Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar hoopt op vergeving van PSG-fans: ‘Het is net als met een relatie’

Laatste update:

Neymar heeft goede hoop dat de supporters van Paris Saint-Germain hem op termijn weer in de armen sluiten. De Braziliaan maakte zich niet populair bij de PSG-fans door opzichtig te flirten met een vertrek uit Parijs en werd dit seizoen veelvuldig en massaal uitgefloten in het Parc des Princes.

"Ik ben een professional en ik ga honderd procent mijn best doen voor PSG", zegt Neymar tegenover RMC Sport. De vleugelspits maakte begin september zijn rentree voor PSG na een lange enkelblessure, maar hoefde absoluut niet te rekenen op de steun van zijn eigen fans. "Dat is normaal. Ik begrijp wat ze voelen, maar ik vraag van ze om ook begrip voor mij te tonen."

Neymar probeert zijn vertrekwens van afgelopen zomer uit te leggen. "Als je niet gelukkig bent, probeer je ergens anders heen te gaan, wat voor werk je ook doet. Ik wilde vertrekken, maar uiteindelijk ben ik gebleven en zoals ik zei, ga ik mijn best doen. Het is een beetje zoals een relatie tussen een man en een vrouw: ruzie maakt deel uit van de relatie, maar dan sluit je vrede en komt de liefde terug."

De Zuid-Amerikaan zegt verder dat de sfeer in de selectie van PSG goed is. "Er zijn dit jaar weer meer mensen met wie ik goed kan praten. Het is een geweldig team. Je hebt niet met iedereen een geweldige band, hoogstens met twee of drie spelers, maar het gaat om een goede werksfeer." Met Kylian Mbappé kan Neymar goed opschieten. "We gaan zowel op als buiten het veld goed met elkaar om. Het hele team profiteert daarvan."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze man heeft echt gewoon de pech om in dezelfde generatie als Messi te voetballen.. Was bij Santos verreweg de beste speler in de selectie, misschien wel de best in Amerika op dat moment. Kwam bij Barca in de schaduw te staan van Messi, dacht waarschijnlijk ik ga lekker naar PSG om daar de beste te worden. Nou toen kwam Mbappe eventjes om de hoek kijken en bam een uppercut richting Neymar zijn ambitie. In Parijs willen ze hem niet meer, bij Barca zal hij nooit de beste worden.misschien toch maar een compilatie met hoogtepunten opsturen naar Madrid.

21 oktober 2019 om 22:09

Ik vond Neymar bij barca niet in de schaduw staan van messi. Het is niet alsof messi's aanwezigheid een probleem was voor neymar. In tegendeel zelfs ze vulden elkaar zo goed aan.... het was werkelijk een geweldig duo om samen te zien. Je zag zelfs dat als Neymar naar binnen trok met zijn dribbels dat messi hem die ruimte daar gaf en wegbleef uit het centrum om neymar zijn ruimte te geven. Terwijl messi altijd in dat centrum op duikt.

21 oktober 2019 om 22:09

Hij zegt nu is alles goed, En in 2020 zomer transfer wilt hij weer weg hahaha
Fans van PSG vertrouw hem niet meer Hahah

21 oktober 2019 om 23:01

Ik weet niet of jij wel eens wedstrijden kijkt van PSG, maar daarin zie je duidelijk dat iedereen de bal netjes inlevert bij Neymar. Zelfs Mbappe.

22 oktober 2019 om 10:53

Mbappe is totaal niet van dezelfde categorie als Neymar.

22 oktober 2019 om 14:20

Ik begrijp die “Neymar staat in de schaduw van Mbappe” gedachte niet zo goed bij een groot deel van het voetbalpubliek. Neymar heeft sinds zijn komst te maken gehad met veel ongelukkige blessures. Maar eenmaal fit was hij gewoon de man. En in de tijd waarin Neymar niet fit was kon Mbappe natuurlijk de schijnwerpers op zich richten.

Wat dat betreft is voetbal een makkelijke sport, win je wedstrijden, maak je veel goals dan vergeven de fans je heus wel en als je de CL wint met PSG wat echt niet onmogelijk is met zo’n sterk team dan wil je misschien nooit meer weg.

Ik heb het ergens met hem te doen. Zeikt niet op alle negativiteit dat hij ontvangt, want hij heeft er begrip voor. Erg jammer dat zijn pa, wat een geldwolf blijkt te zijn, al zijn financiã«le zaken voor hem regelt. Ergens vind ik het ook niet allemaal zijn fout ondanks dat hij natuurlijk wel zijn akkoord heeft gegeven. Gekste nog is dat hij zo vaak op lullige momenten geblesseerd is geraakt waardoor hij zijn beste spel niet heeft kunnen tonen waar het hard nodig was. Ik denk dat hij anders echt wel minstens 1-2 halve finale van de CL had kunnen bereiken mits ze bij PSG op belangrijke momenten niet zo blessuregevoelig waren geweest =/.

22 oktober 2019 om 03:22

Ik heb totaal niet met hem te doen. Zoals je aangeeft is hij zelf verantwoordelijk voor zijn keuzes, ondanks zijn vader. Blessures is pech maar dat hoort erbij

Ja, je moet wel vrede stichten met de fans en club om de komende maanden nog een beetje een normale tijd te hebben. Zodra de transferperiode weer begint, is die "liefde" snel bekoeld. Dan zet Neymar gewoon weer alles op alles om weg te gaan. Geen probleem verder, maar hier prik je vrij gemakkelijk doorheen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren