Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk weer kritiek, maar we zijn enige Nederlandse club in Europa’

Laatste update:

AZ leek zich donderdag op eenvoudige wijze te plaatsen voor de achtste finales van de Europa League. De ploeg van Dick Advocaat stond voor eigen publiek lang met 1-0 voor tegen Slovan Liberec, maar achttien minuten voor tijd kwamen de bezoekers uit Tsjechië op 1-1. Mede dankzij een goede redding van AZ-doelman Esteban bleef een fataal tweede tegendoelpunt uit.

“Dit is een uitstekende prestatie tegen een opponent die veel beter is dan de meeste mensen denken”, vertelde Advocaat na afloop. De oefenmeester had ook gezien dat Jeffrey Gouweleeuw hands maakte en AZ zodoende aan een strafschop ontsnapte. “Gelukkig zag de scheidsrechter het niet. Maar hij zag wel meer niet”, claimde de oefenmeester van de Noord-Hollanders, die in de volgende ronde uitkomen tegen Anzhi Makhachkala uit Rusland.

Esteban is vooral blij dat AZ een ronde verder is en hecht weinig waarde aan de uiteindelijke remise. “Natuurlijk zijn er weer mensen kritisch op ons”, vertelt de doelman via de officiële kanalen van AZ. “Maar uiteindelijk zijn wij de enige Nederlandse club die nog in Europees verband actief is. We behoren tot de beste zestien ploegen van de Europa League.” Het succes in Europa kan eventueel leiden tot een of meer misstappen in competitieverband. “Maar dan vergeten ze vaak dat eens per week voetballen veel makkelijker is dan twee of drie keer per week.”

Denk jij dat AZ de Europa League wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stel dat Az doorgaat zou Esteban dan denken dat ze beter zijn dan de verliezer van Tottenham vs Benfica?

28 februari 2014 om 02:45

Ik vond het ook een ongelukkige uitspraak, vooral als je net 4-0 op je broek hebt gehad van een van de teams die er nu uit ligt. Om jezelf dan beter te noemen... Hij had beter laatste kunnen gebruiken, dat was een stuk minder arrogant overgekomen. Anderzijds kan ik het wel waarderen hoor. Je hoort tegenwoordig alle spelers dezelfde antwoorden geven omdat ze allemaal zijn gehersenspoeld door de mediatrainers van de clubs.

Ik vraag me overigens echt af of hij zo op een vraag heeft geantwoord of dat de interviewer vroeg: je zit bij de beste 16 van de EL, lekker het? En dat het, na een bevestigend antwoord, op deze manier is opgeschreven.

28 februari 2014 om 09:11

Ja, want dat zijn ze dit jaar dan ook in Europa.

28 februari 2014 om 10:59

Stel dat er geen mensen waren die op iedere slak zout zouden leggen, misschien krijg je dan wel sporters die gewoon zeggen wat ze bedoelen.
Stel dat niet alles werd afgebrand wat een sporter zou zeggen, misschien wordt dan de mediatraining overbodig.

Als je het WK wint dan ben je de beste van de wereld, ondanks dat je niet tegen ieder land hebt gespeeld, ergo als je de EL wint ben je de beste van dat toernooi ondanks dat je niet tegen iedere club in dat toernooi hebt gespeeld.

Klasse prestatie van az, helemaal als ze de kwartfinale halen, wat niet onmogelijk is!

Er mag best kritiek zijn, want het ging niet echt heel gemakkelijk. AZ is ook een paar keer goed weggekomen en Esteban heeft een van zijn beste wedstrijden dit seizoen gekeept. Maar hij heeft wel gelijk dat hunnie de enige ploeg zijn die Europees meedoen en dat verdient een felicitatie!

Waarom kunnen voetballers toch niet tegen kritiek? Esteban moet al helemaal zijn waffel houden.

28 februari 2014 om 06:45

Hij heeft hierin toch gelijk?

Idd Esteban, daarom zorgt Ajax ervoor dat ze met een b-team starten. En laat ik over de rest maar helemaal niks zeggen.

Nee, het zag er niet geweldig uit allemaal. Maar wat wil je, zonder een echt nummer 10. Een middenveld met Ortiz, Gudelj en .... zit er al heel anders uit. Elm geeft meer zekerheid, maar verder???
We zijn door, wel jammer dat het Anzhi is geworden. (reis).

28 februari 2014 om 11:01

Ja Genk is dichterbij, maar het is echt de moeite waard om naar Moskou af te reizen hoor, maak er een weekje van, prachtige stad.

28 februari 2014 om 14:52

omg prachtige stad, een verschrikkelijke stad zal je bedoelen. Sint Petersburg is de enige lmooie plaats in Rusland. Heel jammer Genk had leuk uitje kunnen worden.

28 februari 2014 om 15:19

Dat jij het een verschrikkelijke stad vindt dat kan, ik persoonlijk vind het een prachtige stad en echt de moeite waard om te bezoeken, persoonlijk heb ik veel minder met St. Petersburg, wel mooi hoor, zeker de panden langs het water, zoals het zomerpaleis, de Hermitage etc. maar ik vind Moskou mooier, alleen de metro is al een belevenis op zichzelf.

Anzhi moet je zeker niet onderschatten maar ze hebben zoveel kwaliteit ingeleverd dat az zeker kansen heeft door te gaan. Maar niet met dat spel van gister. En vorige week was t nog veel slechter en hadden ze t geluk dat slovan minstens zo slecht was. Maar hoe t gebeurde maakt niet uit, ze hebben deze ronde wel overleefd! Proficiat az !

AZ is een cupfighter, die echt verbazingwekkend ver kan komen. Zij waarderen dit toernooi enorm, als een van de weinige clubs in nederland. Tegen Anzhi wordt lastig, maar thuis zijn ze zoer te verslaan.

Anzhi lukt misschien nog wel, maar de tegenstanders daarna zullen een stuk moeilijker worden.

Toch super gedaan AZ!

Dit AZ is gewoon niet beter en dan is het razend knap dat je na 10 wedstrijden feitelijk nog niets hebt verloren en zelfs een goede kans maakt op weer een kwart finale.

Geen enkele ploeg zou wat mogen zeggen over de prestaties van AZ in Europa.

We hebben aan het begin van het seizoen gezien hoe ploegen als Vitesse en Utrecht tegen ''amateurs'' een schandelijke prestaties neerzetten. PSV in de groepsfase was een ramp. Feyenoord mag niet eens meer over de grens en Ajax is gisteren wederom afgeslacht door Salzburg.

AZ doet het al jaren prima in Europa. Houd de eer van het Nederlandse voetbal hoog, complimenten. Dat het einde vd wedstrijd nog spannend werd en AZ er ook uit had kunnen vliegen is dan wel weer wat typisch Nederlands. Een pot professioneel uitspelen is er nog nooit bijgeweest.

En dan zeggen dat ajax arrogant is, esteban, vergeten dat je 4 goals om je oren hebt gekregen.
Maar proficiat met het winnen, maar je krijgt nu een tegenstander, die stukken lastiger is dan die tjechische club.

28 februari 2014 om 14:54

Als je kijkt naar de uitslagen van Slovan is toch echt geen slechte ploeg, zeker beter als Anzhi.
Anzhi zou in Nederland ook voor degradatie voetballen, zeer zwakke ploeg.

28 februari 2014 om 15:05

hoor dit nu al vaker, dacht echt dat die sterk waren, want hiddink had daar toch getraint of niet, dan heb ik me vergist.

Esteban heeft net als bijna alle spelers een beetje last van lange tenen. AZ speelde degelijk maar de vaststelling dat AZ geluk heeft gehad is toch geen kritiek?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren