Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlandse ambassade maakte einde aan hachelijk avontuur van Kali

Laatste update:
/

Anouar Kali is weliswaar terug in Nederland, maar de middenvelder had Qatar het liefst al in een eerder stadium willen verlaten. Al-Arabi wilde daar echter geen medewerking aan verlenen, zo meldt De Telegraaf vrijdag.

Kali, 24 jaar, kreeg de voorbije drie maanden geen salaris uitgekeerd en derhalve beschikt hij, volgens de FIFA-regelgeving, over een transfervrije status. Al-Arabi hoorde dat de middenvelder in Nederland op zoek wilde naar een nieuwe club en stak daar een stokje voor: het uitreisvisum van Kali werd ingetrokken.

Na bemiddeling van de Nederlandse ambassade in Qatar kon Kali twee weken later alsnog het vliegtuig pakken. Als Kali een nieuwe club vindt, zal het management van de ex-speler van FC Utrecht en Roda JC Kerkrade om vrijgave vragen. De FIFA moet er ook voor zorgen dat Al-Arabi wegens contractbreuk het salaris over de voorbije drie maanden en het loon voor de rest van het contract uitkeert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Misschien een speler voor Feyenoord. Wellicht kunnen ze hem wel ergens voor gebruiken. Aangezien Vilhena weg wilt.

14 augustus 2015 om 07:13

Denk dat vilhena gaat blijven. Zou eerder denken dat hij naar Pec ofz gaat.

14 augustus 2015 om 07:39

Ik denk niet dat je hem in je team wilt hebben. Bij Roda was het destijds een prima voetballer maar het is zeker geen makkelijke jongen in omgang.

14 augustus 2015 om 08:55

Omdat hij een keer een aanvaring heeft gehad met een andere speler, noem je hem niet makkelijk in de omgang?
Denk dat hij voor menig team een aanwinst is.

14 augustus 2015 om 09:21

Een aanvaring? Sloeg hij de beste man niet een gebroken kaak? Dat doe je niet 'even', dan ben je niet goed in je bovenkamer.

Zo zie je maar weer dat niet alles goud is wat glimt, zelfs in oliestaten krijgen ze niet betaald.

14 augustus 2015 om 10:12

Dat was ook met bouaouzan, schandalig dat nec toen zo'n benenbreker in huis haalde. Het zelfde geldt voor kali, ik hoef hem niet.

14 augustus 2015 om 11:28

een aanvaring ja want het viel allemaal wel mee en een gebroken kaak is ook al zwaar overdreven hij had er een haarscheurtje inzitten.
maar misschien moet je eerst even de beelden bekijken voordat je iemand als een grote crimineel hier neer zet (het staat op you tube).

14 augustus 2015 om 18:19

Geldt hetzelfde Nigel de Jong (overtreding op Xavi Alonso wk) of jan Wouters (gascoigne ze kaak gebroken)? Nee he, jij hebt gewoon iets tegen spelers van een bepaalde afkomst denk ik. Of is het puur toeval dat alleen Bouaouzan je te binnen schiet?

16 augustus 2015 om 14:42

Prima voetballer bij Roda ?!
Fantasieloze balletjes breed of terug en zolang pirouetjes blijven draaien tot balverlies erop volgt: dan heb ik zijn seizoen bij Roda wel zo'n beetje verteld.

14 augustus 2015 om 11:35

Ik denk zelf dat Ajax hem beter kan gebruiken. Feyenoord komt die niet aan spelen toe.

14 augustus 2015 om 14:16

feyenoord speelt tog weer om de play offs van de europa cup

Nee dank je. Kali vind ik nou niet bepaald een aanwinst. De rest moet ook nog blijken of het aanwinsten zijn, maar ik vind Kali wel bij een club als Heerenveen passen.

14 augustus 2015 om 07:54

Ik dacht precies hetzelfde. Als opvolger van De Roon lijkt hij mij een prima optie.

14 augustus 2015 om 08:24

Die hebben we al met van der Boomen

En in zo een land moet dan het WK plaats vinden. Komt zo vaak voor daar bij spelers die internationaal niet bekend zijn. Niet betaald krijgen, speler wil transfervrij weg en de steekt daar een stokje voor.

Zoveel gevallen zijn er geweest in die oliestaten dat spelers gewoon niet weg konden en dat de club de touwtjes in handen heeft. Om maar te zwijgen over alle gastarbeiders die de stadions bouwen, die het 100x erger hebben. Geweldig land om het WK te houden...

14 augustus 2015 om 09:05

Helemaal mee eens. Dit is een van de redenen waarom dat WK een achterlijk idee is.

14 augustus 2015 om 09:58

Precies ja, middeleeuwse tafarelen. Als je geen Zidane, De Boer of Guardiola heet heb je daar werkelijk geen zak te vertellen. Ik snap ook niet dat een De Boer het zo blijft promoten vanuit zijn eigen ervaring. Dan ben je echt heel beperkt in je gedachtegang.

Misschien wel iets voor AZ. Al kan ik me dit nog herinneren als een vervelende speler, toch heeft hij de kwaliteiten.

Type speler waar straks PEC straks mee op de proppen komt. Goede speler, gratis maar wel al 2 incidenten buiten het veld...

Weer zo'n misselijkmakend voorbeeld uit Qatar. Zo gaan ze daar dus met mensen om. Gelukkig zal de Fifa actie ondernemen en naast Kali vrijgeven, ook verdere stappen ondernemen tegen Al Arabi... Toch?

Dat is dan een lekker land, als je rechten afhangen van de grillen van een voetbalclub.
Weer een reden om het wk daar niet te houden.

Wat is dat eigenlijk met die Arabische clubs (kramer, Kali en talloze anderen) dat ze hun salaris of transfersom niet kunnen betalen?

Dus er zit niet achter elke club daar een miljardair?

14 augustus 2015 om 08:44

Wat dacht je van Lestienne: voor tien miljoen gehaald en dan twee keer verhuurd (nu met optie tot koop). Apart verhaal ook.

14 augustus 2015 om 20:34

Die clubs hebben dan wel weer geld. Die doen het puur als investering om 'makkelijk' winst op te boeken. Maar ook weer van die vage constructies.

Fijn land he, vieze boevenbende net als alle belanghebbende organisaties die zaken ermee doen.Geld doet normen en waarden verdampen,als sneeuw voor de zon.

Snap uberhaupt niet waarom Nederlanders voor het Midden Oosten kiezen na het horen van zoveel verhalen over salaris niet of niet op tijd betalen etc. Denk dat Amerika het gaat overnemen en het nieuwe M-O word. En wat Kali betreft, niet aan beginnen !!!!

Ik zie nog steeds iedereen best wel negatief praten over Kali, maar volgens mij heeft hij 1 keer een aanvaring met een ploeggenoot gehad en verder geen noemenswaardige incidenten of heb ik iets gemist? Ik praat overigens absoluut niet goed dat hij een ploeggenoot een gebroken kaak heeft geslagen, maar in mijn ogen verdient iedereen een 2e kans en Kali lijkt mij een prima voetballer voor alles wat net onder de top van de Eredivisie speelt.

Wat een gesodemieter altijd met zulke clubs. Een van de redenen waarom ik nooit naar dergelijke landen toe zou gaan. Gevaarlijke rotlanden.

WIL JE Niet Voetballen?!

Dan kom je het land niet uit, good job Arabische liga... erg modern.

Hopelijk trapt geen Nederlandse club erin om deze Kali aan te trekken. Onruststoker in je selectie en heeft daarnaast naast één goed seizoen bij Utrecht helemaal niks laten zien.

Misschien wel een speler voor Utreg, kunnen we goed gebruiken...!

15 augustus 2015 om 23:39

hij is al 2 keer met gezeik weg gegaan... eerst niet verlengen omdat ie zo nodig hogerop moest (en vervolgens degradeert ie met roda jc, hoezo hogerop?) en de 2e keer zorgt ie er voor dat peterson een paar maanden niet inzetbaar is... als ie al naar utrecht komt mag ie van mij lekker bij elinkwijk ofzo spelen maar niet bij de fc

daarbij heeft utrecht met spelers als sarota, ayoub, amrabat, ramselaar, janssen, quesada, strieder en misschien vergeet ik er nog een paar? wel genoeg centrale middenvelders lijkt mij...

Wat een haters hier sommige mensen hier reageren hier alleen maar uit haat en onwetend heid en geen voetbalkennis

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren