spelen. Denk dat voornamelijk de breedte van Real Madrid dit seizoen minder is. Met Kovacevic en James had je twee goede spelers achter de hand. Het vertrek van Ronaldo zonder vervanger te halen heeft natuurlijk ook een grote impact gehad.

Hopelijk komen er versterkingen, vooral de aanval heeft wel nieuwe spelers nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren