Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nederlaag met mogelijkheden voor Sporting tegen Benfica in bekertoernooi

Laatste update:

Benfica heeft woensdagavond voor eigen publiek met 2-1 gewonnen van Sporting Portugal in de halve finale van het Portugese bekertoernooi. De Portugese topclub heeft derhalve de beste kaarten om de finale te bereiken. De ploeg van trainer Marcel Keizer is niet kansloos. Op 3 april volgt de allesbeslissende return in het Estádio José Alvalade

Keizer begon goed aan zijn avontuur in Portugal, maar de fans beginnen inmiddels te morren. De resultaten lopen terug en afgelopen zondag waren er zelfs witte zakdoekjes te zien na de 2-4 thuisnederlaag tegen Benfica in de competitie. Woensdagavond kreeg Sporting een herkansing in de eerste ontmoeting van de halve finale in de Taça de Portugal. Net als een paar dagen eerder kwam Benfica op voorsprong. Na een snelle uitbraak kwam de bal terecht bij Pizzi, die met een bekeken steekbal ploeggenoot Gabriel een grote kans bood. De aanvallende middenvelder drong het strafschopgebied binnen en verschalkte doelman Renan Ribeiro in de korte hoek.

Benfica zat na een uur spelen op rozen, want het kwam zelfs op 2-0. Een schot van Haris Seferovic kwam voor de voeten van João Felix, die hard voorgaf en de bal via Sporting-verdediger Tiago Ilori over de doellijn zag rollen. Keizer greep in en met nog een kwartier op de klok werd Bas Dost ingebracht. De Nederlandse invaller kwam niet tot scoren, maar zag wel hoe Sporting weer terug in de wedstrijd kwam via een weergaloze vrije trap van Bruno Fernandes. De middenvelder krulde de bal vanaf circa dertig meter in de kruising. Door zijn goal is Sporting allesbehalve kansloos voor de return.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou voor Keizer goed zijn als hij dit bekertoernooi ook wint. Met een paar prijzen achter je naam wordt je toch serieuzer genomen. Is 'm gegund na de ellende bij Ajax.

7 februari 2019 om 08:33

Ben bang dat ie thuis in het mes gaat lopen en het snel 0-1 is en een non-wedstrijd wordt.

Wat een doelpunt was dat van die jongen seg. Benieuwd welke troeven Marcel Keizer uit zijn hoed zal toveren om zijn hachje te redden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren