Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nederland is een zeer sterk team, ook al gaan ze niet naar het EK'

Laatste update:
/

Wojciech Szczesny staat nog onder contract bij Arsenal, maar speelde het voorbije seizoen voor AS Roma. Er bestaat onduidelijkheid over de toekomst van de Poolse sluitpost, die zich echter niet al te druk maakt. “Ik doe mijn best en focus me nu op het EK”, verklaarde hij na de 1-2 nederlaag tegen Oranje.

Toch ontkwam Szczesny niet aan de vraag waar hij komend jaar speelt. Zijn contract bij Arsenal loopt nog door en Arsène Wenger gaf vorig jaar bij zijn vertrek te kennen dat de goalie in principe terug zal keren. “Of ik me druk maak over waar ik komend seizoen speel? Nee, helemaal niet”, reageerde hij.

Ook gaf hij zijn visie op het duel met Nederland, dat voor de Polen diende als laatste echt serieuze test op weg naar het EK. “We hebben verloren, maar onze moraal lijdt er niet onder. We moeten niet vergeten dat we tegen een zeer sterk team speelden, ook al gaan ze niet naar het EK.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Afgelopen jaren had Nederland knappe prestaties maar om nou te zeggen een goed team vind ik niet, zijn al veel landen ons een paar jaar voorbij

2 juni 2016 om 20:20

Jazeker, maar er staan ook nog steeds een hoop teams achter ons hoor, op dit ek doen er genoeg mee.

2 juni 2016 om 20:25

Ja tuurlijk das zeker waar, maar afgelopen wk was fantastisch maar niemand had t verwacht en was ook terecht dat niemand t had verwacht

2 juni 2016 om 21:12

Hahahah Nederlandse elftal is nu echt dramatisch, ze hebben leuke talentvolle spelers die er misschien over 4 er staan, maar nu is het weinig helaas en hebben ze niets te zoeken op een EK.

2 juni 2016 om 22:14

Zolang Albanie en Noord-Ierland wat te zoeken hebben, heeft Nederland ook wat te zoeken.

4 juni 2016 om 01:12

Ja we zouden er wat kunnen zoeken maar niet veel, t gat tussen de talenten en de routiniers is gewoon te groot daar tussen zit niet veel

2 juni 2016 om 20:22

Een Nederland met een fitte Robben, Sneijder, Robben, Vlaar en De Vrij is in mijn ogen altijd een titelkandidaat.

2 juni 2016 om 20:24

Ik denk dat we met 3 Robben's zelfs nog meer kans zouden maken!

2 juni 2016 om 20:25

Met 2 robbens in het team zeker

2 juni 2016 om 20:57

En een fitte Huntelaar (in de kwalificatiewedstrijden van 2012) en/of een fitte Van Persie (poulefase 2014) zal ook niet verkeerd zijn.

2 juni 2016 om 20:59

Bozkurt20 ,

Denk dat als je zo redeneert je elk team een titelkandidaat zou kunnen noemen. Is eigenlijk ook wel zo, elk team maakt altijd kans. Logische redering dus.

2 juni 2016 om 20:23

Bleh Nederlanders zijn de grootste opportunisten ter wereld.

2 juni 2016 om 20:27

Hoezo? Volgens mij waren we met een bijna volledig eredivisie team 3de geworden op het wk. Absoluut geen slechte prestatie

2 juni 2016 om 20:29

Opportunisme of chauvinisme?

2 juni 2016 om 21:34

Ik vraag me oprecht af hoe jij Nederlanders de grootste opportunisten ter wereld vindt.. In mijn ogen eerder het tegenovergestelde

2 juni 2016 om 22:08

Je moet toch wat roepen

2 juni 2016 om 23:27

Beschouw het als een compliment zou ik zeggen, dat al die landen nog steeds zoveel ontzag voor Oranje hebben.

De tijd van Robben, Sneijder, Van Persie, Raffie en Kuijt is voorbij. Nu is het tijd dat er nieuwe generatie topspelers opstaan en het Nederlands elftal gaan dragen. Wie zijn de kanditaten? Strootman- Benieuwd of hij zijn oude niveau kan halen. 2. Wijnaldum: Heeft potentie om een topper te worden, komende zomer moet hij de juiste stap in zijn carriere maken. 3: Depay, eigenlijk moest ik hem als eerst noemen maar geen schim van het megatalent van Psv. 4: Quincy Promes: Wil hij een topper worden, dan moet hij zsm naar een van de grote competities overstappen. 5: Vincent Janssen, denk dat hij de nieuwe Huntelaar gaat worden. 6: Klaassen, al 23 maar heeft nog geen potten kunnen breken bij oranje.

Wellicht zijn er namen die ik ben vergeten maar dit zijn naar mijn mening de sleutel spelers voor het Nederlands elftal van de komende jaren. En gezien hun huidige niveau zijn het allemaal goede spelers maar (nog) niet van vergelijkbare niveau als de "grote vier". De komende jaren verwacht ik ook geen grote successen van oranje.

2 juni 2016 om 21:17

Nederland mist speler die wat extra's hebben, waar er vroeger 3,4 spelers per seizoen van doorbraken breekt er nu nog maar Hooguit één per seizoen door(vorig jaar Depay, dit seizoen Ziyech), het is mij dan wel weer opgevallen dat er nu veel goede jonge verdedigers opstaan dit is heel iets ongewoons in het Nederlands voetbal.

2 juni 2016 om 21:28

Ik denk dat Nouri over paar jaar die speler is. En Ramselaar als hij zich nog beter ontwikkelt.

3 juni 2016 om 12:11

Nouri en Ramselaar kan je nog geen zinnig woord over zeggen natuurlijk. Laat ze eerst maar eens op niveau spelen.

2 juni 2016 om 21:48

Achterin zit het goed en Cillessen kan ermee door, alleen vind ik het niet dat hij stappen heeft gemaakt. Zoet daarentegen wel en als Zoet deze groei weet vast te houden, dan zie ik hem wel eerste keeper worden van Nederland, maar dan vind ik wel dat hij in een Europese topcompetitie moet keepen. Achterin hebben we Van Dijk (24), Blind (26), De Vrij (24) en Bruma (24). In mindere mate nog Rekik (21), Hoedt (22), Veltman (24) en Martins Indi (24) die wel potentie hebben, alleen vind ik ze niet goed genoeg voor het Nederlands elftal. Deze centrale verdedigers spelen in een topcompetitie of speelt bij een topclub in Nederland op hoog en Europees niveau. Jammer dat Douglas zich niet verder weet te ontwikkelen, want ik dacht dat hij echt een potentiële international zal worden, want bij Twente speelde hij echt heel sterk.

Vleugelverdedigers kunnen ook wel mee door: Willems (22), Pieters (27), Van Aanholt (25) en Ake (21) op de linksbackpositie en Tete (20), Karsdorp (21), Janmaat (26) en Van der Wiel (28) op de rechtsbackpositie. Alleen moet Janmaat op zijn oude niveau van vorig seizoen komen en Van der Wiel moet minder letten op bijzaken, want ik heb het gevoel dat Van der Wiel teveel op andere dingen is gefocused dan voetbal. Tete en Karsdorp moeten nog echt stappen zetten.

Op het middenveld heb je al drie namen genoemd met Klaassen, Strootman en Wijnaldum. Propper (24), Bazoer (19), Van Ginkel (23), De Roon (25), Hendrix (21) en Clasie (24) zie ik ook als potentiële internationals of basisspelers. Alleen moeten deze spelers wel stappen maken. Fer (26) schrijf ik ook niet af, alleen moet hij niet continue naar een club gaan waar hij tegen degradatie voetbalt.

Nou komt onze bottleneck, de aanvallers. Linksbuiten: Depay heb je al genoemd, maar verder hebben we geen back-up. Lens (28) is geen vaste waarde bij Sunderland en Kishna (21) ook niet, alleen heb ik ze nog niet afgeschreven. John (24) zag ik wel een potentiële international, alleen moet hij echt een stap terug doen als ik hem was. Dos Santos (19) zie ik wel een hele goede linksbuiten in en dit zal echt een klassieke linksbuiten zijn, dus iemand met een strakke pass of voorzet op de spits in plaats van die buitenspelers die elke keer naar binnen trekt. Alleen moet hij deze lijn weten vol te houden, want hij heeft dit seizoen zowel in de Europa League als in de Eredivisie het goed gedaan. Boëtius heeft zich ook niet ontwikkeld bij Basel en is daar geen ook geen basisspeler.

Op de rechtsbuiten positie heb je Promes al genoemd. Narsingh (25) vind ik nog steeds niet zijn potentie halen, want bij zijn eerste seizoen bij PSV en bij zijn tweede seizoen bij Heerenveen was hij echt heel goed. Alleen na die blessure, waar hij bijna een jaar uit lag, heeft hij die drive niet meer weten te vinden. El Ghazi (21) stokt in zijn ontwikkeling, hopelijk weet hij zich volgend seizoen te revancheren. Berghuis (24) moet volgend seizoen zijn stikkende best doen en hopelijk weet hij de nieuwe trainer van Watford, Mazzarri (die overigens wel met vleugelspelers speelde bij Napoli, wat Flores niet deed dit hele seizoen bij Watford), te overtuigen en daar dan een belangrijke speler te worden.

Janssen heb je al opgenoemd in de spits. Locadia (22), De Jong (25) en Dost (27) zijn dan de overige spitsen die we hebben. Alleen speelde Locadia dit hele seizoen linksbuiten (overigens heel knap gedaan en belangrijk geweest vanaf die positie), De Jong wordt hele tijd getwijfeld als hij buitenland aan kan en Dost heeft door zijn mentaliteit niet altijd een basisplaats bij Wolfsburg, terwijl hij dit seizoen met invalbeurten toch 8 doelpunten wist te maken in de competitie, waardoor hij op de tweede plaats belandde achter Schurrle, 9 doelpunten, die wel een basisplaats heeft. Castaignos schrijf ik ook niet af, want hij begon heel veelbelovend in de Bundesliga en had toen ook een basisplaats, alleen kreeg hij opeens een zware blessure waardoor hij uit de basis werd gespeeld door Seferovic, die het overigens niet beter heeft gedaan dan Castaignos en daardoor bijna uit de Bundesliga degradeerde. Ze hadden gelukkig Maier die een paar wist in te knallen.

We hebben genoeg (potentiële) internationals, alleen is het de vraag hoe ver ze zijn in 2018, dus wanneer de WK aan komt. De vraag is dus natuurlijk wie zich weet te ontwikkelen, want ik had niet gedacht dat De Roon een dragende speler zal worden bij Atlanta en dat Bruma en Blind zich goed wist te ontwikkelen.

3 juni 2016 om 01:07

Beste Fcgrun050,

Wat fijn dat u de moeite neemt om uitgebreid te reageren. Ik hoop dat het de moeite waard is, en dat andere mensen het wel zullen lezen.

3 juni 2016 om 01:28

In de verdediging ben je kongolo, fosu mensah en riedewald vergeten. Denk vooral dat fosu mensah een hele grote kan worden, ik vond hem enorm goed spelen voor manu, zeker voor een 18 jarige. Daley Sinkgraven kan hopelijk ooit ook nog zijn niveau halen. Donny van de beek en nouri komen er ook nog aan op het middenveld. Maar inderdaad de vleugelposities... we hebben niemand daar. Misschien moet nederland overgaan op 442 ruit.

3 juni 2016 om 02:13

@jazz

Bedankt dat je mijn stuk leuk vond. Zoveel moeite kostte het niet haha, want het is meer van beetje de Nederlandse spelers volgen die in het buitenland zitten en dan mijn observatie en informatie in deze stuk te verwerken. Maar nogmaals heel erg bedankt voor de waardering!

@wildwest

Je hebt groot gelijk, alleen vraag ik me af als Fosu Mensah verder is dan de andere spelers die ik opnoemde in 2018. Potentie heeft hij zeker om uit te groeien tot international, maar dan we moeten we wel de geduld hebben. Die wedstrijd tegen Everton speelde hij heel sterk en volwassen.

Hetzelfde als Fosu Mensah, is Kongolo en Riedewald verder dan die jongens die ik opnoemde? Riedewald is dit seizoen pas echt doorgebroken en Kongolo heeft potentie, maar ik vind hem minder ver qua ontwikkeling dan de jongens die ik heb opgenoemd. Daarnaast heeft Kongolo meer dan de helft van de wedstrijden van dit seizoen op linksback gespeeld en dat deed hij niet onverdienstelijk. Hij is op de linksbackpositie denk ik wel verder dan Ake, want als Ake niet weggaat bij Chelsea, dan gaat Kongolo volgend seizoen wel verder ontwikkelen, als hij de vaste linksback van Feyenoord wordt. Ake gaat bij Chelsea niet doorontwikkelen, want bij Chelsea krijg je geen garantie op een basisplaats als je geen gevestigde naam bent.

We gaan het zien, ik hoop dat alle Nederlandse jongens een stormachtige ontwikkeling gaat maken en dat we zo gaan kwalificeren voor het WK.

3 juni 2016 om 04:42

Fosu Mensah is nu al verder dan een Rekik of Hoedt die ik ook in de Eredivisie niks speciaals vond.

3 juni 2016 om 09:28

Als je zon lang stuk begint met de optie Zoet als 1e keeper dan zullen weinig mensen door lezen. Ik ben daar dus ook afgehaakt.

3 juni 2016 om 13:45

Zoet heeft een stormachtige ontwikkeling gehad bij PSV, met de wedstrijden tegen Atletico als hoogtepunten. Atletico is toch van een ander niveau dan Rapid Wien...

Dit is mijn bescheiden mening he, maar niemand heeft gevraagd dat je het moet lezen of niet.

3 juni 2016 om 13:47

Rekik en Hoedt heeft wel meer ervaring en de vraag is als Fosu Mensah deze lijn kan doortrekken. Meeste talenten gaan een 'dipje' krijgen, alleen absolute toptalenten weten dat 'dipje' te overbruggen en de vraag is als Fosu Mensah die absolute toptalent is.

Ik verwacht dat Nederland over 6 jaar een aardig tot goede Selectie heeft. de jonge jongens met potentie hebben de meeste zich (hopelijk) goed ontwikkelt.

2 juni 2016 om 21:48

Achja het is altijd maar te bezien. In 2007 werd Jong oranje Europees kampioen. Van die selectie van toen had bijna niemand een echte succesvolle cariére en kwam ook bijna niemand meer veel uit voor 'het grote oranje'.

Ik maak mij niet teveel zorgen. Oranje is door de geschiedenis heen best grillig geweest qua prestaties. In 1984 waren we er ook niet bij en in 1988 werden we kampioen om maar een voorbeeld te noemen Het is nu grillig, een aantal spelers zijn op hun retour en de 'jonge honden' nemen het stokje over, daardoor krijg je dus ook verschillende wedstrijden zoals die van afgelopen weekend en gisteren, over een poosje zal denk ik er meer stijging in de lijn komen. Of we ooit kampioenskandidaat worden, dat gaat denk ik te ver, maar wel weer een land die zomaar de gevestigde orde een pak rammel kan geven... en dat is ook mooi

Ach NL is geen top meer maar bij een EK horen we best maar ja dat moet jezelf afdwingen.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren