Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk lach ik erom, ik ga Chelsea niet in januari verlaten’

Laatste update:

André Schürrle verzekert dat hij niet van plan is om Chelsea te verlaten, noch heeft hij van de clubleiding gehoord dat hij in januari dient te vertrekken. De 24-jarige aanvallende middenvelder komt de voorbije weken minder aan spelen toe en media in Engeland en Duitsland suggereerden dat de wereldkampioen op de nominatie stond om Stamford Bridge (tijdelijk) te verlaten.

/

“Natuurlijk lach ik om al die geruchten”, verzekert Schürrle. “Ik ga Chelsea niet in januari verlaten. Ik ben gelukkig bij Chelsea, ik ben gelukkig in Londen en ik houd van de fans. We hebben een geweldig team en we willen een prijs winnen. Ik hoor hier thuis en ik wil een bijdrage leveren. Ik weet wat de manager van mij wil en dat hij mij niet kwijt wil.”

José Mourinho ontkrachtte woensdagavond al een eventueel vertrek van Schürrle. “Hij is een speler die zich beter moet aanpassen aan de Premier League. Maar hij is ook een speler die aan drie schoten genoeg heeft om een doelpunt te maken. Dat is een belangrijke kwaliteit”, benadrukte de manager. Schürrle kwam vorig jaar zomer over van Bayer Leverkusen en speelde sindsdien 55 officiële duels voor the Blues. Daarin was hij goed voor twaalf doelpunten.

André Schürrle wordt onderschat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een fantastisch WK speelde deze man zeg, dé supersub van het toernooi. Hoop dat hij volgende zomer naar mijn Dortmund komt als Reus vertrekt.

Weet niet wat het is met deze gozer, maar ik heb een zwak voor hem.
Ondanks dat het geen wereldtopper is en ergens zie ik dat ook niet worden, is het een zeer gewaardeerde kracht bij Chelsea. Hij werkt keihard en er gebeurt altijd iets wanneer hij erin komt.
Ben in ieder geval fan van m! Goed dat hij dan ook niet weggaat. Bij Chelsea zit hij op zn plek: Een topclub, kans op prijzen en redelijke speeltijd. Kan hij bij geen andere topclub krijgen.

11 december 2014 om 21:12

Helemaal met je eens, al weet ik wel hoe het bij mij komt. Deze jongen was altijd en beest in mijn ultimate team van fifa. Hij is de iets mindere versie van Reus, maar werkt wel een stuk harder. Het lijkt me ook sterk dat hij in januari zal vertrekken, Chelsea ligt op koers om de Premier League te winnen, dan ga je toch niet weg.

11 december 2014 om 21:32

Heb hem nooit gehad met Fifa of een Manager spel. Speel veelal manager spellen, vind ik vaag genoeg leuker om te doen ofz. Anyway, ben gewoon fan van hem.
Hij zou achterlijk zijn om weg te gaan, tenzij hij ergens meer speeltijd kan krijgen, dan is het nog het overwegen waard. Echter, hij krijgt redelijk speeltijd, wordt gewaardeerd, verdiend goed geld en veel kans op prijzen. Waarom weggaan inderdaad?

11 december 2014 om 22:10

Ik heb als Chelsea-supporter ook een zwak voor hem en zie hem liever spelen dan Willian. Schürrle heeft gewoon de gunfactor op een of andere manier. Misschien zijn het zijn hondenogen, haha. Het wordt geen wereldtopper, inderdaad, maar het is wel een echte aanvaller die wat toevoegt aan je spel met zijn diepgang en dreiging. Dat mis ik bij Willian: dat is meer een speler die goed is aan de bal, lekker kan dribbelen en goed/beter meeverdedigd.

Helaas is Schürrle dit seizoen niet zo in vorm (ook door ziekte aldus Mourinho) en heeft hij het ook nog niet echt laten zien als hij wel de kans kreeg, hoewel hij nu dus scoorde tegen Sporting (wedstrijd niet gezien, dus ik kan er niet over oordelen in dit geval). Ik hoop dat hij bij Chelsea blijft in ieder geval. Zeker met het aantal wedstrijden dat Chelsea speelt, maakt hij gewoon genoeg minuten op een seizoen normaliter.

Van die 55 officele wedstrijden zitten er natuurlijk ook een hoop invalbeurten bij. Goede speler en kan zeker het niveau van Chelsea aan. Ik schat Hazard en Willian alleen wel hoger in.

11 december 2014 om 20:08

Alleen die Duitse jongens hebben ogenschijnlijk meer het vermogen er te staan op momenten dat het er echt toe doet.

Ik wist niet dat hij nog 24 jaar is dan is hij nog zwaar talent. Schurrle is gewoon een hele goeie speler alleen hij krijgt de kans niet om vaker in de basis te beginnen dan zou hij zich meer bewijzen.

11 december 2014 om 20:23

Je hebt gelijk. Hij is echt héél erg onderschat.

Duitsland heeft gewoon meer van dat soort spelers die op de een of andere manier bij hun club ter discussie staan of om de een of andere reden niet tot de absolute wereldtop worden gerekend maar wel enorm vaak beslissende dingen doen, ook op een EK of WK. Dat zag je de laatste jaren met bv. Gomez, Müller, podolski, klose en nu ook schürrle.

11 december 2014 om 20:28

Zijn gewoon jongens zonder kapsones en de juiste mentaliteit . Een muller is zeer zeker wel wereldtop, en een klose podolski en Gomez Zijn gewoon internationale topvoetballers met de juiste instelling. Daarbij zou ik Klose altijd boven , bv een Van Persie kiezen

11 december 2014 om 20:29

Een vijf jaar jongere Klose welteverstaan !!

11 december 2014 om 21:14

Ik ben het met je eens. Met betrekking tot Müller begrijp je waarschijnlijk wel wat ik bedoel, zal meer met zijn manier van spelen, motoriek en totale uitstraling te maken hebben dat hij net onder de absolute top gezien wordt hoewel hij daar qua functionaliteit zeker toe behoort. Een van persie is een artiest maar al die kleine onnozele irritatietjes rond zijn persoon op een eindtoernooi heb ik bij klose inderdaad nog nooit gezien. Om die reden vind ik het ook jammer dat Huntelaar nooit serieus benut is op een eindtoernooi. Ik schat in dat Duitsland zijn torinstinkt veel beter had gebruikt.

Hij is echt een talent. Hij moet vertrekken bij Chelsea anders zit hij nog op bank wachten tot iemand gebleseerd word zoals Hazard. Anders krijgt hij weinig speelminuten. Ik zou Borussia aanraden. Maarja hij kijkt dit niet.

Schurlle geweldige speler. Ik zie hem graag bij Dortmund

De Lukas Podolski van Chelsea, nog een jaar of 2 en hij zal toch gaan verhuizen naar een andere club als zijn situatie niet veranderd. Houden van de club, trainer en fans word een keer minder belangrijk dan speelminuten.....

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren