Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nederlands' Chelsea wervelt: 'Dit team is niet te stoppen'

Laatste update:

Op indrukwekkende wijze rekende Chelsea op Boxing Day af met West Ham United, op dat moment toch de nummer vier van Engeland. Hoewel de score beperkt bleef tot 2-0, speelde Chelsea een werkelijk uitmuntende wedstrijd en kwamen de bezoekers er totaal niet aan te pas. Manager José Mourinho was na afloop dan ook maar wat blij met de prestatie van zijn ploeg.

/

Met name in aanvallend opzicht is Chelsea niet te stoppen. “We spelen op zijn Nederlands. We spelen Cesc Fàbregas-voetbal, we spelen Eden Hazard-voetbal, we spelen Willian-voetbal, we spelen Oscar-voetbal en Diego Costa begint er ook aan te wennen”, mijmert Mourinho tegen Sky Sports. “Bij Atlético Madrid was hij een ander type spits, maar hij begint het combinatiespel van ons onder de knie te krijgen.” Mede dankzij de doelpunten van Diego Costa gaat Chelsea het kalenderjaar afsluiten als koploper.

“We spelen uitstekend en het is goed om het jaar af te sluiten als koploper, dus ik ben zeer gelukkig. Of dit het spel is van een kampioen? Het is het spel van een ploeg die bovenaan staat. Natuurlijk zijn we titelkandidaat, maar zoals ik al eerder heb gezegd: we zijn er nog lang niet", besluit de flamboyante Portugees.

Volgens analyticus en oud-prof Robbie Savage kan het haast niet mis voor de Londenaren. “Chelsea is niet te stoppen, Mourinho heeft fantastisch ingekocht”, laat hij optekenen in de Daily Mirror. “Fàbregas was een meesterzet. Chelsea kan ploegen helemaal ondersteboven spelen, maar als het nodig is kunnen ze ook variëren. Ze worden kampioen, met vijf punten verschil, en vier hoofdprijzen is zeker mogelijk.”

Chelsea wordt kampioen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schat de kans dat ze de Cl winnen niet heel hoog in. Op 4 fronten meestrijden tot het eind levert ergens scheurtjes op. En dan denk ik dat ze in de Cl het snelst fataal zijn. Maar 3 prijzen zijn ook mooi

Variëren is inderdaad mogelijk als je iedereen zijn eigen voetbal laat spelen. Als Chelsea wekelijks kan spelen zoals in de eerste helft kunnen we ze alle vier pakken. Geven we het vaker zo weg als in de laatste 10 minuten valt de CL sowieso weg.

26 december 2014 om 18:39

Chelsea doet het geweldig maar het laatste waar ze aan moeten denken zijn vier prijzen. Als we twee prijzen pakken is dit al een geslaagd seizoen. We moeten met beide benen op de grond blijven, want we zijn er nog lang niet.

Er zijn nog een aantal ploegen die meedoen voor alle prijzen. Het is natuurlijk mogelijk maar het wordt wel echt moeilijk. Dan mogen ze echt geen blessures krijgen van sleutelspelers ook niet.

Mourinho is de beste coach van de wereld hij weet precies wie hij op welke plek nodig heeft. Chelsea zal dik kamioen worden en wie had dat vooraf gedacht? Toen had bijna niemand vertrouwen in Costa en Matic werd ook als middelmaat beaschouwd.

26 december 2014 om 18:48

Mourinho heeft gewoon een goede tactiek, is verdedigend heel sterk. Maar bijvoorbeeld aanvallend is Guardiola de betere. Elke trainer is goed op zijn manier maar Mourinho en Guardiola staan zeker wel in de top 3.

26 december 2014 om 18:48

Wie had vooraf verwacht dat chelsea kampioen zou worden? Volgens mij 65% van de mensen hier volgens de poll, elk wedkantoor op heel de wereld en volgens de meerderheid van de analisten en de coaches in engeland. Dus opzich zagen genoeg mensen die aankomen. Volgens mij was de algemene mening over Costa dat hij perfect in de visie van Mourinho paste en dat Matic middelmaat heb ik nooit gelezen.
Dus beetje vreemd dat je net doet alsof ze outsider waren en doet alsof ze al kampioen zijn met 3 punten voorsprong op dit moment.

26 december 2014 om 18:58

@jdg84

Bijna iedereen op voetbalzone had Costa na het WK afgeschreven kijk de artikelen van de zomer anders maar even terug. Ook over Matic was lang niet iedereen overtuigd de stap van Benfica naar Chelsea zou te groot zijn etc.

Je moet nu niet gaan doen alsof ik onzin aan het lullen ben en de waarheid verdraaien, want voor het seizoen waren United en City de titelfavorieten vooral United had volgens velen uitstekende aankopen gedaan en met Van Gaal zou het helemaal goed komen. Dus Chelsea heeft zeker wel verrast want op de manier zoals ze nu spelen lijken ze door niemand meer achterhalen.

26 december 2014 om 19:07

waar heb je het over, iedereen had het er alleen over dat hij totaal niet in het spaanse systeem pasten. niemand had het erover dat hij bij chelsea zou falen..

26 december 2014 om 19:07

waar heb je het over, iedereen had het er alleen over dat hij totaal niet in het spaanse systeem pasten. niemand had het erover dat hij bij chelsea zou falen..

26 december 2014 om 20:08

Costa paste niet bij spanje, maar perfect bij chelsea. Omdat hij precies een type drogba was. Matic kritiek was op het feit dat hij voor heel veel geld terug gekocht is, niet dat hij gekocht. En United titelfavoriet heb ik werkelijk niemand horen zeggen.. united had slecht ingekocht juist en zouden een lastig jaar krijgen. Maar waarom zouden alle gokkantoren chelsea aanwijzen als grootste titelfavoriet.. prima als sommige mensen een andere mening hadden over deze 2 spelers, maar chelsea was het gros torenhoge favoriet voor de titel volgens de meeste polls op de sportsides, als meeste gekozen als favoriet door de managers in engeland en door alle wedkantoren. Zijn zelfs wedkantoren die al uitbetaald hebben op chelsea. 19 van de 29 BBC analisten kozen chelsea.. sorry, maar chelsea was vooraf torenhoog favoriet voor de titel voor het overgrote deel. De twijfelaars zullen daar hun redenen voor hebben gehad zoals twijfel over de aankopen ja.

Ik denk dat er toch wat te vroeg met lof wordt gezaaid. Chelsea zal moeten opletten dat ze niet te vroeg in vorm zijn. De kloof met city is immer nog altijd maar 3 punten, ze zijn stilletjes aan de kloof die ze vroeg in het seizoen hadden aan het dichten.

Werd dit ook niet gezegd over City vorig jaar?

26 december 2014 om 18:51

En die pakte er 2 van de 4.. zullen ze okk bij chelsea tevreden mee zijn denk ik.

Ik schat het Bayern en Real van dit jaar zeker hoger in en het Barcelona van dit jaar misschien ook minstens gelijkwaardig. Maar met een tactisch meesterbrein als Mourinho is alles mogelijk

26 december 2014 om 18:50

Als Enrique zich nou aan 1 opstelling focust en niet elke wedstrijd een andere is Barcelona ook een kanshebber. Maar zolang die blijft rouleren zie ik het niet goed komen dit jaar.

26 december 2014 om 19:17

Ja inderdaad. Bij elke grote wedstrijd tot nu toe staat er telkens een andere verdediging en middenveld. Alleen de aanval speelt altijd. Heel erg spijtig. Dat was juist het succes van Barcelona toen met Guardiola: iedereen 'voelde' elkaar aan. Dat gevoel is nu weg aangezien er elke wedstrijd andere namen staan

Is die Savage helderziend met ze precies 5 punten verschil? Ik denk overigens dat het nog wel iets meer punten zullen zijn want deze trein is niet meer te stoppen

Vind het knap dat iedereen al zeker is van het kampioenschap en dat de cl 'nog lastig kan worden'. 18 competitiewedstrijden gespeeld en verschil met nummer 2 is maar 3 punten. CL moeten ze tegen PSG wat je ook echt niet zomaar even weg gaat spelen. ze zijn heel goed bezig hoor, maar zitten op net op de helft van alle wedstrijden.. zou leuk zijn als ze het volhouden, maar er komen gewoon wedstrijden die niet zo makkelijk gaan... als ze in maart nog zo ervoor staan, dan kan ik het begrijpen, masr op dit moment is niks beslist nog.

Samen met City spelen zij de beste voetbal en staan zij verdient ook aan kop. Ik hoop dat Chelsea nog een keer ergens verliest en City geen punten morst zodat ze op gelijke hoogte staan, het liefst gebeurt dit in de laatste 5 weken want dan wordt het echt nog heel spannend!

Ze worden wel kampioen, maar de CL is een ander verhaal daar is alles mogelijk.

Toch schat ik Man City hoger in.

Die hebben in mijn optiek meer techniek in de ploeg. Niettemin heeft Chelsea met Fabregas wel een topper gekocht, erg dom dat Arsenal daar niet voor is teruggekomen. Overigens acht ik de kans groot, mits spelers de tweede seizoenshelft niet te veel geblesseerd zijn, dat Man Utd nog heel dichtbij gaat komen. Zij hebben voorin in mijn optiek de meeste kwaliteit met spelers als Rooney, Di Maria, Falcao, Van Persie en Mata. Een goede leider achterin erbij kopen in januari en ze doen in mei volop mee voor de prijzen.

Helemaal Nederlands spelen ze niet. Nederland heeft geen sterke verdediging waar ze in geval van nood op kunnen leunen, Chelsea wel.

Chelsea het zal nog heel spannend worden om het kampioenschap.
Al vindt ik het te vroeg om daar nu over te praten maar de meesten hebben het er over.
Ik sluit niet uit dat City toch aan het langste eind trekt.

Hoop dat Chelsea kampioen wordt dit jaar. Maar zo zeker is dat nog niet. City staat 3 punten achter en doen het dus ook gewoon erg goed. Op dit moment zie ik city meer uit wedstrijden winnen dan Chelsea maar ook meer uitwedstrijden verliezen dan Chelsea. Dus het wordt nog heel spannend.

Wel mooi om te lezen hoe Mourinho dit Nederlands voetbal noemt. Heb grote delen van de wedstrijd bekeken en het zag er goed uit. Complimenten voor Nederland dus!

pppffff....t'papier is gewillig! We hebben nog steeds gewoon 0 prijzen en het seizoen is nog lang en loodzwaar....."both feet on the ground"....zoals Louis het zou verwoorden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren