Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Natuurlijk kun je erover praten, maar bij Ajax is altijd gezeik en gezeur’

Laatste update:

Rafael van der Vaart maakte een teleurstellend eerste seizoen door bij Real Betis, waar hij vaker op de tribune zat dan dat hij op het veld stond. De middenvelder gaf eerder al aan dat er een oplossing moet komen voor zijn situatie en hij staat dan ook niet onwelwillend tegenover een vertrek uit Spanje. Van der Vaart zou graag terugkeren naar Ajax en ziet het ook wel zitten in de nieuwe trainer Peter Bosz.

/

“Met Bosz is er net een nieuwe trainer aangesteld. Lijkt me een hele goede trainer, ik verwacht daar veel van. Met Hamburger SV heb ik een keer tegen Vitesse gespeeld toen hij daar werkte en het zat daar heel goed in elkaar”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Hij heeft ook lovende woorden voor de vertrekkende Frank de Boer: “Die heeft het toch fantastisch gedaan? In vijfenhalf jaar tijd vier keer kampioen. Wat wil je nog meer? Natuurlijk kun je discussiëren over de manier waarop ze speelden, maar bij Ajax is altijd gezeik en gezeur.”

Volgens Van der Vaart moet het altijd beter en leuker in Amsterdam, maar is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Hij vindt het dan ook jammer dat Ajax op de laatste speeldag naast de titel greep, want hij volgt de club nog zoveel mogelijk.

Ben je het eens met de woorden van Rafael van der Vaart?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Scoren... Vorig jaar vond je het poen belangrijker en nu op hangende pootjes terug..

1 juni 2016 om 16:05

Een speler als hij is altijd welkom.

1 juni 2016 om 18:05

Altijd welkom? Als wat...? Begin er toch niet aan.

1 juni 2016 om 16:42

Ik vind persoonlijk dat hij weg mag blijven! Hij is te langzaam, super er uit vorm, en te oud naar mijn mening. Ik denk dat Ajax er beter aan doet om wel wat ervaring te halen, maar dan bi spelers die ook van toegevoegde waarde zijn ipv vdv die niet beter is dan wat er nu staat naar mijn mening!

1 juni 2016 om 17:44

hij kan gewoon mee in de eredivisie. Als Klaassen vertrekt zou ik hem wel halen

1 juni 2016 om 18:00

Gaan we nu dezelfde foutmaken als met heitinga? Aan laatste heb je nog wat bij de trainig of in de kleedkamer. Vdv zie ik meer als presentator van rtl boulevard. Weet niet wat hij bij ajax moet doen verder

1 juni 2016 om 18:09

Ik kan er ook met mijn pet niet bij dat mensen nog enthousiast over vd vaart zijn

1 juni 2016 om 19:55

Het begint nu gewoon een beetje triest te worden... Loopt echt te leuren naar een transfer.

Van Der Vaart moet sowieso niet aankomen bij Ajax denk. Beter gaat hij gewoon langzaam afbouwen.

1 juni 2016 om 16:05

Dat is hij al jaren aan het doen eigenlijk

1 juni 2016 om 16:17

Met afbouwen is Van der Vaart 3 jaar geleden al begonnen.

Hij heeft niet meer de drive en fitheid voor Ajax. Zo eerlijk moeten men wel zijn....

Zie hem alleen komen als hij zich schikt in reserverol, goed voor de jonkies en tegen minder voetballende tegenstander is hij nog bruikbaar. Voor de basis allang niet meer.

1 juni 2016 om 19:56

Zoals Heitinga? Dat moet je als Ajax zijnde toch niet meer willen jongens...

Is dit nou een charme offensief van Rafael? Als hij terug had willen komen dan had hij dat een paar jaar geleden moeten doen. Hij is al jaren niet meer fit , totaal uit het beeld verdwenen en meer met z'n meisjes bezig dan met voetbal. Jammer Raf, kans gemist.

Wat mij betreft keert van der Vaart komende zomer weer terug bij Ajax. Hij is met zijn ervaring de ideale ervaren middenvelder voor dit Ajax en met hem erbij zal Ajax ook in de CL beter presteren. Van der Vaart kan denk ik nog mee op het niveau dat Ajax nastreeft en gaat bij een terugkeer bij Ajax ook minstens 10 keer scoren volgend seizoen.

1 juni 2016 om 16:03

Voor eredivisie begrippen kan hij nog wel mee.
Creatief..!! En dat is waar het ajax aan ontbreekt.
Een ervaren creatieve middenvelder.

1 juni 2016 om 16:06

Wat mij betreft gaat Ajax niet weer voor een herhaling van Heitinga met Vd. Vaart. Er moet ervaring bij maar die moeten wel wat toevoegen aan Ajax en dat zal met Vd. Vaart niet het geval zijn.

1 juni 2016 om 16:42

Hij wil dichter bij z'n meisje wonen .

1 juni 2016 om 16:55

Dan moet hij in Denemarken gaan spelen..;-)

Poeh van der vaart begint al op vroege leeftijd op van hanegem te lijken met zijn meningen. Er komt alleen nog maar onzin uit.
De Boer en Overmars hebben gewoon gefaald de afgelopen twee jaar. Niks meer en niks minder.

Deel 843 in de serie Raffie's charmeoffensief.
Ter verdediging, het zal wel weer uit hetzelfde interview komen waar we de komende dagen nog 500 afleveringen uit gaan knippen en plakken.

We weten het nu wel. Raffie wil graag terug naar Ajax (zolang er maar niet ergens een andere club staat te rammelen met een grotere zak geld)

Ik heb persoonlijk wel weer genoeg van het "charmeoffensief" van vd Vaart, ook al kan je sommige teksten uit dit artikel daar niet echt onder scharen.
Laat ie zich lekker met een andere club bemoeien (ook al mag iedereen een mening hebben).
We weten het nou wel: je kan bijna nergens fatsoenlijks meer terecht, dus nu wil je wel terug naar Ajax!?
Lekker opzouten, zou ik zeggen!

Prestatie contract zou mischien kunnen werken. Maar goed Raffie is natuurlijk al lang en breed binnen.

Krijgen we nu elke dag een bericht van vd vaart hou op zeg.
3 jaar amper gespeeld dus wedstrijd ritme heeft hij niet en in mijn ogen te traag,blijf daar maar zitten

Het is nu te laat Rafael

Welke "haalbare "spelers zou Ajax volgens jullie moeten halen? Buiten de genoemde namen Huntelaar, Ziyech, Janssen, haller ?

1 juni 2016 om 18:19

Een ervaren middenvelder als Valon Behrami en nog een buitenspeler met een goede voorzet waarbij Ola John mij het meest geschikt lijkt.

1 juni 2016 om 21:00

Haller niet ajb.
Maar Dsnellen wat denk je nou dat VDV gaat toevoegen? Bakt er helemaal niets meer van de laatste jaren en is een van de eerste die het koppie laat hangen. Niet het type leider dat Ajax nodig heeft.
Op haller na vind ik alle spelers die je noemt een optie. Oh je wil nog een andere. Qazaishvili bijvoorbeeld?

Klopt, speelden we Wolfsburg en HSV helemaal zoek, maar hadden we een hele slechte 2e seizoenshelft. Denk dat vd Vaart best wel een versterking kan zijn, mits fit. Anders mag hii van mij ook wel naar Vitesse, zijn vrouwtje komt hier vandaan dus wie weet.

Raf mag van mij altijd terugkomen. Hij is inderdaad niet meer de snelste en hij heeft geen Ronaldo lichaam, maar voor Ajax kan hij veel betekenen. Vooral voor de jonkies, want Van der Vaart heeft toch een prachtige carrière gehad. Een bazoer of Nouri kan denk ik veel leren van Raf. Ook breng het een naam wat de hele voetbal wereld kent naar Ajax.

Laat ik zo zeggen, als Rafael bereid is met een 'ooijer' rol naar Ajax te komen dan zeg ik zeker daar nee op. De eredivisie is een veel mindere competitie dan de Spaanse dus hij kan best wat potjes meepikken. Misschien kan hij dan ook jonkies coachen. Ik ben erg benieuwd wat v.d Vaart zelf wil. Voor het geld hoeft hij zeker niet te komen.

1 juni 2016 om 19:59

Dat dachten ze met Heitinga ook... Niet aan beginnen. Wordt een teleurstelling voor beide partijen.

Begrijp niets van het feit dat hij buiten de selectie werd gelaten van Betis. Als hij erin kwam gebeurde er altijd wat. Was voetballend vewl beter dan zn concurrent. Hij heeft alleen moeite om alles aan te lopen. Hij moet dus wel een vrije rol krijgen dan kan hij nig steeds verschrikkelijk goed voetballen.

Met pijn in m'n hart maar blijf maar gewoon weg en ga nog een paar jaar naar China of de VS ofzo. Hij blijft voor mij het grootste Nederlandse talent wat ik heb gezien, had er veeeeeel meer uit kunnen halen. Zonde

Lijkt me een gepasseerd station Rafael....... Echt jammer want met jou had Ajax wellicht een titel erbij gepakt onder de Boer. Nu vrees ik dat de tijd je heeft ingehaald en je niet meer het niveau kunt brengen wat Ajax nastreeft.

dit moet ajax niet willen dit is een gevalletje heitinga hij is op en dan maar terug na ajax en nog een paar centen pakken.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren