Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Brouwers legt uit: ‘Dit is niet iets wat ik in één nacht heb beslist’

Laatste update:

Roel Brouwers was jarenlang actief in de Bundesliga en hij dacht zijn carrière een mooi einde te geven bij zijn oude liefde Roda JC Kerkrade. Het liep anders. Brouwers sukkelde met allerlei kleine pijntjes, waardoor hij niet meer kon brengen wat hij verwacht en gehoopt had. Mede daardoor zette hij zijn carrière per direct stop.

/

“Dit is niet iets wat ik in één nacht heb beslist, het speelde al langer”, legt Brouwers uit aan Voetbal International. Roda JC speelt op kunstgras en dat is voor Brouwers een van de redenen om er een punt achter te zetten. “Die ondergrond was voor mij gewoon heel erg wennen, en ik had niet het gevoel dat ik me daar makkelijk aan zou aanpassen de komende weken.”

Het is de bedoeling dat Brouwers betrokken blijft bij Roda JC, maar het is nog niet duidelijk in welke vorm. Hij heeft namelijk niet de behoefte om trainer te worden. De komende tijd gaat hij het rustig aan doen, probeert hij helemaal fit te worden.

Was Roel Brouwers nog goed genoeg voor Roda JC Kerkrade?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brouwers is en blijft een held voor iedere supporter van Roda JC. Is een jongen van de club en verdiend dan ook respect. Was helaas wel een van de zwakste schakels in de verdediging afgelopen periode. Echter staat het centrum nu ook met Ananou, Werker en eventueel Kum die hier kunnen spelen. In de verdediging ligt het probleem naar mijn mening ook niet. Niemand bij Roda kan een doelpunt maken. De hele voorhoede is dramatisch en ik hoop echt met heel mijn hart dat we de schade kunnen beperken tot en met de winterstop en hopelijk kunnen we iemand aantrekken die een doelpunt kan maken. Maar ook dit zie ik niet gebeuren de komende tijd. Het is zwaar deze tijd om een Roda-JC supporter te zijn. Misschien is het erg voorbarig om te stellen, maar ik voorspel een kansloze degradatie. Ik hoop dat ik er heel erg naast zit.

3 oktober 2016 om 10:53

Ben bang dat Roda ook gewoon degradeert dit seizoen want ze hebben nu de slechste ploeg uit de Eredivisie denk ik.

3 oktober 2016 om 10:59

Mee eens! Trouwens dat respect is er ook wel voor brouwers. Alleen is het zuur dat hij zo ongelukkig is geweest in de laatste weken. Ben benieuwd welke functie roel krijgt!

3 oktober 2016 om 11:15

Nja het ontbreekt ook een beetje aan geluk... Ik bedoel mijn club is net zo slecht als Roda dit jaar (afgelopen zaterdag zelfs nog minder) maar winnen wel..

Kon ook gewoon niet meer was echt pure middelmaat. Al valt dat bij Roda niet zo op want die hele verdediging is middelmaat.

3 oktober 2016 om 11:45

Echt onzin. Onze verdediging is echt niet van middelmaat maar gewoon van goed Eredvisie-niveau. Ananou en Werker zijn grote talenten en zij hebben nu al een goed niveau. Met Kum hebben we een goede ervaren verdediger ook nog. Milec kan rechtsachterin concurreren met Ananou. Beiden erg degelijk. Van Peppen op links is helaas de enige die er geen kloot van kan. Maar onze verdediging is echt niet het probleem. Lees je even wat beter in voordat je probeert je mening als feit over te brengen.

3 oktober 2016 om 11:49

Nou ik weet niet hoor maar jullie verdediging is gewoon middelmaat al is jullie aanval nog slechter want scoren kan Roda ook niet meer.

3 oktober 2016 om 16:00

jaapdevos heeft gelijk. De verdediging van Roda is het probleem niet. Met Kum, Ananou en Werker heb je drie goede Cv's, Milec is dit seizoen wat ongelukkig begonnen maar is normaal gesproken ook een degelijke verdediger en met van Leer staat er ook nog eens een goede doelman achter. Alleen van Peppen is een zwakke schakel. Onbegrijpelijk dat daar na al die jaren nog steeds geen goede concurrent staat.

Het probleem is het middenveld en de aanval. Op het middenveld zijn na het vertrek van Inceman en Zhukov alleen maar heel middelmatige spelers overgebleven. Spelers die je er prima bij kunt hebben, maar die geen wedstrijden voor je gaan winnen. Ook de voorhoede loopt nog niet lekker. Grootste gebrek is natuurlijk een scorende spits. Rosheuvel op de flank is niet onaardig met een goede spits in het midden.

Met andere woorden: Voorin kan Roda geen vuist maken, en het middenveld is kwalitatief zwak waardoor de verdediging iedere wedstrijd erg onder druk komt te staan. Dan kun je nog zo'n goede verdediging hebben, maar tegendoelpunten zijn dan onafwendbaar.

3 oktober 2016 om 20:10

Ben ik dan de enige die denk dat Rosheuvel er geen houtje touwtje van kan?? Maakt altijd de verkeerde keuzes, en kan niet afmaken.

3 oktober 2016 om 23:05

Rosheuvel is geen geweldenaar, maar kan wel een nuttige speler zijn mits (!) je hem op de goede manier gebruikt. In de spits heb je inderdaad helemaal niets aan hem, maar als buitenspeler kan hij met zijn snelheid van waarde zijn. Dan moet je natuurlijk wel een afmaker in de zestien hebben staan.

En zo gaat je mooie carrière uit als een nachtkaars. Erg jammer dat hij nooit de credits heeft gehad die hij verdiende, het was een hele solide Bundesliga verdediger die zijn doelpuntjes meepikte.

Jammer dat zijn carrière zo eindigd. Hij is nooit een wereldverdediger geweest maar heeft wel mooi Bundesliga, EL en CL gespeeld. Mooie carrière natuurlijk maar jammer dat het zo eindigd.

Ik denk dat dat de meest verstandige beslissing in voor beide partijen. Brouwers is heel ongelukkig begonnen aan dit seizoen en heeft naar eigen zeggen veel moeite om te wennen aan het kunstgras. Het zal best lastig zijn weer te wennen aangezien hij ook alweer bijna 35 is. Bovendien kan hij terugkijken op een hele mooie carrière waarin hij zelfs Champions League gespeeld heeft. Voor Roda ook beter aangezien zijn salaris (gedeeltelijk) uit de boeken gaat en er zo ruimte komt voor versterking. Ook krijgen Werker en Ananou nu meer de ruimte zich te ontwikkelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren