Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk zijn we tevreden, je mag PEC niet meer zien als kleine club’

Laatste update:

FC Twente speelde zondag met 1-1 gelijk bij PEC Zwolle. De Tukkers lieten daardoor dure punten liggen in de titelstrijd, maar na afloop was men niet ontevreden. PEC Zwolle, dat in de eerste weken van het seizoen het veld aanvoerde, laat wekelijks zien dat het een uitstekende ploeg is. Volgens Youness Mokhtar, ex-PEC en nu FC Twente, mogen we niet meer spreken van een kleine club.

/

“Natuurlijk zijn we tevreden met het gelijkspel. Als je ziet hoe PEC speelt tegen topclubs, mag je ze niet meer zien als kleine club. PEC speelt als een grote club”, zegt Mokhtar in gesprek met FOX Sports. De aanvaller had geen basisplaats tegen zijn ex-werkgever en daar baalde hij van.

“Elke speler baalt die niet in de basis staat, want iedereen wil spelen”, aldus Mokhtar. “Alleen mag je maar elf spelers opstellen. Ik had me nu ingesteld op dat ik alles zou geven als ik in mocht vallen en dat heb ik ook gedaan.”

Zie jij PEC Zwolle als een kleine club?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha dat zou ik zeggen als ik net een transfer van pec naar Twente gekregennhad, alhoewel laten we eerlijk zijn, Twente's budget is 5x zo groot als die van PEC dus een overwinning was op zn plaats geweest.

10 november 2013 om 16:29

Precies. Tis ook gewoon belachelijk dat psv verliest van nac op basis van het budget.

Hoezo pec zwolle geen kleine club? Twente hoort altijd te winnen van pec.

10 november 2013 om 15:34

Als je kijkt naar de clubs die Pec punten afhandig heeft gemaakt o.a. PSV. Dan kun je constateren dat PEC dit jaar tot de subtop behoort.

Ze worden geen kampioen maar hun positiespel is goed genoeg om dit seizoen toegang tot de Europa league te bemachtigen.

10 november 2013 om 15:35

Nee hoor, dit jaar niet. En de resultaten zeggen genoeg: Twente wint ook nooit van PEC

Dit Zwolle heeft gewoon hele goede spelers en Jans heeft het werk van Langeler een heel goed vervolg gegeven. Ze blijven positief verrassen. Alleen had Twente dit vandaag gewoon moeten winnen met 1-3 a 1-4. Veels te veel kansen gemist. Tadic en Castaignos.

10 november 2013 om 15:34

Volgens mij had PEC eerder moeten winnen, met al die kansen..

10 november 2013 om 15:43

Gelijkspel is gewoon terecht. Beide partijen hebben kansen gehad.

Wat een belachelijke reactie. Kwalitatief is PEC nog altijd hoogstens een lage middenmoter, het ligt aan clubs als Twente (en andere topclubs) dat PEC staat waar het nu staat. Tevreden met een gelijkspel uit bij een middenmoter is te gek voor woorden als titelkandidaat.

10 november 2013 om 16:05

Oke, Twente is een veel grotere club natuurlijk.. Maar om nou te zeggen dat PEC een kleine club is, is natuurlijk onzin.. Kun je net 1,5 jaar in de Eredivisie spelen, Zwolle groeit als club enorm en is clubs als Heracles, Ado enz voorbij gegroeit vind ik.

Ga toch weg man. Budget is minstens 4x zo groot als dat van Pec.

Dit had ADO 3 jaar geleden ook, komop elk jaar is er wel een ploeg die boven verwachtingen speelt. Volgend jaar is er niks meer van over.

10 november 2013 om 15:44

dat zeiden ze vorig jaar ook volgens mij, toen was pec zwolle ook steeds linker/rechter rijtje plek 8-12 dusjaa..
we zullen zien, ado hield het net 1 seizoen vol toen ze bulykin voorin hadden lopen die seizoen van zijn leven had en alles wat hij aanraakte in goud zag veranderen. pec zwolle heeft een heel team wat al een jaar of 3 goed samen draait. Eerst JL en nu op hoogste niveau. De clubs kan je niet vergelijken met elkaar vind ik.

10 november 2013 om 16:02

Vorig seizoen was PEC alleen na de winterstop goed hoor, voor de winterstop was het dramatisch in Zwolle.

Ik vind PEC nog steeds een kleine club. Doet nu leuk bovenin mee maar hebben de kwaliteiten niet om dit het hele seizoen vol te houden. Denk dat ze nog wel een terugval krijgen. Alleen de vraag is, wanneer?

Hoe kun je nou uberhaupt tevreden zijn met een gelijkspel? Wat voor sportman ben je dan? Winnen is het enige waar je tevreden mee mag zijn en het maakt niet zoveel uit hoe. Twente heeft teveel van dit soort mentaal ongeschikte spelers. Had Twente maar een speler als joey barton, iemand met karakter in de wedstrijd die nog eens iemand op scherp kan zetten

Mokhtar ga je schamen. Tevreden met een gelijkspel tegen PEC..

What the fuck? Tevreden? Ga weg man. Als je het spelbeeld zag wel ja. Maar als je aan die wedstrijd begint ben je toch niet tevreden met een gelijkspel. PEC speelde 2 jaar terug nog in de Jupiler League en daar moet je gewoon van winnen.

10 november 2013 om 15:47

Sinds wanneer was Twente ook alweer een "topclub"? jaar of 10 terug was het nog niet eens zeker of ze bleven bestaan! Zwolle was superieur in de JL en die lijn hebben ze netjes doorgezet, Twente heb ook een kampioenschap gehaald toen ze ver boven hun kunnen speelde hoor!

10 november 2013 om 16:00

10 jaar terug was jij nog een knulletje, heb je dan zo'n goed geheugen ?
Twente met een budget van bijna 50 miljoen is de subtop al lang ontstegen.

10 november 2013 om 16:13

Twente is nooit een topclub geweest man je hebt maar 3topclubs in Nederland Ajax Psv Feyenoord.

10 november 2013 om 16:15

Dus je bent een topclub als je een hoog budget hebt?????
In mijn ogen ben je een topclub als je prijzen wint zoveel prijzen heeft Twente niet gewonnen of heb ik onder een steen gelegen.

10 november 2013 om 17:14

Ah dus HVV is natuurlijk een topclub. Toch 10 kampioenschappen of niet? 9 keer de Zilveren Bal, net zo vaak als Feyenoord.

Nee onzin, hoe je het ook wilt noemen, het maakt me geen zak uit. Maar dat conservatieve gelul alsof er buiten Feyenoord, PSV en Ajax geen club van betekenis rondloopt in de Eredivisie is gewoon onzin.

Waarom deze hele discussie uberhaupt opgezet wordt is me eigenlijk een raadsel. Totaal irrelevant. Vooral dat gezeik van Blinx. Waar heeft die pipo het over?

10 november 2013 om 18:43

Ja blijf er alstublieft onder liggen !

10 november 2013 om 22:30

Ik heb nooit gezegt dat er geen club van betekenis rondloopt.
Het zijn alleen geen topclubs of gaan we Zwolle,twente,heerenveen,groningen ook topclubs noemen.

Dit geeft de subtopmentaliteit van Twente wel aan. Kijk naar Ajax dat ontevreden was over hun wedstrijd tegen pec ondanks de overwinning. Ik denk dat Twente opnieuw in de subtop eindigt dit jaar.

Voorafgaand aan het seizoen had ik al verwacht dat PEC nog boven mijn cluppie zou eindigen op basis van hun versterkte selectie en aantrekken van Ron Jans. Daar waar de andere ploegen veelal verzwakt zijn, hebben zij juist serieuze stappen gezet.

Opnieuw faalt Twente op alle fronten. De grootste slapzakken Tadic en Castaignos weer niet gewisseld omdat de clubbonzen er aan verdienen moeten bij een gehoopte transfer. Nou heren, deze juffrouwen zijn al lang geleden uit de scoutingboekjes geschrapt. Wijventroep, dit Twente. Het aangluren al weken niet meer waard. De angst regeert, mensen ! Allemaal de pamper aansjorren maar.

Ik zou eerder zeggen dat we Twente niet meer als een grote club moeten zien. Beide ploegen hebben leuke spelers en een leuke spelopvatting maar ook teveel zwakke punten om mee te blijven doen om EL voetbal.
Pec is verdedigend niet te stabiel en Twente is aanvallend veel te zwak.

Aan het eind van het seizoen staan ze gewoon waar ze horen te staan, namelijk ergens tussen plaats 10 en 15.
Het is leuk dat ze momenteel presteren maar seizoen is nog lang en dan sluipt de vermoeidheid erin.
Maar, petje af voor Pec.

10 november 2013 om 16:49

Nou je moet nie raar opkijken als pec 6e eindigt.. Thuis zijn ze echt sterk

10 november 2013 om 17:30

Niet raar opkijken, maar meer verbazing en verrast als ze straks 6e eindigen.
Ze doen het goed daar niet van maar als je realistisch bent redden ze het niet aan het eind, met alle respect trouwens.

Pec doet het heel goed, maar met alle respect is het een kleine club.
Begroting Twente 46 miljoen tegen Pec 9 miljoen. Daarmee heb ze de 14e begroting van de 18 eredivisieclubs...
Ergo in principe verliest Twente dus 2 punten...

Schreuder is heel tevreden over Mokthar, na een week coachen kan hij op tijdvzijn nest uit om op zondagmiddag te voetballen. Goed zo kereltje! De bange Schreuder vertrouwde het toch niet helemaal en gaf hem geen basisplaats. Want helemaal wakker was hij nog niet

ja als je naar het budget kijkt dan is twente een grote club en pec een kleine club, maar op dit moment speelt pec als een grote club en twente als een kleine club,mokhtar heeft gewoon gelijk als hij zegt dat een gelijkspel terecht is,natuurlijk verwacht je van twente meer,maar meer zit er op dit moment niet in,en dan kunnen die tukkers hier wel gaan klagen en piepen maar daar gaan de spelers echt niet beter van voetballen en aan mokhtar gaan jullie nog veel plezier beleven in de toekomst dus ff stoppen met dit gemekker

10 november 2013 om 18:19

Zeggen dat een gelijkspel terecht is en zeggen dat je er tevreden mee bent zijn verschillende dingen volgens mij..

Wat een kansloze reactie zeg. De mensen bij Twente moeten zich eens als kerels gaan gedragen. Uitspreken dat je kampioen wil worden en na een wedstrijd als deze gewoon zeggen dat je baalt van het puntenverlies. Kom op man, dit underdog gedrag vertonen ze vanaf hun kampioenschap al. Met zo'n instelling schiet je naar mijn mening niks op. Ze hebben gewoon materiaal om kampioen te worden maar zijn te bang om uit te spreken dat ze het willen.

10 november 2013 om 18:50

Topclubs zijn er niet hoor in de eredivisie gewoon waardeloos niveau !ajax psv Feyenoord is gern haar beter dan pec twente of Vitesse

10 november 2013 om 19:28

Kijk eens naar premier leage daar hebben de top 7 net zo veel punten als in de eredivisie en niemand klaagt

11 november 2013 om 14:38

Ik zei niks over topclubs in de eredivisie. Overigens is het tot nu toe onzin wat je zegt want aan het einde van het seizoen zijn het over het algemeen elk jaar dezelfde paar clubs die bovenaan eindigen. Ajax, Psv, Feyenoord en Twente. Soms teams als Az, Vitesse en Heerenveen die er tussen komen. We zijn nu nog niet eens toe aan de winterstop en waarschijnlijk gaat het gewoon weer tussen die clubs.

Twente moet gewoon eens gaan uitspreken dat ze voor het kampioenschap gaan, dat maakt de tegenstanders bang en de spelers krijgen extra druk en motivatie om te presteren. Clubs als Ajax PSV en Feyenoord zullen nooit zeggen dat ze tevreden zijn met een punt tegen pec., dat maakt hun de topclubs in NL.

En dat de clubs die je noemt geen haar beter zijn dan pec? Kom op zeg, pec doet het fantastisch en ik draag ze een warm hart toe, maar niemand neemt je serieus als je dit zegt. Pec kan natuurlijk ook gewoon in de CL meedoen en winnen van Celtic en gelijkspelen tegen Milaan?

Ik vind PEC niet echt een kleine club meer, maar ook geen grote. Het is een club in opbouw.

Natuurlijk is dit gelul van Mokhtar en wil die credits aan zijn vorige club geven allemaal leuk en aardig maar Zwolle is (nog) geen top-/subtop club en zeker niet met hun budget daarintegen hebben ze wel een aardig elftal wat dit jaar mee kan doen om de play-off plaatsen voor Europees voetbal rechtstreekse plaatsing lijkt mij te veel van het goede maar zou wel mooi zijn voor ons als supporters

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren