Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nee, ik ben niet de beste Fransman, dat zijn nog steeds Pogba en Griezmann’

Laatste update:

Dimitri Payet kende al een geweldig debuutseizoen bij West Ham United en de Fransman weet die lijn moeiteloos door te trekken naar het EK. Hij maakte een geweldig doelpunt tegen Roemenië, vond ook het net tegen Albanië en scoorde tegen Zwitserland bijna de goal van het toernooi met een weergaloze volley. Payet geniet zelf met volle teugen.

/

“Sinds het begin van het toernooi voel ik me geweldig”, vertelt hij op de officiële website van de UEFA. “Ik speel met zelfvertrouwen en daardoor lukt het me om goede prestaties neer te zetten. Eerlijk gezegd is die goal tegen Roemenië het meest blijven hangen, een paar maanden geleden was het nog niet eens zeker dat ik erbij zou zijn op dit toernooi. Ik heb keihard gewerkt en een goed seizoen gedraaid bij mijn club, ondanks dat ik er twee maanden uit lag met een blessure. Daarom kwamen die emoties ook naar boven na dat doelpunt.”

Veel mensen noemen Payet de beste speler van Frankrijk, maar de 29-jarige middenvelder ziet dat zelf anders: “Nee, dat ben ik niet. Mensen zullen het nog steeds hebben over Paul Pogba en Antoine Griezmann. We zagen ze al aan het werk in de wedstrijd tegen Zwitserland en zij zijn degenen waar iedereen rekening mee moet houden. We hebben die twee spelers nodig. Zij kunnen ons ver het toernooi in leiden.”

Vind jij dat Dimitri Payet momenteel de beste speler van 'Les Bleus' is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg bescheiden, daar hou ik van. Natuurlijk, Griezmann & Pogba zijn nog steeds de grote namen in de Franse selectie, maar het moge duidelijk zijn dat Payet niks voor ze onderdoet dit toernooi. "Jammer" dat-ie al 29 jaar is, heeft dus toch pas later in zijn carriere een bloei meegemaakt, met als Pelle.

21 juni 2016 om 14:12

Niet vergelijkbaar met pelle. Deze man is wereldtop, terwijl pelle een aardige spits is voor een subtopper in de bpl. De enige overeenkomst is dat ze pas laat zijn gaan bloeien, maar daar zijn zoveel voorbeelden van dus dat is niet zo bijzonder

21 juni 2016 om 14:31

Waar speelt Payet dan? Ook niet de wereldtop als je het mij vraagt, ze spelen allebei bij de subtop van Engeland hoor. Neemt niet weg dat ik denk dat Pelle op zijn plafond zit en Payet nog een leuke overstap kan maken.

21 juni 2016 om 14:44

Vardy

21 juni 2016 om 15:35

Hij speelt in clubverband niet bij de wereldtop, maar hij presteert wel wereldtop en dat is te zien aan de prestaties van West Ham. Payet hoort op dit moment bij de top 3 middenvelder van de wereld als je het mij vraagt.

21 juni 2016 om 16:12

Hij vergelijkt m toch ook niet. Zegt alleen iets over bloeien.

21 juni 2016 om 17:38

Als je wat beter leest, Ruben, zie je namelijk dat ik nergens iets zeg over het niveau van beide spelers. Ik zeg alleen dat zowel Pelle als Payet pas op "latere" leeftijd tot bloei zijn gekomen. Ze zijn beide namelijk 29 jaar, en hebben de afgelopen 2 á 3 seizoenen pas echt naam gemaakt. Overigens speelt Payet ook nog "maar" bij West-Ham United. En Payet bij de 3 beste middenvelders ter wereld? Op basis van de afgelopen wedstrijdjes? Busquets, Modric, Iniesta schat ik zonder twijfel hoger in. En dan zijn er nog tal van namen die ik hoger zou kunnen plaatsen, zoals: Kroos, Pogba zelf, Koke, De Bruyne, Rakitic, Özil en Müller. Niet allemaal erg vergelijkbaar omdat ze op verschillende plekken in het veld staan, maar Payet een top-3 middenvelder in de wereld noemen op basis van met name dit toernooi, is erg gewaagd.

Jamie Vardy is inderdaad ook zo'n speler die pas laat zijn naam heeft gevestigd @dorus60.

21 juni 2016 om 23:37

Klopt maar het blijft sub top... Je speelt met vele male minder druk dan bij een topclub dat onderschatten veel mensen, er zijn genoeg spelers die top zijn in de sub top maar het in de top niet waarmaken. Neemt niet weg dat payet al het hele seizoen in bloedvorm verkeerd en prachtige doelpunten maakt!

Mensen zien hem nu als beste speler omdat hij het meeste opvalt. Vind Koscielny ook zeer sterk spelen.

21 juni 2016 om 14:14

Logisch he als je 3 goals maakt waarvan er 2 beauty's waren, Koscielny speelt ook goed maar heeft ook niet echt tegenstand gehad, al staat een Lewandowski of Gomez tegenover hem wil ik wel is zien of hij sterk blijft spelen.

21 juni 2016 om 14:27

Payet heeft nog 'maar' twee goals.

22 juni 2016 om 00:00

Zo goed is Lewandowski niet zonder aanvoer van goede spelers.

Is bescheiden en loopt niet naast zijn schoenen en is een topspeler, meer in vorm dan die twee die hij noemt. Maar Pogba en Griezmann zullen over 5, 6 jaar nog steeds tot de allerbesten horen.

Ik denk dat Kante net zo belangrijk is als Pogba.

21 juni 2016 om 15:42

Kanté is belangrijker.

Ik schat hem momenteel hoger in, puur door zijn vorm natuurlijk. Griezmann en in mindere mate Pogba zijn van wereldklasse, maar dit hebben ze nog niet laten zien.

Payet en Kanté zou ik momenteel als allereersten op het wedstrijd formulier zetten. Pogba valt me vaak wat tegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren