Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United doet zaken met Tottenham en presenteert zesde zomeraanwinst

Laatste update:

Manchester United is druk bezig op de slotdag van de transferperiode. De club van manager Erik ten Hag heeft Sergio Reguilón een paar uur voor het sluiten van de markt nog gecontracteerd. De linksachter komt op huurbasis over van Tottenham Hotspur. Reguilón is na Altay Bayindir de tweede speler die vrijdag wordt gepresenteerd door United, naar alle verwachting komt Sofyan Amrabat daar vrijdagavond nog bij.

De komst van Reguilón is het gevolg van de blessures van Luke Shaw en Tyrell Malacia. Shaw is de vaste linksback onder Erik ten Hag, maar hij liep afgelopen week een spierblessure op en zal langere tijd niet inzetbaar zijn. Malacia moest vanwege een knieblessure de voorbereiding laten schieten en heeft nog helemaal geen wedstrijd gespeeld dit seizoen.

Lang leek het erop dat United zich ging versterken met Marc Cucurella. The Red Devils en Chelsea waren al bijna rond over een tijdelijke overstap, tot Cucurella woensdag aan de aftrap verscheen in het Carabao Cup-duel met AFC Wimbledon (2-1 winst). Als United Cucurella in de winter had willen terugsturen naar Chelsea, dan had hij niet meer verkocht of verhuurd kunnen worden aan een andere club door Chelsea. Spelers mogen namelijk maar voor maximaal twee clubs spelen in één seizoen.

Reguilón speelde nog geen minuut in deze voetbaljaargang en is daarom de nieuwste aanwinst van United. De Engelse recordkampioen was drie seizoenen geleden al geïnteresseerd in de linkervleugelverdediger, maar hij koos toen voor Tottenham. In Londen kwam hij tot dusver 67 keer in actie voor zijn club. Hierin wist hij twee keer te scoren en negen assists af te leveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

tja je moet wat wanneer je beide linksbacks eraf liggen...
deze jongen heeft in ieder geval ervaring op het niveau... of die het niveau aan kan laat ik aan de kenners, ik vind het niet veel soeps persoonlijk

1 september 2023 om 19:11

Is idd niet best, afdankertjes van Spurs. Geloof dat ie ook behoorlijk blessure gevoelig is.

1 september 2023 om 20:40

Je zou bijna gaan denken dat ten hag Overmars haalt. Dit is gewoon united ten top. Erikje gaat het nog zwaar krijgen dit jaar

Man Utd heeft zwaar een goeie TD nodig. Deze tranfersperiode voor elke speler teveel betaalt.
Onana 50 mil terwijl je David Raya en Robert Sanchez voor minder kon halen gelijkwaardig aan Onana zijn.
Hojlund voor 70 mil die amper wat bewezen heeft kon je een betere spits halen.
Mount voor 50 mil bizar bedrag terwijl Chelsea en hij uit elkaar wilden.
Man Utd en Chelsea zijn de slechtste clubs met spelers kopen en verkopen.
Fred voor Amrabat verschilt niet veel van elkaar.
Nu ruglion huren tjah die is niet beter dan Malacia.

1 september 2023 om 18:08

Ik vind Onana stukken beter dan Samchez en Raya, welke spits dacht je aan ipv Hojlund?

Amrabat past beter, want Mount is de vervanger van Fred. Amrabat is backup voor Casemiro en optie om 4231 te spelen.

Malacia en Shaw zijn beide langdurig geblesseerd, hoevaak gebeurt het dat je twee linksbacke geblesseerd zijn? Gewoon een spoedoptie.

1 september 2023 om 18:49

Iemand als Vlahovic was haalbaar. Wel voor meer geld, maar dan heb je veel meer zekerheid.

1 september 2023 om 18:53

Vlahovic zou voor United duurder zijn, en per 90 scoorde Hojlund zelfs meer dan Vlahovic.

Past denk ik een stuk beter bij United.

1 september 2023 om 19:13

Hojlund is geen pure nummer negen. Bij Atalanta en het Deense elftal speelde hij als een soort tweede spits. Daarom snap ik deze aankoop ook niet zo. Hij kan ook vanaf rechts spelen en is in alles beter dan Anthony, dus wellicht komt die daar te spelen. Amrabat zou ik zeker naast Casemiro opstellen en geen Mount.

1 september 2023 om 18:27

Ik ben het helemaal eens dat united een td nodig heef en stelselmatig teveel betaald voor spelers. Al vind ik dan mount en vooral onana niet echt goede voorbeelden. Die bedragen vind ik wel redelijk marktconform.

Fred voor amrabat heeft niets met elkaar te maken. Zijn verschillende posities.

Malacia is geblesseerd

1 september 2023 om 18:45

Mount was toch duurder? 🤔

1 september 2023 om 19:08

Zou als united zijnde gewoon kijken of overmars haalbaar is, die kan tenimste onderhandelen

1 september 2023 om 19:09

Had nog goedkoper gekund: de Gea houden. Had je een betere keeper gehad voor 0 transfersom. Mount ben ik ook niet van onder de indruk en Amrabat al helemaal niet mocht die komen…Weet niet of Vlahovic financieel haalbaar was, maar de spoeling is dun in spitsenland.

1 september 2023 om 21:49

PanFC ik ben echt een de gea fan, maar ik zou hem niet zomaar beter dan onana durven noemen.

2 september 2023 om 00:08

Daar hoef ik niet eens over te twijfelen. Iedereen heeft het er maar over dat de Gea zoveel blunderde, maar was vorig seizoen volgens PL statistieken maar aan 1 goal schuldig.
Daarbij heeft hij minstens 10 punten gepakt met reddingen die er maar heel weinig hem nadoen en Onana is niet een van die weinigen.
Ik hoop dat Onana zich herpakt, maar staat zonder overtuiging in die goal. Zoals hij op de grond lag nog voordat die Forest aanvaller een beweging had gemaakt, zoals hij uitkwam in Amerika, zoals hij te ver voor zijn doel stond. De enige reddingen die hij gemaakt heeft kwam recht op hem af.
De Gea is zo sterk in 1 op 1 en als lijnkeeper, ik vind er niet veel beter.

Prima, vond het geen bijzondere speler en past niet goed in de speelstijl die Ange wil. Hebben met Udogie een betere en jongere speler, en Reguilon is als backup te duur. Nu gelukkig van zijn salaris (voor een seizoen) af.

1 september 2023 om 18:11

Het rare is hij past ook niet in het systeem van United daarbij is hij alleen maar geblesseerd geweest vorig jaar. Ergens hoop ik dat hij het goed gaat doen, sympathieke kerel en heeft echt speeltijd nodig.

Begrijp dat United een noodoplossing zocht maar Reguillon is niet de speler die hij in zijn laatste jaar was bij Sevilla. Daar was hij een energieke aanvallende back die keer op keer langs de lijn vloog.

Vorig seizoen alleen geblesseerd bij zijn verhuur aan Atletico. Vind het geen slechte speler en zijn gedrag is altijd goed en positief maar qua profiel past hij niet in het systeem van United waar je meer naar binnen moet spelen op balbezit. Hij is echt meer een (wing) back die alleen buitenom speelt daarbij is hij geen goede verdediger en staat hij verdedigend vaak verkeerd. Waarschijnlijk toch meer een speler die niet echt past in de PL.

Spurs die verhuren aan United? Klinkt gek toch? Andersom zou ik eerder verwachten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren