Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Niet veel Liverpool-spelers gewild door Europese top, maar hij is er een'

Laatste update:

De 1-3 op Stamford Bridge betekende afgelopen zaterdag de eerste competitiezege voor trainer Jürgen Klopp bij Liverpool en volgens oud-middenvelder Jamie Redknapp gaat de Duitse oefenmeester ervoor zorgen dat spelverdeler Philippe Coutinho echt gaat uitblinken.

/

“Toen Klopp bij Liverpool kwam, gingen mensen zich afvragen of Coutinho wel zou passen in het pressievoetbal van de coach. Maar zijn optreden tegen Chelsea was het perfecte antwoord”, schrijft Redknapp in zijn column in de Daily Mail over de kraker in de Premier League, waarin de Braziliaans international de eerste twee goals van de bezoekers uit Liverpool voor zijn rekening nam.

“Hoeveel druk je ook van je team wilt zien, je hebt ook spelers nodig met de kwaliteit om het verschil te maken. Er zijn niet veel Liverpool-spelers die gewild zijn door de Europese topclubs, maar Coutinho is er een van. Hij is een fantastisch voetballertje.” Redknapp vergelijkt het huidige Liverpool met het Borussia Dortmund van Klopp van enkele jaren geleden. “Ik kan me niet herinneren dat Mario Götze daar veel achter zijn man aan hoefde te rennen. Hij mocht doen wat hij het beste kan; scoren en goals voorbereiden.”

Denk je dat Philippe Coutinho nog lang bij Liverpool blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pressievoetbal past hem juist. Sommige spelers zijn heel goed als ze in een hoog tempo kunnen voetballen en vallen ver terug als het tempo laag is. Kaka en di maria hebben dat ook bijvoorbeeld.

2 november 2015 om 11:14

Exact goed uitgelegd. Nu hebben alle drie de genoemde spelers natuurlijk ook in een laag tempo ineens iets te creëren, maar meestal passen ze zich inderdaad aan aan het tempo en het niveau van de wedstrijd. Alles in hoog tempo en op niveau houdt ze scherp en daardoor kunnen ze op hun topniveau spelen.

2 november 2015 om 12:16

Geweldige voetballer. Ik geniet van zijn snelle balhandeling en zijn scherpte. Ik hoop dat Klopp het maximale uit hem kan halen. Als spits zijnde kan je dan alleen gelukkig zijn om zo'n speler om je heen te hebben.

Dan vraag ik mij toch af wie er aan twijfelde of dat Coutinho erin zou passen. Hij is denk ik de beste aanvaller van Liverpool en creëert het meeste.

2 november 2015 om 11:16

Hmmm aanvaller. Valt over te twijfelen. Speelt als LB / LV ja, maar heeft daarvoor, vgm, teveel verdedigende taken en loopt ook vaak door het centrum. Ik zie hem nog steeds als een CAM. Maar van dat kansen creeëren klopt zeker.

2 november 2015 om 14:00

Een CAM vind ik een aanvaller hoor. Ok, hij moet ook wat verdedigen, maar dat valt echt wel mee. Ongeveer 80% van zijn taak is aanvallen en de rest is verdedigen ja. Zijn voornaamste taak is aanvallen, maar dat is dan eerder een kwestie van interpretatie dan

Hoe gaat LFC spelen volgens jullie als iedereen fit is? Ik gok op een 4-2-2-2. Met Benteke als echte nummer 9 en Sturridge die wat mag opereren aan de linkerkant en Countinho, zoals nu, vaak in centrum zodat het steeds overschakelt naar 4-2-3-1. En op rechts dan Firminio(?). De 2 controleurs Henderson en Can, want Leiva is niet meer Leiva. De verdedigers Clyne, Sakho, Skrtel en Moreno. Maar stiekem hoop ik nog op een nieuwe aankoop zodat één van de CV's kan vertrekken en dan hoop ik dat Skrtel vertrekt want het is tijd een revolutie en misschien, schat de kans klein, Rojo of Subotic aantrekken. Skrtel hoeft niet per se weg maar in ieder geval uit de basis.

2 november 2015 om 12:43

4-2-3-1

Mignolet
Clyne-Skrtel-Sakho-Moreno
Milner-Henderson
Sturridge-Firmino-Coutinho
Benteke

Klopp speelt geen statisch voetbal, waardoor Sturridge ook in de 16 zal komen, afhankelijk van het positiespel. Met Sturridge heb je snelheid op de flank, en een monster om druk mee te zetten. Met 2 spitsen mis je vaak manschappen op het middenveld. Can en Leiva ben ik geen fan van. Skrtel is op zijn dag best goed nog, en het is altijd leuk om een speler te hebben die er al lang speelt.

2 november 2015 om 12:51

Met deze opstelling wordt Liverpool verwacht ik helemaal overlopen. Zeker tegen teams die goed zijn in de omschakeling. Een Can of Lucas is gewoon een vereiste. Zonder zo'n soort middenvelder verlies je elke slag op het middenveld, ongeacht de tegenstander.

2 november 2015 om 16:50

Geen slechte opstelling vind ik. Vooral niet als je tegen teams als stoke whu etc etc speelt.
Op dit moment is het teveel van het goede om zo tegen bijv een city te spelen maar dit komt omdat liverpool een niet zo'n sterke verdediging heeft.

3 november 2015 om 21:32

@lfc11

Ik snap dat je een DM nodig hebt. Milner en Hernderson zijn dat natuurlijk niet. Het liefst zie je naast een breker een speler die dan weer technisch zeer sterk is en natuurlijk mee kan verdedigen. Dat zou Henderson kunnen zijn misschien.

Hoezo "het perfecte antwoord"? Één flits in de 1e helft vind ik niet zo bijzonder. Daarbuiten deed hij vooral veel fout. Die 2e goal is zonder deviatie een makkelijk balletje voor Begovic.

2 november 2015 om 11:51

Precies daarom moet Coutinho altijd spelen. Heeft maar één moment van klasse nodig om van waarde te kunnen zijn. Buiten dat verzaakt hij nooit. Het is inderdaad niet de speler die constant zelf zou willen afjagen, maar hij voelt zich niet te goed om dit wel te doen wanneer het nodig is.

Niet zo bijzonder? Die flits zorgde ervoor dat Liverpool de zo verdiende treffer en gelijkmaker net voor de rust wist te maken, waardoor men vol vertrouwen de tweede helft in kon. Ja zonder deviatie, blabla, dat is toch geen redenering. Hij had een goede individuele actie en zijn schot gaat in het doel, dat die daarbij geraakt wordt door Terry maakt de actie niet minder. Zoveel schoten worden getoucheerd waardoor ze in het doel gaan. Echter zonder schot hadden die ballen sowieso niet gezeten.

2 november 2015 om 13:13

Mijn punt is dat men doet alsof hij een geweldige wedstrijd heeft gespeeld. Neen, hij maakte een geweldige actie bij de 1-1, verder leverde hij veel ballen in en creëerde nauwelijks iets. Maar daar wordt natuurlijk niks over gezegd. Daar kan ik mij aan ergeren. Waarom überhaupt nog wedstrijden bekijken dan... Gewoon 5 minuten samenvatting en meer moet je niet weten.

En hoezo is dat geen redenering? Zijn actie daarvoor is toch niet bijzonder? Hij krijgt veel tijd om aan te nemen op de rand van de 16, legt hem klaar, en levert dan een slap schot af dat in doel verdwijnt. Snap niet goed waarom ik daar lyrisch over zou moeten zijn.

2 november 2015 om 13:36

Hij speelt als aanvallende middenvelder, krijgt de vrijheid om acties te maken en het gaat niet om de acties van hem die mislukken en de ballen die hij inlevert, maar om de acties van hem die wel lukken en beslissend zijn. Hij krijgt die vrijheid en dan gaat het maar 5x mis, de 6e lukt het hem (net als met zijn schoten) en bezorgt hij Liverpool de overwinning. Daarvoor staat Coutinho er en zijn rendement zal alleen maar omhoog gaan naarmate hij meer ervaring heeft. Hij scoort twee keer en heeft daarmee een groot aandeel in een 1-3 overwinning. Dat is voor mij een geweldige wedstrijd ja.

Wat verwacht jij nou precies van Coutinho? Dat hij even met gemak keer op keer de verdediging van Chelsea in de luren legt of wat?

Zijn actie is niet bijzonder, maar net hoe je het interpreteert, menig speler had die bal zonder nadenken gelijk op goal geknald, terwijl Coutinho de rust bewaart en vervolgens zijn getoucheerde schot te machtig is voor Begovic.

Je moet helemaal niks, maar snap je overdreven kritiek niet zo op Coutinho, maar dat zal te maken hebben met jouw (niet realistische) verwachtingspatroon van hem.

2 november 2015 om 14:09

Heeft hij Liverpool al zovaak de overwinning bezorgd dan?

Hij wordt gelinkt aan de Europese top, genre Barcelona. Van zo'n speler verwacht ik dan wat meer ja. Geen simpele ballen die worden ingeleverd, dat is volgens mij geen onrealistisch verwachtingspatroon. Hoewel, ik heb eigenlijk helemaal geen verwachtingspatroon. Het enige wat ik wou duidelijk maken is dat ik hem geen geweldige wedstrijd vond spelen. Het is dus niet als kritiek bedoeld op hem. Meer op de media eigenlijk, of op het opportunisme in het voetbal in zijn geheel. Dat is alles.

Heb je trouwens gelet op Willian? Die speelde geweldig. 90 minuten lang. Jammer genoeg heeft hij de pech dat hij bij een dolend elftal speelt en amper een woord wordt gerept over zijn prestatie.

2 november 2015 om 14:33

Winnende doelpunten tegen Stoke, Manchester City, Blackburn, Bolton en belangrijke treffers tegen Qpr, Southampton en nog enkele belangrijke assists in het kalenderjaar 2015, waarin Liverpool enorm matig heeft gespeeld. Lijken me prima cijfers.

Overigens met je eens dat hij te weinig laat zien om al te spelen bij Barcelona, maar dat hij daaraan gelinkt wordt, is puur de media. Hij komt nu absoluut nog tekort voor Barcelona, maar wat mij betreft beschikt hij wel over het talent om de absolute wereldtop te halen. Voor zijn ontwikkeling moet hij nog minstens tot 2017 bij Liverpool blijven.

Huh, volgens mij is Willian best vaak als positieve uitzondering bij Chelsea benoemt na de wedstrijd van zaterdag.

2 november 2015 om 14:47

Dat valt best mee over een heel kalenderjaar waarin hij de vrijheid krijgt om acties te maken (en er heel wat mislukken) om beslissend te zijn. Maar goed, ik ben er van overtuigd dat het alleen maar beter zal gaan onder Klöpp. Laten we hopen, want hij is wel een streling voor het oog.

Ja, Willian werd genoemd, maar ik heb meer gelezen over Mourinho en de slechte match/wissel van Hazard.

2 november 2015 om 16:47

Coutinho deed veel fout? Coutinho deed juist bijna alles goed. Als je 2x scoort (maakt niet uit hoe) en liverpool een overwinning bezorgd (en tegen chelsea) dan heb je het gewoon goed gedaan.

2 november 2015 om 17:46

Dan raad ik je aan om de wedstrijd nog eens opnieuw te bekijken. Vooral de 1e helft gingen te veel simpele dingen mis. De 2e helft was, meen ik, beter.

Liverpool moet hem zien te behouden. Als ze weer een rol van betekenis willen gaan spelen zijn dit toch wel de spelers die je in je team moet hebben.

De lyrische media weer och och ik vind dit om moe van te worden....

Coutinho werkt hard en dat deed Gotze ook, maar Redknapp weet dat niet omdat hij daar waarschijnlijk niet op let tijdens een wedstrijd ..... Coutinho was wekenlang geforceerd aan het proberen om te scoren, dus zo goed was hij dit seizoen nog niet.

Zeker goed optreden en hij verdient een compliment, maar het word altijd zo ver doorgedraafd. Liever een constante Coutinho dan een Countinho met pieken en dalen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren