Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar sprak ook voor Ballon d’Or-ceremonie met Real Madrid’

Laatste update:

Barcelona zit flink met de situatie van Neymar in de maag. De Braziliaan is een van de beste spelers van de selectie en zelfs van de wereld, maar met een salaris van circa 100.000 euro per week behoort hij zeker niet tot de grootverdieners. Op de achtergrond probeert Real Madrid te profiteren.

/

Onlangs werd duidelijk dat Neymar met een delegatie van Real Madrid had gesproken tijdens de ceremonie van de Ballon d’Or. Volgens de krant El Confidencial was dat niet de eerste ontmoeting tussen Neymar en de aartsrivaal van Barcelona. In december, nog voor de Ballon d’Or-uitreiking, was er al een ontmoeting in Madrid.

Barcelona wil Neymar natuurlijk liever niet kwijt, maar met de verbouwing van Camp Nou op het programma moet de club de broekriem aantrekken. Neymar heeft een contract tot medio 2018, dus het is voor Barcelona niet per se nodig om nu al zijn overeenkomst open te breken en te verlengen.

Denk je dat Neymar naar Real Madrid gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Kans is er altyd dat hij gaat maar ik persoonlijk denk dat hij blijft

28 april 2016 om 11:17

Er weinig te melden laatste tijd. De krantjes hebben niet veelte schrijven. Maar ik 1 ding zeggen neymar gaat dit jaar echt niet weg.

Dit is toch allang bekend?

Ik vind het nogal moeilijk te geloven dat Neymar "maar" 5,2 miljoen verdiend.

28 april 2016 om 09:12

zonder bonussen. vorig jaar heeft hij dus een pak meer verdiend

28 april 2016 om 10:44

Voor de belastingdienst wel.

Mits Ronaldo vertrekt zou ik een overgang van Barça naar Real zeer zeker toejuichen. Neymar is toch een magische speler die zeer bepalend kan zijn. Maar zoals ik al zei moet Ronaldo dan wel vertrekken, Neymar moet de grote man zijn en niet de 2e viool spelen.

Wanneer C Ronaldo weggaat is Neymar een goede vervanger. Maar denk niet dat hij komt de stap is nu te gevoelig.

28 april 2016 om 09:59

BBC Blijft !

28 april 2016 om 10:52

Sinds wanneer is Bale dodelijk? Volgens mij is iedereen het er over eens dat hij zijn grote belofte nog niet heeft waargemaakt in Madrid...

28 april 2016 om 11:20

Jij kijkt weinig wedstrijden van Real. Bale heeft dit seizoen de beste gemiddelde doelpunt en assisten. In 21 wedstrijden scoorde hij 18x en gaf hij 10 assists.

28 april 2016 om 12:04

Als Bale niet blessure gevoelig was was Bale elk jaar bij de ballon dor ceremonie. Maar ik hoor je al denken fitheid speelt ook een rol, zeker waar, jammer dat ie zovaak geblesseerd is.

28 april 2016 om 13:19

Ik behoor zeker niet tot die iedereen...!!!
Al zou Bale beslissende doeplunten scoren in de finales, zou je nog steeds hetzelfde uitkramen.

Neymar blijft bij Barca vermoed ik. Toch iets verder nog dan Real.

Ik ben als Real fan niet bepaald lovend over Bale. In mijn ogen voegt hij bijna niet zoveel toe aan het spel van Real. Als Ronaldo weggaat en Neymar mogelijk komt zie ik eerder James spelen dan Bale. Eigenlijk nu al zou ik James boven Bale verkiezen.

28 april 2016 om 14:50

Gelukkig ben jij geen trainer dan.

28 april 2016 om 15:58

Ja gelukkig maar

Denk dat hij wel komt hij is een echte geld mannetje en heeft veel geld velroen aan de belastingdienst

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren