Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Newcastle United komt na wegvallen Krul uit bij drievoudig winnaar CL'

Laatste update:

Steve McClaren hoopt op de medewerking van collega Louis van Gaal. De manager van Newcastle United zit met de handen in het haar nadat bekend werd dat Tim Krul vanwege een kruisbandblessure dit seizoen niet meer in actie kan komen. Alleen derde doelman Rob Elliot is nog fit, waardoor the Magpies inmiddels de achttienjarige Freddy Woodman hebben teruggeroepen van zijn verhuurperiode bij Crawley Town.

/

Omdat ook tweede keus Karl Darlow voorlopig met een voetblessure langs de kant staat, is het alle hens aan dek bij de hekkensluiter van de Premier League. McClaren wil volgens de Daily Star werk maken van de komst van Víctor Valdés, die uit de gratie is geraakt bij Van Gaal en Manchester United in principe kan verlaten. Chelsea en Liverpool informeerden al naar de Spanjaard, maar United wil de goalie niet laten vertrekken naar een directe concurrent.

De ex-doelman van Barcelona, die momenteel voor zichzelf traint, mag mogelijk wel vertrekken naar Newcastle. Daar kan hij in ieder geval tot het eind van dit voetbaljaar de taken overnemen van Krul, die afgelopen zaterdag in het duel van Oranje bij Kazachstan (1-2 winst) zwaar geblesseerd raakte. Bij een hoge voorzet kwam de goalie verkeerd neer. Daarbij scheurde hij zijn voorste kruisband af.

Víctor Valdés is de perfecte vervangen voor Tim Krul

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm niet verwacht. Valdes zal heel graag willen spelen, dus ik ben benieuwd of hij te halen valt!

Zal wel niet willen, maar zou gaaf zijn als Newcastle dit lukt! voor Valdes is het een kans om te laten zien dat hij nog steeds kan keepen, en dan volgend jaar naar een grotere club. Win-win situatie?

13 oktober 2015 om 09:54

Waarom zou hij niet willen?
Als hij wilt spelen, dan is dit een mooie optie.
Misschien huren?
Zal NC het salaris kunnen betalen?
Zou Valdez minder willen verdienen?
Hij is natuurlijk al lang binnen.

13 oktober 2015 om 09:56

Precies de punten die je noemt, + dat NC een "mindere" club is dan een Barça of een Manu. Wellicht voelt hij zich te groot hiervoor (ik zie trouwens Monaco atm ook als een stap vooruit op NC)

13 oktober 2015 om 10:19

Zal sowieso huren worden, aangezien er geen transferperiode is.

13 oktober 2015 om 11:38

Kan ook zijn dat Utd en Valdes in onderling overleg het contract ontbinden, toch wel het minste wat Utd/lvg kan doen na alles wat er gebeurd is.

13 oktober 2015 om 13:12

Wat is er gebeurd dan dat hij dat zou moeten krijgen?

Dat zou bijzonder mooi zijn. Nu mar afwachten of het definitief doorgaat.

Al blijft de vraag; hoe wedstrijdfit is Valdes ??

13 oktober 2015 om 10:25

Fitter dan de eerste 2 doelmannen van newcastle iig

Schandalig eigenlijk hoe united met valdes omgaat. Hij is nergens meer welkom binnen de club, maar hij mag niet naar een directe concurrent.

13 oktober 2015 om 10:17

Heeft zich helemaal verkeken op zijn avontuur in Engeland. Erg jammer want keepen kan die wel.

Dit zou wel een topaankoop zijn, in ieder geval de perfecte kandidaat om Krul op te vangen mits hij (valdes) het zelf wilt. En als je dan toch bezig bent, haal je Rodgers erbij. Oja en ontsla je Mclaren natuurlijk.

13 oktober 2015 om 10:24

Rodgers zou een goede trainer zijn voor Newcastle.
Snap echt niet wat sommige eigenaren zien in Mclaren, heeft niets gepresteerd de laatste 5 jaar.

13 oktober 2015 om 10:44

Sowieso niets gepresteerd die Mclaren, het jaar dat hij met Twente kampioen werd, was echt niet zijn verdienste, dat team zat zelfs tegen Europesche sub top aan, toen.. Daar was elke coach kampioen mee geworden.

13 oktober 2015 om 11:25

Precies, na zijn eerste periode bij Twente is het alleen maar bergafwaarts gegaan. Rodgers daarentegen heeft bij Swansea en zijn 1e seizoen bij Liverpool wel laten zien waartoe instaat te zijn. Daarom zie ik dit graag gebeuren, ook al support ik Newcastle niet. Gewoon triest voor zo'n mooie club wat daar nu gebeurd

Dacht hier zelf al aan.. Speelt niet bij manU en dat gebeurd ook nooit meer. En VV wil zelf in Engeland blijven, probleem opgelost!

Zou een geweldige aanwinst zijn voor Newcastle.
Belangrijk voor een club die stroef draait om ieder geval een goede keeper te hebben.

Zou een mooie optie zijn voor Newcastle. Voor Valdes zouden het weer volop speelminuten zijn na ene ruime tijd zonder.

Echter: waarom heb je in godsnaam een 3e doelman als je hem niet laat spelen?

Is dit voor Newcastle dan zo'n seizoen dat alles wat mis kan gaan, dan ook werkelijk mis gaat? Misschien maar even 10pond inzetten op degradatie. Ik hoop het alleen niet. Mooie club, mooi stadion, mooie stad. En een geweldige pub om de hoek, The Strawberry

Wat een topaankoop zou dat zijn voor Newcastle als het lukt. Goeie vervanger voor Krul.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren