Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nice heeft goalgetter te pakken en maakt gigantische transfersom over

Laatste update:

Terem Moffi verkast van Lorient naar OGC Nice. De Zuid-Fransen huren de Nigeriaanse spits eerst een half jaar, waarna de club hem in de zomer definitief overneemt. Moffi tekent bij Nice een contract tot medio 2029. Met de overgang is in totaal maximaal 30 miljoen euro gemoeid. De spits is met twaalf competitietreffers bezig aan een sterk seizoen in de Ligue 1.

Het duurde even voordat de overgang van Moffi naar Nice in kannen en kruiken was. Naar verluidt deden les Aiglons al zeven pogingen om de Nigeriaanse spits over te nemen van Lorient. Tot op heden kregen zij elke keer nul op het rekest. Op de laatste dag van de winterse transferwindow is de transfer nu eindelijk een feit. En meteen is dit naar alle waarschijnlijkheid de duurste Deadline Day-transfer in Frankrijk.

Moffi heeft bij Nice zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2029 aan de club verbindt. Hij wordt eerst nog een half jaar van Lorient gehuurd en daar betaalt Nice een huursom van tweeënhalf miljoen euro voor. Na dit seizoen zijn zij verplicht hem te kopen voor een bedrag van 22,5 miljoen euro. Door bonussen kan de totale transfersom oplopen tot 30 miljoen euro. Daarnaast heeft Lorient ook nog een doorverkooppercentage van vijftien procent bedongen.

De 23-jarige spits is bezig aan een zeer productief seizoen in Bretagne. In achttien competitieduels was hij al twaalf keer trefzeker. Hij bezet daarmee de tweede plek op de topscorerslijst, achter Kylian Mbappé van Paris Saint-Germain. Voor Nigeria speelde hij zeven interlands waarin hij twee keer scoorde. Bij het Afrikaanse land is hij onder meer de concurrent van voormalig Feyenoorder Cyriel Dessers, die op vier interlands voor Nigeria staat. Napoli-superspits Victor Osimhen is echter de meest gebruikelijke aanvalsleider.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30 miljoen voor Nice?! Dacht dat alleen kleinere clubs in de PL zulke bedragen neerlegde. En dan vinden we in NL 5-10 miljoen al heel wat voor een potentiële topper

31 januari 2023 om 17:51

Nice heeft een rijke eigenaar daarom

Prachtig nieuws ook voor KV Kortrijk. Die hadden een doorverkooppercentage van 20% op hem. Dat wordt dus meer dan 4 miljoen euro. *indien de bonussen behaald worden uiteraard.

31 januari 2023 om 17:23

Mooie bedragen voor een niveautje Kortrijk

31 januari 2023 om 17:26

Zeker. Meer dan 10 miljoen ontvangen uiteindelijk voor een speler waar ze nog geen €200.000 voor betaald hebben.

31 januari 2023 om 17:26

Hopen voor die Belgen dat ze het niet snel zullen uitgeven, anders zijn ze maar kort rijk.

Wat is er met Dolberg gebeurd?

31 januari 2023 om 20:06

Houdt de bank warm in Hoffenheim, moet ook gebeuren.

31 januari 2023 om 22:17

Pff, ik word oud. Geen tijd voor FIFA betekent natuurlijk ook dat je dit soort dingen niet meer meekrijgt..
Maar wat een verval maakt Dolberg, leek bij Ajax een van de grootste spitsen van Europa te kunnen worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren