Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

'Natuurlijk had ik andere verwachtingen toen ik bij FC Twente kwam'

Laatste update:

De supporters van FC Twente hebben dit seizoen nog weinig gezien van Luka Djordjevic. De aanvaller kwam in de eerste seizoenshelft vooral in actie als invaller, maar het lukte de Montenegrijn nog niet om een onuitwisbare indruk te maken. In de winterpauze kreeg de aanvaller een basisplaats tegen VfL Osnabrück (2-1) en hij scoorde op fraaie wijze.

/

“Ik wilde graag alles in een keer laten zien, dat kan niet. Niets is zo moeilijk als vijf minuten invallen. Hoe meer tijd je krijgt, hoe makkelijker het is”, zegt de negentienjarige aanvaller in gesprek met TC Tubantia. Djordjevic weet dat hij zelf verantwoordelijk is voor zijn speelminuten.

“Natuurlijk had ik andere verwachtingen toen ik hier kwam, maar ik ben ook eerlijk: ik moet het tij zelf keren”, laat hij optekenen. Djordjevic kwam dit seizoen elf keer binnen de lijnen in competitieverband. Doelpunten maakte hij nog niet in de Eredivisie.

Verwacht jij in de tweede helft van het seizoen de grote doorbraak van Luka Djordjevic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is een zelfde soort speler als Castaignos, alleen heeft Djordjevic wat meer techniek. Scoode gister echt op een geweldige wijze. Bal kappen achter het standbeen en daarna scooren met een stifje. Castaignos is op dit moment veel verder dan dat hij is. Daarnaast schat ik Borven ook hoger in dan deze jongen. Zal niet veel tijd meer krijgen in het eerste en zal het dan ook moeten doen met duels bij jong Twente.

Djordovic wordt de revrlatie van de 2e seizoenshelft. Let op mijn woorden. Het wordt een nieuwe suarez. Technisch misschien nog wel beter. Zou keurig bestuurd worden op de flanken door tadic

10 januari 2014 om 12:22

En waar moet ie gaan spelen dan? Luc is gewoon beter dan hij...

10 januari 2014 om 12:45

De humor ligt weer op straat.

Hij oogt als een wildebras, veel kunst en vliegwerk, zeer weinig rendement zelfs de simpelste acties lijken niet te lukken, hij heeft ook geen echte kans gekregen maar zolang Castaignos het goed doet zie ik dat ook niet gebeuren.

Bij Corona zie ik de potentie ervan af spatten hij probeert wellicht ook teveel te laten zien maar je zie dat hij ideeën heeft over een mooie techniek beschikt iets wat ik bij deze speler totaal niet zie.

10 januari 2014 om 12:17

Helemaal met je eens. Alleen mist hij soms het overzicht, omdat ie helemaal opgaat in zn dribbels. Al is dat wel hardstikke mooi om te zien! Corona verwacht ik overigens begin volgend seizoen pas in de basis.

Niet zo'n beste speler. Zal ook niet veel speeltijd krijgen. Moet echt aan z'n balans en lenigheid werken, het gaat zo traag en sloom. Heeft ook te weinig scorend vermogen.

Met Castaignos en Djordjevic hebben wij gewoon twee goede spitsen. Althans, zij hebben genoeg potentie om een goede spits te worden. Castaignos is dit seizoen aardig bezig, alleen heeft hij er al wel wat meer in mogen schieten. Djorjevic heeft ook veel potentie, alleen bij hem komt alles heel slordig over.. Hopelijk laat hij de tweede seizoenshelft wat meer zien.

Daarbij hebben wij natuurlijk Borven binnengehaald. Ook hij heeft veel potentie. Hij lijkt qua bewegen vrij veel op Van Ginkel. Daarbij is hij kopsterk en heeft hij een goede actie in huis.

Als Castaignos eens wat meer ballen erin rost komt hij helemaal niet aan spelen toe. Castaignos is gewoon een goede spits die uitstekend positioneert en zo erg vaak in stelling komt. Nu nog afmaken.

10 januari 2014 om 12:35

Dat zal toch wat zijn he!
Castaignos staat echt bijna altijd goed! Bijna ongelooflijk hoe vaak hij zich in een kansrijke positie weet te manoevreren (mede dankzij goed voorwerk van Tadic en Guitierez). Kan absoluut als een talent gezien worden. Als hij nou eens de effectiviteit kreeg van Finnbogason...

Ik vind het leuk dat spelers als Djordjevic en Corona zich direct erg willen bewijzen, maar helaas werkt het soms juist tegen. Ze leggen zichzelf te veel druk op en willen te graag zelf scoren. Eenmaal vrij voor de goal worden ze zenuwachtig en presteren ze het om niet te missen kansen daadwerkelijk te missen. Vrijwel hetzelfde zagen we vorig jaar bij Castaignos.

Ik geloof absoluut in het talent van Djordjevic, maar helaas voorzie ik dat dit bij Twente niet naar voren zal komen. Hij is nog te roekeloos, krijgt weinig kansen in het eerste met Castaignos voor zich en in de tijd die hij krijgt legt hij zichzelf te veel druk op.

Hij geeft het zelf aan: Djordjevic krijgt steeds maar 5 minuten om zich te bewijzen. Hij is jong en druistig en wil dan alle tegelijk doen. In den basis zie je dat hij er best wat van kan.

Ik vind dat een makke van Janssen/schreuder: ze hebben de "mcclaren wisseltechniek". Altijd dezelfde wissel op een gezet moment in de wedstrijd. Daarbij zijn ze vaak te laat om het tij nog te kunnen keren.

Castaignos kan er geen ene kloten van en wordt net als zijn dramatische vakgenoot Janko gedwongen te verkassen tegen elk aannemelijk bod. Deze Djordevic heeft meer basistechniek, is handiger en heeft dus meer potentie. Mensen die Castaignos een goede spits noemen kun je nooit meer serieus nemen. Een plastieken hark uit het tuincentrum op de hoek heeft een strakkere balbehandeling...onvoorstelbare onkunde, menschen. Doet pijn aan de oog'n.

10 januari 2014 om 13:59

Grapjas!
Er is er maar 1 die niet serieus te nemen is...

10 januari 2014 om 18:08

Haha te lang met je neus tussen de tieten gezeten? Zowel castaignos als djordevic mogen hopen dat ze ooit de afwerking skills van Mark mogen beamen.

Djordevic vind ik niet zo bijzonder, ondanks zijn goal gister. Zet Corona maar een keer in de spits, of desnoods Mokhtar of Tadic.

Ik zie Twente wel op plaats 4 eindigen, rechtstreeks EL zou heel mooi zijn. Feyenoord heeft op de lange adem net wat meer kracht dan Twente denk ik, Twente heeft vooral lichtgewichten zoals Mokhtar, Corona, Tadic, Gutierrez. Dat zijn technisch zeer goede en heerlijke spelers, maar Twente gaat denk ik nog wel een paar keer op de bek tegen de Ado's van deze wereld, clubs in uitwedstrijden die er vol opklappen en Twente fysiek aftroeven en met 3-0 ofzo winnen. Maakt niet uit, is juist beter want ik zie liever dit frivole Twente met lekkere voetballers dan het saaie degelijke team van de afgelopen jaren!

Tja, over de concurrenten:

Ik verwacht dat Ajax om het kampioensschap gaat spelen. Feyenoord is meer een outsider, net als Twente. Vitesse gaat ook een serieuze rol spelen.

Over Feyenoord, Graziano gaat Feyenoord aan een 3e plaats helpen, die gaat nog zeker veel doelpunten maken. Feyenoord heeft een fysiek vrij sterk team, vooral Pelle en Janmaat. Daryl maakt flink wat meters, heeft een sterk lichaam een een goede conditie. Denk dat dat de doorslag gaat geven en Feyenoord meer inhoud en kracht heeft dan Twente.

Gutierrez, Mokhtar, Corona en Tadic (gaat hij weg?) zijn stuk voor stuk heerlijke voetballers, maar Twente gaat zeker nog lastige uitwedstrijden verliezen bij lastige clubs in de provincie die de beuk erin gooien en voor de pot gaan hangen en counteren. Zoals Nec, Heerenveen etc. Twente is misschien wel de best en leukst voetballende ploeg op dit moment, maar wel naïef. Die zie ik zo verliezen bij NEC met 3-0, maar ook zomaar dik winnen van bijvoorbeeld Ajax of Feyenoord, zoals Twente ook in de Kuip deed.

Feyenoord heeft wat dat betreft meer sterke jongens, zoals Pelle en Janmaat. Met name Janmaat is fysiek ijzersterk en maakt vele meters langs de lijn. Ik denk dat Feyenoord in de 2e seizoenshelft wat minder in de problemen gaat komen in uitwedstrijden tegen counterclubs als Roda en Nec. De ''pleintjesvoetballers'' van Twente daarentegen wel.

10 januari 2014 om 16:26

Eens met je betoog. Ik probeer al tijden de euforische stemming ten aanzien van het "nieuwe" middenveld te temperen. Schilder en Brama zijn opeens niet meer goed genoeg, zijn niet meer nodig en moeten maar vertrekken. Er gaan wedstrijden komen waarbij je de types Schilder en Brama keihard nodig gaat hebben. Niet omdat het nu zulke wondervoetballers zijn, maar juist op inzet en doorzettingskracht. Ik hoop dat ook van harte dat Brama eens een keer hersteld van zijn blessure en ons eventueel kan helpen in de tweede seizoenshelft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren