Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse ‘Gladbach-Oldie’ kan blijven: ‘We weten wat hij niet kan’

Laatste update:

Roel Brouwers staat op het punt om zijn contract bij Borussia Mönchengladbach te verlengen. De 33-jarige verdediger heeft een aflopende verbintenis en speelt lang niet alle wedstrijden meer, maar die Fohlen zijn nog altijd erg tevreden over de Nederlander.

/

“We weten precies wat Roel kan en wat niet. Als je hem ’s nachts wakker maakt, dan staat hij nog steeds voor je klaar om een goede prestatie te leveren. Dat is een uitstekende eigenschap”, reageert directeur Max Eberl in BILD. Het boulevardblad noemt Brouwers een Gladbach-Oldie en meldt dat club en speler eerdaags met elkaar om de tafel gaan om een nieuw contract te bespreken.

Collega Martin Stranzl verlengde woensdag al wel zijn verbintenis bij de huidige nummer vier van de Bundesliga. Brouwers speelt al zesenhalf jaar voor Mönchengladbach en kwam eerder uit voor SC Paderborn en Roda JC Kerkrade. Hij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een publiekslieveling bij Borussia.

Moet Roel Brouwers worden opgeroepen voor Oranje?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Altijd nuttig om zo'n speler erbij te hebben, veel ervaring en hij staat er als je hem nodig hebt.

24 december 2014 om 20:31

Bedankt voor de samenvatting

24 december 2014 om 21:57

Hahaha

24 december 2014 om 20:36

Wat zit je nou open deuren in te trappen? Totaal niks van een mening of een visie. Bedoel je Gladbach of oranje? Echt een inhoudsloze reactie.

24 december 2014 om 20:44

Beetje raar als hij het over Oranje had

24 december 2014 om 20:48

Hoef je nog niet zo te doen. Als je je stoort aan zijn reactie kan je misschien beter niet door scrollen naar de reacties omdat 99% van alle reacties niets toevoegt.

24 december 2014 om 20:53

Jouw reactie valt wel binnen die 99%

24 december 2014 om 21:13

Volgens mij gaat dit artikel niet over Oranje beste vent. Wat ik zeg is toch gewoon waar? Als hij niet speelt zeurt hij niet en als ze hem nodig zijn staat hij er.

24 december 2014 om 21:43

Uhhhh....ik citeer 1 mening: altijd nuttig om zo'n speler erbij te hebben....

33 jaar, speelt niet alles bij, wat je niet echt kan noemen een topclub. Nederland heeft een stuk of 8 centrale verdedigers die nog kunnen leren en groeien en zijn waarschijnlijk allemaal al beter of minimaal gelijkwaardig aan brouwers. Leuk voor hem dat hij zijn contract kan verlengen, altijd leuk als een nederlander het bij een buitenlandse club goed doet. Maar overdrijven is ook een vak om meteen over oranje te praten.

24 december 2014 om 21:39

Oranje is wel wat vergezocht ja, ik vrees voor hem dat hij daarvoor nooit opgeroepen gaat worden. Toch speelt hij wel bij een leuke club die in de top meekunnen hoor

25 december 2014 om 00:58

In 2010 had die zonder twijfel geselecteerd moeten worden..

Na Stranzl nu ook Roooeeel. Geweldig nieuws dit, hij laat de laatste weken ook weer zien dat wanneer hij nodig is hij paraat staat. Hopelijk gaat hij nog even mee

Roeeellll lacht zich na zijn carriere de ballen uit zijn broek.. als hij in NL was gebleven had hij altijd in de marge gespeelt.. Nu heeft hij zich via de 2e Bundesliga opgewerkt tot oldie bij een sup topper en is miljonair! Alles eruit gehaald

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren