FCTBack
Algemeen
Vrienden (8)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Zaterdag, 7 februari 2009
 • FCTBack
 • 105 punten
 • Lid
 • Geen ban
 • 976
 • Onbekend
 • Enschede
 • ...
 • ...
 • 8
Persoonlijke berichten
27 juli 2010 om 10:32
#2

Ik vind Suk een redelijke speler en hij doet het goed bij Jong Ajax, pakt zijn doelpunten mee. Maar hij komt bij mij vaak over als een dolblije kind. Hij rent als een gek over het veld en wil dolgraag zijn steentje bijdragen. Dat maakt hem ook wel populair, dus niet zozeer omdat hij geweldig kan voetballen, maar om hoe hij is.

24 september 2010 om 17:31
#3

Zo makkelijk ging het toch niet tegen Capelle.

27 september 2010 om 22:17
#4

Het is even om aan te geven dat je er toch naast zat. Dat Twente het klusje wel even zou klaren. nulletje of 5? Helaas voor jullie ging het niet zo makkelijk. En dan hebben jullie de scheids mee en krijgen jullie een onterechte penalty. Maar dat hoort erbij jullie zijn de top en wij amateurs.

10 april 2011 om 21:00
#5

het was meer een feit :)

groeten van de 3 stralende sterren :D

Ondanks mijn ban kan ik toch dingen aanpassen, heerlijk haha. Eigenlijk kom ik alleen even mede delen dat we nog steeds mooi op titelkoers liggen :D

Update:
Ik moet je toch even komen mede delen dat ik zon voorgevoel heb dat we tegen Excelsior wel eens een 5 klapper kunnen gaan maken. Daarbij heb ik vandaag ook al de bekerfinale gezien, 2-0 voor Ajax natuurlijk. Deze bevindingen wilde ik toch even met je delen, ik weet hoe enorm jij dit kunt waarderen :)

Update:
Hand in hand, kameraden, hand in hand, voor Feyenoord 1 :D haha, prachtig, wat een wedstrijd zeg. En heerlijk dat wij Excelsior oprollen met 4-1, superieur 4de doelpunt van de Jong. Ik neem aan dat jij nou ook niet meer kunt ontkennen dat Ajax de titel alleen nog maar hoeft af te halen :)

Groeten van de drie stralende sterren *** :D

Aangepast op 24 april 2011 om 17:33 door .

25 april 2011 om 11:42
#6

Haha, ik kan er wel om lachen. Willem II is na de overwinning op Az natuurlijk in de winning mood, die gaan stunten in Enschede :)

Daarbij moeten we niet te zwaar tillen aan Heerenveen gezien Assaidi daar niet mee doet. Daarbij zal Dost met zijn Ajax-pyama aan spelen dus die raakt ook geen knikker.

De bekerfinale is voor ons al jaren een zekerheidje, dus daar maak ik me geen zorgen om. Is misschien wel leuk als jij als special guest naar Amsterdam komt wanneer wij daar de dubbel vieren? :) haha

25 april 2011 om 17:03
#7

Narsingh doet volgens mij gewoon mee, voor de vorm, anders zou het wel heel makkelijk worden. Dost 2x? Die kans is even groot als dat Twente dit jaar de dubbel pakt, 0,0 dus. Willem II thuis.............................altijd lastig :)

9 mei 2011 om 22:53
#8

Uiteraard spreekt het voor zich dat ik wederom gelijk had. Ik heb voorspeld dat Ajax alleen zou kunnen verliezen door een arbitrale dwaling, zoals het dus ook gegaan is, helaas. Niks aan te doen en ik zou me als twente zijnde dan ook schamen. Enige positieve is dat ze hierdoor een tik hebben opgelopen, niet kunnen winnen op eigen kracht.................

13 mei 2011 om 19:40
#9

Als je het antwoord op je vraag al weet, waarom stel je hem dan? Ben ik zo slim of jij zo dom?

17 mei 2011 om 19:49
#10

Ze hebben toch ook de dubbel gepakt? Jammer dat Blom een ander scenario in gedachten had, anders hadden ze die inderdaad na penalty''s gepakt. Arbitrale dwalingen neem ik niet mee in mijn voorspelling. Je hebt zondag gezien wat er gebeurt met een normale scheids he :)

18 mei 2011 om 23:29
#11

Idd, bijna, jammer dat die ene fout van directe invloed was op het resultaat :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Vrijdag 28 januari
Alexander Nübel moet bij Tottenham Hotspur de opvolger worden van Hugo Lloris. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren