Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar vertolkt hoofdrol bij Brazilië met goal en gemiste strafschop

Laatste update:

De nationale ploeg van Brazilië heeft met speels gemak af weten te rekenen met Japan. De ploeg van Tite stond bij rust al met 0-3 voor tegen Japan en won uiteindelijk met 1-3. Neymar scoorde een keer in Lille en miste nog een strafschop. Brazilië kan zich nu richten op de oefenwedstrijd tegen Engeland van komende dinsdag.

Brazilië zat na tien minuten al op rozen, want toen benutte Neymar een strafschop na een overtreding van Maya Yoshida. De ‘bezoekers’ hadden de marge na zeventien minuten kunnen verdubbelen, ware het niet dat Neymar zijn tweede penalty niet wist te verzilveren. Doelman Eiji Kawashima kreeg er een hand tegenaan, maar was later wel kansloos op een kanonskogel van Marcelo. De linksback van Real Madrid pikte een afvallende bal op en hamerde die met zijn rechter in het dak van het Japanse doel.

ZIEN! Marcelo M12 deed zojuist DIT bij ????!

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 10 november 2017

Japan probeerde hoog druk te zetten om tot aanvallen te komen, maar Brazilië speelde zich daar steeds onderuit en Alisson hoefde voor rust dan ook nauwelijks serieus in actie te komen. Wel kwam de doelman een keer goed weg toen Yoshida uit een vrije trap de lat raakte. Tien minuten voor de pauze werd het 0-3: Gabriel Jesus tikte bij de tweede paal binnen na een lage voorzet van Danilo en maakte zijn achtste doelpunt in twaalf interlands. Brazilië zocht zodoende met een goed gevoel de kleedkamer op.

In de tweede helft gaf Brazilië duidelijk minder gas en bondscoach Tite gaf ook enkele belangrijke spelers met het oog op de interland tegen Engeland rust. De geelhemden kwamen nauwelijks tot serieuze kansen en scoorden ook niet meer, maar Japan wist het doel wél te vinden. Tomoaki Makino kopte raak uit een hoekschop van Yosuke Ideguchi en liet voormalig PSV’er Cássio Ramos kansloos: 1-3. Verder kwamen de Aziaten van bondscoach Vahid Halihodzic niet meer in Stade Pierre-Mauroy.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat is dat toch met Brazilië en linksbacks. Altijd hebben ze daar ene staan met een goede en soms fenomenale traptechniek. Branco, Roberto Carlos (bij uitstek) en nu weer Marcelo.

10 november 2017 om 15:38

En ze hebben ook nog Alex Sandro.

10 november 2017 om 15:48

En felipe luiz niet vergeten, zeker ook niet de minste.

10 november 2017 om 15:51

En Maxwell ook nog redelijk recent. Niet zo sierlijk als Marcelo maar wel een klasbak

10 november 2017 om 15:51

En Maxwell ook nog redelijk recent. Niet zo sierlijk als Marcelo maar wel een klasbak

10 november 2017 om 16:13

En ook Dalbert, Alex Telles, Wendell, Jorge zijn potentiële linksback voor Brazilië.

Haha wat een poeier van Marcelo

Compleet kansloos was die goalie .

Heb de wedstrijd helaas niet kunnen zien naar man, man, man wat een heerlijke selectie hebben de Brazilianen. Talent gecombineerd met ervaring, een goede coach in mijn ogen en het zal me dan ook niets verbazen als ze ver komen op het aankomende WK. Ze hebben gezamenlijk met Spanje, Duitsland en Frankrijk toch wel echt het meest getalenteerde team.

Kan iemand mij vertellen waarom William aanvoerder is?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren