Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nee, met een bedrag van 28,5 miljoen euro zou ik geen genoegen nemen'

Laatste update:

Jack Butland is tot een van de meest begeerde keepers van de Premier League uitgegroeid. De 22-jarige doelman ondertekende in maart een nieuw contract met Stoke City en is sinds het zomerse vertrek van Asmir Begovic naar Chelsea de nummer één onder de lat. Butland wordt gezien als dé concurrent voor Joe Hart in het nationale elftal van Engeland. Onder meer Everton en Liverpool zouden meer dan gemiddelde interesse hebben.

/

Mark Hughes is er echter van overtuigd dat Butland, die in januari 2013 van Birmingham City werd overgenomen, nog jarenlang voor Stoke City zal keepen. "Jack gaat nergens heen", zo verzekert de manager van the Potters. "Hij ontwikkelt zich heel goed, maar hij is pas net bezig om zich als een eerste doelman te ontwikkelen. Ja, ik weet dat hij in de gaten wordt houden, maar dat is al heel lang zo. Jack zat al bij de nationale selectie toen hij negentien jaar was."

"Jack hoort elk seizoen week in week uit Premier League-voetbal te spelen. Hij maakt een geweldige ontwikkeling door, hij heeft alles tot dusver met verve doorstaan. Nu moet hij bij een goede Premier League-club constant zien te presteren", zo stelt Hughes, die het in de media verschenen prijskaartje van omgerekend 28,5 miljoen euro niet afdoende vindt. "Nee, dat vind ik geen eerlijke prijs. Daar zou ik geen genoegen mee nemen. Nee. Maar we gaan Butland sowieso geen prijskaartje geven."

Stoke City staat momenteel twaalfde in de Premier League, met veertien treffers tegen. Slechts drie ploegen kregen tot dusver minder tegendoelpunten om oren: Manchester United (tien), Tottenham Hotspur (elf) en Arsenal (twaalf).

Jack Butland is nu al klaar voor een grotere club in de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft het zeker in zich een hele grote te worden! Keept wekelijks prima tot goed.
Wat een bedragen gaan er om in Engeland, een keeper een prijskaartje geven van 28,5 miljoen.. Te bizar voor woorden..

1 december 2015 om 07:25

Waarom zou een keeper geen 25 miljoen mogen kosten en een verdediger wel? Of een middenvelder. Een keeper is zo'n beetje de belangrijkste speler van je team.

1 december 2015 om 07:33

Belangrijkste van je team?! Heb jij enig idee hoeveel teams er kampioen zijn geworden met middelmatige of zelfs slechte keepers?!

1 december 2015 om 07:42

Of hoeveel hun kampioenschap te danken hebben aan hun keeper

1 december 2015 om 07:42

Zie de Gea voor United, of hoe belangrijk Edwin en Schmeichel waren. En verder kan je ook kampioen worden met matige verdedigers, middenvelders, Fergie won met Nani, Young, Cleverley, Evans, Welbeck, Buttner onder andere nog met twee vingers in de neus de Premier League.

1 december 2015 om 11:38

Wel raar dat je Nani in dat rijtje zet. Natuurlijk is hij nooit 100% geslaagd omdat hij zo inconsistent was als het maar kan, maar in zijn hoogtijdagen was het een van de beste wingers in de wereld. Hij had meer talent in zijn grote teen dan alle andere spelers in dat rijtje bij elkaar..

1 december 2015 om 11:42

Ik vind dat je Nani dan juist overschat. Heeft het bij Man Utd in mijn ogen nooit laten zien. Dus beste winger van de wereld kan je in mijn ogen vergeten. Leuke subtop winger wel. Want bij Fenerbahce doet hij het redelijk geloof ik.

1 december 2015 om 17:42

Nou 1 seizoen was hij zo goed. Toen speelden ze soms gewoon alle ballen op Nani

Liverpool, haal Butland aub! Als je dan ziet hoe Mignolet staat te prutsen tegen Bordeaux, dan wil je zo snel mogelijk een andere keeper. +- 30 miljoen is heel veel, maar Jack is nog superjong, helemaal voor een keeper. Als hij zijn huidige niveau volhoudt en zich verder ontwikkelt dan heb je 'n keeper voor de komende 10-12 jaar, die ook nog een Engels en dus homegrown is.

1 december 2015 om 09:47

Butland is niet goed genoeg voor Liverpool om weer volop te draaien om de titel en/of top4. Ik las eerder dat Liverpool bezig was met de komst van Ter Stegen. Daar heb je wel wat aan.

1 december 2015 om 10:05

Nou, Butland is een ontzettend goede keeper, vindt ik. Zeker voor zijn leeftijd. Ik denk niet dat Barca ter Stegen nu al wilt verkopen, zo wel dan zal dat voor de absolute hoofdprijs zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren