Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse debutant in hoofdtoernooi Champions League

Laatste update:

Danny Makkelie maakt zich op voor een hoogtepunt in zijn scheidsrechterscarrière. De arbiter is door de UEFA aangewezen om het treffen tussen Chelsea en NK Maribor in goede banen te leiden en Makkelie maakt zodoende zijn debuut in het hoofdtoernooi van de Champions League.

/

De scheidsrechter wordt tijdens zijn officiële Champions League-debuut in Londen geassisteerd door zijn vaste assistenten Patrick Langkamp en Mario Diks; Rob van de Ven is de vierde man en Kevin Blom en Ed Janssen gaan mee als vijfde en zesde official. Dat maakt de KNVB bekend via de officiële kanalen. Voor Makkelie wordt dit zijn dertigste internationale wedstrijd.

Chelsea en Maribor strijden dinsdag, samen met Schalke 04, om de koppositie in groep G. Chelsea staat momenteel bovenaan, met vier punten uit twee duels, Maribor en Schalke hebben twee punten uit twee wedstrijden. Schalke speelt dinsdag thuis tegen Sporting Portugal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dat er maar 1 Nederlandse scheidsrechter is die het verdient om champions league te fluiten, en dat is kuipers. Deze man heeft er niks te zoeken

20 oktober 2014 om 11:44

Kuipers fluit dit seizoen net zo slecht als de rest van de Knvb hoor.

20 oktober 2014 om 11:48

Maar in Europa doet Kuipers het altijd goed.

20 oktober 2014 om 20:20

Vind overigens dat het in het buitenland minstens zo slecht is als in Nederland. Die Duitser die laatst ajax tegen Nicosia floot was toch ook een aanfluiting?

Daar snap ik vrij weinig van. Niet een van de betere scheidsrechters in Nederland naar mijn mening. Wel leuk voor hem!

20 oktober 2014 om 13:01

In de Kuip was hij ook weer zo inconsequent als je maar kan zijn. En dan nog beloond worden met Europees voetbal, niet serieus te nemen dit.

Hij is wisselvallig vind ik fluit vaak goede wedstrijden maar soms ook enorm slechte wedstrijden.

Het is nou ook niet dat hij een lastige wedstrijd heeft gekregen.
Als Chelsea normaal gaat spelen zonder domme dingen te doen heeft Makkelie ook weinig te doen.
Maar als Chelsea iets geks in de 16 doet van hen zelf dan kan het een lastige avond voor hem worden.

Al vast proficiat!

Hahaha, zie het al voor me. Mourinho die tekeer gaat en Makkelie die hem amper durft aan te spreken en hem uiteindelijk wegstuurt naar de tribune.

Makkelie vind ik in Nederland niet eens bij de top 5 beste refs horen, maar neem aan dat de UEFA en KNVB er meer kijk op hebben dan ik. Zou mooi zijn als meer Nederlanders zich kunnen ontwikkelen naar niveau Kuipers.

20 oktober 2014 om 11:11

Ik vind het best een redelijke scheidsrechter. Na Kuipers zit er ook gewoon een groot gat tussen. Maar Makkelie is zeker 1 van de beste. Waar ik vooral van kan genieten, is dat dat omhooggevallen mannetje Kevin Blom, als 5e man moet fungeren haha, net goed voor hem. Jammer dat Bas Nijhuis geen 6e man is, want dat vind ik ook zo'n prutser, die zichzelf belangrijker vind, dan een wedstrijd goed te fluiten.

20 oktober 2014 om 11:18

Wel mee eens, beetje wisselvallig wel. Maar het is eigenlijk jammer.. nederland heeft naar mijn mening de beste scheids ter wereld, kuipers. Daarna is het gat groot. Hoop dat het in de toekomst wat meer aansluiting is

20 oktober 2014 om 11:36

Nou ik vind blom anders een betere scheidsrechter dan makkelie. Wat een prutser is dat zeg.

20 oktober 2014 om 11:32

Makkelie vind ik eigenlijk wel een behoorlijke scheidsrechter, is een van de weinige die consequent is, beroerde is dat hij vrij snel een kaart trekt, tja dan kan het gebeuren dat hij veel kaarten moet trekken, juist omdat hij consequent is.

Wat Kuipers betreft, ik vind hem eigenlijk sinds eind vorig seizoen minder fluiten, maakt nogal eens een fout, misschien geen beslissende, (alhoewel ze daar in Limburg anders over zullen denken) maar toch wel cruciale fouten, niet een speler wegsturen die doorgebroken speler onderuit haalt, penalty missen

Waarschijnliik zijn ze vergeten de bandjes van zijn eerste 2 wedstrijden van dit seizoen te bekijken.

Mijn eerste gedachte was, serieus? Maar aan de andere kant, als je ziet wat Ajax voor koekenbakker had op Cyprus......ik vind Makelie zeker niet de slechtste in NL, alleen het gat na Kuipers die op 1,2,3 en 4 staat en dan een hele tijd niks is erg groot.

Hahaha vanavond zeker Vi kijken hahaha

20 oktober 2014 om 12:40

Pfff, VI kijken omdat het voorspelbaar is dat Derksen zijn bekende riedeltje over Makkelie weer gaat herhalen...
Weinig humoristisch, daarin tegen wel triest, hoe die besnorde gefrustreerde man anderen in steeds dezelfde bewoordingen belachelijk probeert te maken en o zo voorspelbaar tracht afbranden.
Het zou pas humoristisch worden als Derksen in de spiegel durft te kijken en zijn eigen tekortkomingen en presentatie in de media publiekelijk bij VI zou opsommen.
Maar hij doet het eerder en liever ten koste van andere mensen die hij niet kan luchten of zien.
Veel plezier vanavond....

On: mooi voor Makkelie, deze promotie is goed voor de uitstraling van ons voetbal en scheidsrechterskorps in Europa. Gefeliciteerd, Makkelie

20 oktober 2014 om 13:05

Je kan het wek triest noemen, maar met die "telkens zelfde riedeltjes" pakte hij mooi die televisierring! Nog steeds een van de mooiste tv-avonden voor mij. Al die mensen daar zo verbaasd als je maar kan zijn en Derksen live even verkondigen hoe idioot al die mensen wel niet zijn!

On: Derksen heeft in het geval Makkelie wel gelijk. Als er iemand wisselvallig is, dan is hij het wel. Consequent kan je hem ook niet noemen, dus ik snap niet waaraan hij dit verdiend heeft.

20 oktober 2014 om 14:10

Goed hoor, ik respecteer een ieder zijn mening en kijkplezier wat betreft VI en Johan Derksen, ook dat het voor jouw één van de mooiste tv-avonden blijft.

Maar ik blijf Derksen een zielig triest karikatuur van zichzelf vinden, met zijn dubbele agenda's, vermeende humor ten koste van anderen en populistische gebral.

Het gelul, met als drogreden, dat het niet serieus genomen moet worden en het slechts cabaret is, om zo iedereen grenzenloos af te kunnen maken, is zo gemakkelijk, doorzichtig en vals.

Ondertussen maken ze individuen en reputaties bewust kapot.
Derksen en ook de andere twee zitten er voor hun eigen ego en portemonnee.

Dat ze de Televisierring twee seizoenen geleden wonnen, zegt me sowieso niks, er is voor het grote publiek geen makkelijker vermaak dan leedvermaak, een mooie manier om zo je eigen sores te kunnen relativeren.

Afgelopen zomer bliezen ze eigenhandig hun programma bijna op door hun te grote ego's, wederzijdse haat en jaloezie om elkaars succes.

De enige reden om nog doorgaan is hun eigen financiële gewin, ben benieuwd wanneer de volgende definitieve uitbarsting komt.
Ik vind het één groot en slecht geacteerd toneelstuk wat ze tweewekelijks opvoeren.

Maar nogmaals, ik gun jou je wekelijkse hoogtepunt op tv en wens je veel plezier vanavond met de heren. Ieder zijn ding.

On: ik ben zelf tot op heden ook (nog) niet zo kapot van de scheidsrechter Makkelie, maar hij is nog jong en heeft als eigenschap dat hij consequent is, een belangrijk gegeven voor een ref.
Ze zullen wel wat in hem zien bij de Uefa, ik neem aan dat ze er genoeg kijk op hebben nu ze hem deze kans te geven zich te bewijzen.

ik zeg alleen ado eerste wedstrijd!!!!!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren