Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neville maakt zich zorgen om Man United na ‘paniekaankoop’ Ten Hag

Laatste update:

Gary Neville is verrast dat Manchester United op Deadline Day besloot om Sergio Reguilón van Tottenham Hotspur te huren. Naast de Spanjaard kon manager Erik ten Hag vrijdag ook Sofyan Amrabat (huur), Altay Bayindir en Jonny Evans verwelkomen. Na een teleurstellende seizoenstart en blessures in de defensie werden the Red Devils gedwongen om zich op de slotdag van de transferwindow nog te versterken.

De komst van Reguilón is het gevolg van de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia. Shaw is de vaste linksback onder Erik ten Hag, maar hij liep afgelopen week een spierblessure op en zal langere tijd niet inzetbaar zijn. Malacia moest vanwege een knieblessure de voorbereiding laten schieten en heeft nog helemaal geen wedstrijd gespeeld dit seizoen.

"Het huren van Reguilón is zeker een reactie op de blessures van Shaw en Malacia, het is meer een paniekaankoop dan het inlijven van Amrabat”, zegt Neville als analist bij Sky Sports. “Ik was drie weken geleden bezorgd dat het contracteren van Mason Mount, André Onana en Rasmus Højlund United niet beter had gemaakt. Het niveau dat ze op de mat leggen is ver beneden verwachting en zorgwekkend te noemen."

"Ik denk niet dat een United-fan had verwacht dat we in de buurt van Manchester City zouden komen, maar wat we wilden was dichter bij Arsenal komen en ervoor zorgen dat we boven Chelsea, Liverpool en alle andere clubs blijven. Dat is het probleem op dit moment", vervolgt Neville. "Ik denk dat United beter zal worden, maar ik maak me toch iets meer zorgen dan een paar weken geleden."

Over de komst van Amrabat is Neville wel enorm te spreken. “Ik denk dat je bij hem niet kan spreken over een paniekaankoop, want United wilde hem al vanaf dag één hebben. Het middenveld van United leek de afgelopen duels een groot probleem. Met Amrabat heeft Ten Hag nu denk ik een type speler die hij altijd al heeft gewild.”

Amrabat werd vlak voor middernacht op Deadline Day gepresenteerd als nieuwe speler van United. De Engelse grootmacht huurt de 27-jarige middenvelder in eerste instantie voor tien miljoen euro van Fiorentina. United heeft daarna een optie tot koop voor 25 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan mogelijke bonussen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Uiteindelijk gewoon een kansloze transferzomer geweest. Spelers worden nog altijd gehaald op naam of band met de coach, en niet op talent of hoe ze in het team passen.
Sinds Paul Scholes met pensioen is heeft er nooit meer een fatsoenlijke spelmaker op het middenveld gespeeld. Hoe kan je zo'n cruciale positie 10 jaar lang niet adequaat opvullen?

2 september 2023 om 16:48

Goed punt fiorenoord, wel echt vreselijk gewoon sinds Scholes dat is idd een jaar of 10.

2 september 2023 om 17:17

Duidelijk dat de kwaliteiten van Ten Hag niet bij het aan/verkoop beleid liggen. Ten Hag is een manager die een goed spelsysteem in een ploeg kan inbouwen en een ploeg gedisciplineerd kan laten voetballen. Maar hij moet ver weg blijven van de transfers. Hij moet tegen zichzelf in bescherming genomen worden en er moet een sterke TD boven hem staan die de transfers doet.

huh wacht... hij is dus op de hoogte van de blessures bij shaw en malacia, maar zegt vervolgens dat regulion een paniek aankoop is? heel apart.

ik ben ook geen fan van regulion, maar het is gewoon duidelijk dat het een hele tijdelijke oplossing is.

verder heeft man utd gerichte aankopen gedaan.... een spits die nog nooit op een hoog niveau heeft gespeeld, voor een monster bedrag gehaald vond ik dan de meest vreemde.

onana snap ik, en amrabat is gewoon voor extra erbij.

denk dat het vooral voorin niet heel speciaal is allemaal... ik geloof niet nog een keer in zo'n seizoen voor rashford. ik had al geen hoge pet van hem op.. vorig jaar een super jaar maar verder moet ik het nog maar eens zien hoor, of hij ook maar een beetje in de buurt komt van die cijfers.

@VZ als je het interview in het Engels leest zegt Neville helemaal niet dat het een paniekaankoop is.

Sinds wanneer is hij een Argentijn?

On: Ik vind het wel meevallen wat voor een panier aankoop het is. Geen slechte optie als linksback backup

Amrabat de redder van United, op basis van een aantal matchen op het WK. Bij Fiorentina deed hij het ok, maar zeker niet meer dan dat.

Het wordt tijd dat Man U Shaw een keertje gaat vervangen. Vind hem een van de minste linksbacks van de premier league.

Reguilon daarentegen win je ook geen oorloog mee. Dus het is nu gewoon een pak van het zelfde laken.

2 september 2023 om 20:00

Shaw een van de minste LB van de Premier league??
Haha, ik neem aan dat je een geintje maakt. Shaw is gewoon TOP.

Reguilón is wel een bizarre aankoop ja, die jongen heeft al uitgebreid laten zien het niveau van de PL niet aan te kunnen. Dan had je net zo goed Wijndal kunnen halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren