Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Niemand zeurt, iedereen kent zijn rol: dat werkt zó lekker als trainer’

Laatste update:
/

Ron Jans had na afloop van PEC Zwolle-FC Utrecht (2-0) alle reden om te lachen. Zijn club won afgelopen zondag de Johan Cruijff Schaal en zette een prima vervolgstap door thuis de eerste wedstrijd in het seizoen 2014/15 in de Eredivisie te winnen. Door doelpunten van Jesper Drost en Soufian Moro bleven de punten in het IJsseldeltastadion en sloot PEC een fraaie week af met een goed gevoel.

Jans vond zijn team heel goed spelen tegen FC Utrecht en gaf Jody Lukoki een pluim voor zijn uitstekende debuut voor PEC. Wel had de trainer gezien dat zijn elftal eigenlijk al eerder op voorsprong had moeten komen. “Maar de eindpass kwam steeds niet en Robbin Ruiter stond goed te keepen. En dan zie je hoe langer het duurt, hoe minder je geniet. In die fase vond ik dat FC Utrecht minimaal gelijkwaardig was.”

Uiteindelijk zag Jans tot zijn opluchting hoe Drost de ban brak en voor een ‘sprookjesachtige’ ontknoping zorgde. “Met een speler die bij FC Utrecht eigenlijk overbodig was en dan van eigen helft scoort”, aldus de trainer, daarmee doelend op de late 2-0 van Moro. Hij gaf ook zijn hele spelersgroep een compliment in gesprek met FOX Sports. Voor aanvang van de wedstrijd had hij zijn team geprezen voor de achterliggende weken.

“Ik heb gezegd “we hebben een fantastische voorbereiding gehad, ik heb echt van jullie genoten.” Want dit is een groep die wil werken, investeren in zichzelf. Maar ze willen het sámen doen, niemand zeurt, iedereen kent zijn rol en dat werkt zó lekker als trainer. Dan ben je echt met de groep bezig, met voetbal. Dat vind ik onze grootste kwaliteit. We hebben het laatste jaar toch goede spelers zien weggaan, da’s mooi. Maar er staan toch ook weer anderen op”, aldus Jans.

Gaat Ron Jans dit seizoen met PEC Zwolle in het 'linkerrijtje' eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie dit PEC Zwolle wel hoog eindigen, Jans heeft er een goed team van gemaakt

9 augustus 2014 om 13:35

Ron Jans is ook gewoon een goede trainer!

Leuk voor Ron Jans toch nog zijn laatste kans in de eredivisie gepakt

8 augustus 2014 om 23:59

Laatste kans?

Jaren trainer van FC Groningen geweest en heeft uiteindelijk toch goed gepresteerd met SC Heerenveen. Mislukt bij Standard. Maar is dit dan zijn laatste kans als trainer?

Ron Jans is een uitstekende trainer voor de Eredivisie. Hij heeft van PEC een goede ploeg gemaakt, maar we mogen Art Langerer niet vergeten. Hij heeft de boel opgezet en er voor gezorgd dat zijn opvolger er vlekkeloos mee door kon gaan. Ik zou het niet gek vinden als Jans na dit seizoen naar een grotere club gaat, niet in de laatste plaats naar mijn favoriete club Ajax.

8 augustus 2014 om 23:29

Idd die mogen we zeker niet vergeten. Hij heeft een goede basis neer gezet waar Jans verder mee kon gaan. Hopelijk zet Zwolle het nu wel door. Vorig seizoen waren ze ook goed begonnen. En ze gingen bijna de nacompetitie in.

8 augustus 2014 om 23:33

Ze zijn nooit in gevaar geweest voor de nacompetitie, bleven altijd boven de streep.

8 augustus 2014 om 23:45

Ik denk dat jollie de playoffs voor Europees voetbal bedoelde

9 augustus 2014 om 00:13

Dan zit ik met een andere club in de war. Dacht dat Zwolle ver terug gezakt was dat ze bijna de nacompetitie in moesten. Maar ze hadden toen op het eind nog veel gewonnen dat ze omhoog klommen?

9 augustus 2014 om 00:14

Zwolle heeft Europees voetbal gehaald vanwege de bekerfinale.

9 augustus 2014 om 00:14

Ik zie Ron Jans als een steeds serieuzere kandidaat bij PSV indien Cocu dit seizoen weer gaat falen.

ik verwacht dat pec dit jaar via de play offs mee gaat doen voor europees voetbal ik verwacht dat ze ongeveer rond de 7e plaats eindige

De passie spat er van af bij Jans en zijn selectie. Één vervanger van Mokotje erbij halen en de selectie is helemaal compleet.

8 augustus 2014 om 23:55

Die vervanger hebben ze al met Rienstra denk ik

9 augustus 2014 om 00:47

Denk het niet. Saymak is echter geen centrale middenvelder en daar wers hij tegen Utrecht opgesteld. Lijkt mij dat er nog een speler voor die plek bij komt.

Ah, ook bij PEC Zwolle doen ze het dus samen. Ze willen het daar met z'n allen doen, ze doen het als team. Daar moeten ze trots op zijn, want het is fantastisch om te zien. Vooral voor die jonge jongens is dit toch zo mooi he.

Rienstra geweldige speler, Toornstra moet naar Feyenoord

9 augustus 2014 om 00:15

Toornstra moet niks, hoeft niet per sé weg. Dus als ze met 10 miljoen komen krijgen ze hem. Ligt to 2017 vast dus laat maar komen met het geld.

9 augustus 2014 om 00:24

Voor Toornstra is het natuurlijk ook een vooruitgang. Feyenoord moet inderdaad veel bieden ben ik bang

9 augustus 2014 om 10:00

Waarom moet Feyenoord Toornstra halen? Clasie en Vilhena zijn er allebei nog?

9 augustus 2014 om 02:55

Ik als Feyenoorder zit echt niet te wachten op Toornstra. Leuke speler voor de breedte, maar daar zal hij wel te duur voor zijn. Ik vond hem bij Ado nog wel aardig goed, maar wat hij vorig jaar bij utrecht heeft laten zien was van een te laag niveau om een immers of vilhena uit de basis te spelen.

Rienstra is de vervanger van Klich. Lukoki van Mokotjo. Nijland van Fernandez.

Nu is het dit:

Boer
Van Polen
Sainsbury
Broerse
Van Hintum
Rienstra
Drost
Lukoki
Saymak
Thomas
Nijland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren