Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar laat met veelzeggende emoji zien wat hij van zijn vervanger bij PSG vindt

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Neymar, die op Instagram een opmerkelijke reactie achterlaat.

Neymar da Silva Santos Júnior, kortweg Neymar, staat sinds de zomer van 2023 onder contract bij Al-Hilal in Saudi-Arabië. De Braziliaanse steraanvaller koos voor een avontuur in de Saudi Pro League, waardoor zijn oude werkgever Paris Saint-Germain een bedrag van rond negentig miljoen euro kon bijschrijven.

Dit geld kon de Franse topclub vervolgens investeren in een vervanger van Neymar. Een van de spelers die PSG in die zomer aantrok is Ousmane Dembélé. De tweebenige buitenspeler kwam over van FC Barcelona en moest helpen Neymar doen vergeten.

Die transfer heeft vooralsnog niet zo uitgepakt als PSG waarschijnlijk had gehoopt. In 28 optredens voor de club kwam Dembélé nog wel tot een verdienstelijke 10 assists. Zijn doelpuntenproductie blijft echter steken op één.

Deze statistiek bleef niet onopgemerkt en een Neymar-fanaccount ging er mee aan de haal op Instagram. De 128-voudig international van Brazilië besloot te reageren onder het bericht en had daar slechts één teken voor de nodig: een emoji van een lachend gezicht.

Neymars reactie bestond uit slechts één teken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Arme dembele, die is overal de mislukte vervanger voor Neymar; nu bij PSG, 2017 bij Barcelona. En nooit in de buurt gekomen van Neymar. Tegelijk kan dat ook worden gezegd van Neymar zelf; is ook nooit meer in de buurt gekomen bij z’n begin periode Barca… man wat was dat een magische Trio; MSN. Messi,Neymar, Suárez

29 februari 2024 om 00:23

@maurootje

ja idd Dembele vind ik ook geen opvolger van Neymar. Dembele is een rechtsbuiten en Neymar een linksbuiten alhoewel Neymar nu veel meer een spelmaker is geworden sinds hij bij PSG was.

ik heb ook echt genoten van het trio MSN ik kan me nog de dag herinneren dat ze met zijn 3en altijd samen waren op het veld en iedereen kapot speelde. toen was ik nog een jaar of 11-12 maar die tijden zal ik nooit vergeten.

29 februari 2024 om 05:28

Dat Dembele rechts speelt en Neymar links zegt dus natuurlijk niet zoveel. Hij is bij beide clubs gehaald nadat Neymar is vertrokken. Als Neymar was gebleven bij de beide clubs dan was Dembele ook niet gehaald en daarnaast speelde hij bij Barca vaak gewoon links. Dus je kan zeker spreken van een vervanger.

29 februari 2024 om 07:53

Ik zal die periode ook nooit vergeten met die 3. It was special

29 februari 2024 om 10:31

@barcalover123

Ja idd Dembele heeft vaak op links gespeeld maar dat pakte nooit echt heel goed uit eerlijk is eerlijk.

Op rechts is hij gewoon veel en veel beter.

Neymar heeft vrij weinig gepresteert voor PSG dus lachen moet hij sowieso niet doen.

29 februari 2024 om 00:23

Heb je zijn statistieken bij de hand?

29 februari 2024 om 01:17

173 wedstrijden, 118 goals en 77 assists.

29 februari 2024 om 06:51

en dan was ie nog vaak geblesseerd

29 februari 2024 om 07:57

Gelijk stil he @herdman😂.. een vask geblesseerde niet eens fitte en ongemotiveerde Neymar haalt deze statistieken. Laat staan als hij er echt zin in had en fit bleef. We weten allemaal wat Ney kan als hij echt alles maar dan ook alles geeft zoals in de MSN tijd. Hele enge versie van neymar was dat.

Haha ik snap Neymar zijn reactie wel.

nou staat Ousmane Dembele ook niet bekend met scoren hij is gewoon iemand die nooit meer dan 20 goals in een seizoen maakt. max 10 hij is veel meer speler die bekend staat om zijn snelheid en dat die veel assist geeft.

ik blijf het een domme zet vinden van Dembele dat die Barca verliet voor PSG.

29 februari 2024 om 00:58

Ik ben er nog altijd blij mee.. Heb mij zelden zo geërgerd aan een speler. Eens per wedstrijd heeft hij per ongeluk zowaar een degelijke actie. Maar daarvoor rent hij ook vier keer blind met bal over de achterlijn, loopt zich 18 keer vast tegen drie man die hij nog nooit in zijn carrière voorbij is gekomen en schiet 25 ballen het stadion uit. Vind het echt een verschrikkelijk slechte voetballer.

29 februari 2024 om 01:36

@martijn R

Ondanks dat was Dembele heel belangrijk onder Xavi. hij was de enige speler die veel diepging zonder bal en altijd zijn man 1 tegen 1 met gemak kan uitschakelen.

iets wat Barca momenteel heel erg mist Felix Ferran Raphinha hebben dat profiel niet zoals Dembele. zet Dembele nu bij Barca neer dan zal die weer ouderwets spelen onder Xavi net als vorig seizoen.

29 februari 2024 om 07:58

Ja rennen kan hij wel.. daar is ook alles mee gezegd.

Haha ik snap Neymar zijn reactie wel.

nou staat Ousmane Dembele ook niet bekend met scoren hij is gewoon iemand die nooit meer dan 20 goals in een seizoen maakt. max 10 hij is veel meer speler die bekend staat om zijn snelheid en dat die veel assist geeft.

ik blijf het een domme zet vinden van Dembele dat die Barca verliet voor PSG.

Qua goals en assists is het inderdaad niet denderend. Maar qua spel doet Dembele het dit seizoen prima. Ook is het voor hem mooi dat hij dit seizoen geen enkele keer geblesseerd is geraakt. Maar goed dit kennen we wel van Neymar. Op social media een beetje lachen maar die kerel is zelf al klaar op zijn 30e. Met zijn immense talent had hij een veel betere loopbaan kunnen hebben. En nu zit hij op zijn 32e al in Saudi...

29 februari 2024 om 08:00

Defineer betere loopbaan. Is jouw loopbaan mislukt als je 15 jaar altijd de bestbetaalde of een van de bestbetaalde van de wereld bent? En daarnaast een beetje plezier gemaakt als een brasileiro. Kon hij meer eruit halen dan erin zat.. ja, maar nog steeds zal ik zijn magie op het veld niet vergeten.

29 februari 2024 om 09:54

Met zijn talent had ik hem dichterbij bij Ronaldo en Messi verwacht. Zeker omdat hij bij Barcelona heel veelbelovend was. Ook heeft hij geen Ballon D’or in zijn leven gewonnen, wat ik persoonlijk toch wel had verwacht voor zo’n speler.

Neymar kan beter in de spiegel kijken..
Nooit de verwachtingen echt waargemaakt.
Niet de top mentaliteit die nodig is..
Waanzinnig talent.. zelden beslissend in grote wedstrijden..

Lekker collegiaal van Neymar. Als er wat over hem wordt gescheven of gezegd is hij de eerste die zit te huilen en comments zit te geven richting alle "haters".

Appel valt niet ver van de boom zou ik zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren