Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk was het een schijteinde van mijn carrière, het was klaar’

Laatste update:

Danny Koevermans besloot tijdens het seizoen 2013/14 een einde te maken aan zijn voetbalcarrière. De 39-jarige oud-spits genoot helemaal niet meer van zijn laatste maanden als profvoetballer, zo vertelt hij in gesprek met Santos: "Een dinsdagmorgen. Het schoot weer in mijn kuit. Het was klaar. Het hoefde niet meer."

"Weg met die druk. Dat was eerlijk gezegd een heel fijn gevoel", aldus Koevermans, die in zijn voetballoopbaan uitkwam voor Sparta Rotterdam, AZ, PSV, Toronto FC en FC Utrecht en later onder meer actief was als spitsentrainer bij eerstgenoemde club. "Natuurlijk was het een schijteinde van mijn carrière. Ik heb mijn laatste club, FC Utrecht, niets meer kunnen brengen."

"Maar ik had er alles aan gedaan om terug te komen na een zware knieblessure", vervolgt de viervoudig international van het Nederlands elftal, die tegenwoordig zijn wedstrijdjes speelt bij SV Brandevoort. "Ik kon mezelf niets verwijten en heb er niet te lang mee gezeten. De derde helft van mijn voetballeven lonkte. Terug naar de amateurs!"

Danny Koevermans heeft alles uit zijn carrière gehaald wat erin zat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Absolute held in zijn PSV tijd vond ik hem altijd, voetballen kon die niet echt maar pakte toch altijd wel een goaltje mee

15 maart 2018 om 16:13

En nu speelt hij in de verdediging bij de amateurs.
Heerlijk blad Santos echt een aanrader.

Hahaha geweldige vent. Kom hem af en toe nog tegen met carnaval bij zijn oude vereniging. Kan je zeker mee lachen. Kon daar al niet voetballen maar schoot er wel 40 per seizoen in.

Schitterend blad, zeer de moeite waard om aan te schaffen en vooral de laatste editie over amateurvoetbal is prachtig. Zelfde geldt voor Staantribune en Panenka, overigens. Voor de liefhebbers van historie (jaren 70 - 90) is er sinds kort ook Tardelli. Maar dat terzijde.

Lijkt me heerlijk om weer terug te gaan naar de amateurs na een profcarrière. Lekker op elkaar zeiken en na de wedstrijd zand er over met een potje bier en een kroket. Geen vermoeiende interviews maar gewoon de lol van het spelletje. Ik kan me voorstellen dat dat aan kan voelen als een warm bad ondanks dat de faciliteiten, in de meeste gevallen, er een reuzensprong op achteruit gaan.

15 maart 2018 om 18:33

& er dan ook nog eens achter komen dat je met je enigszins bescheiden carrière alsnog zo belachelijk veel beter kan voetballen dan je tegenstanders ..

15 maart 2018 om 19:23

Haha zeker! Ligt er ook ook aan waar je gaat spelen. Perez speelt bijvoorbeeld (samen met Levchenko dacht ik) bij AFC, dat is nog redelijk aanpoten op 'latere leeftijd'. Koef speelt wel een stukje lager.

Danny Koevermans. De man die in alle opleidingsboekjes hoort te staan voor voetballers. Heeft alles uit zijn carriere gehaald. Respect!

15 maart 2018 om 17:12

Is overigens ook een hele gewone kerel gebleven buiten het veld. Maakt gezellig een praatje en is realistisch. Hij weet heel goed dat hij een jongensdroom waar heeft weten te maken, maar dat hij er zonder hard werken nooit was gekomen.

Danny toch, heerlijke vent die eigenlijk niet kon voetballen maar door keihard te werken, de lol van het spelletje altijd voorop te stellen, en een top houding heeft hij een pracht carriere gehad, hij staat gewoon 1 op 2 en is ook nog international geworden. Heerlijke gozer!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren