Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli ligt overhoop met krant uit Turijn: ‘Wat een laag geroddel’

Laatste update:

Het is onrustig rond Gonzalo Higuaín. De superspits zou willen vertrekken bij Napoli en Juventus zou bereid zijn om de contractueel vastgestelde afkoopsom van 94 miljoen euro te betalen. De in Turijn gevestigde sportkrant Tuttosport gooit het gewicht in de strijd door te stellen dat Higuaín ruzie heeft met Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis. Het zorgt voor woedende reacties in Zuid-Italië.

/

Tuttosport pakt vrijdag uit met een verhaal dat Higuaín niet meer wenst te spreken met De Laurentiis. “Met verbazing heeft Napoli kennis genomen van het verhaal in de krant Tuttosport. De journalistieke regels, het controleren van informatie, zijn niet nageleefd”, sneert Napoli in een officieel statement.

“Het zogenaamde nieuws is helemaal niet waar, het komt niet in de buurt van de waarheid. Het is ongelooflijk dat een krant die onder leiding staat van de maatschappij van Roberto Amodei zich zo degradeert, met laag geroddel, zonder te controleren of iets waar is. Als iemand zegt dat Higuaín niet meer wil spreken met De Laurentiis, dan neemt een goede journalist contact op met De Laurentiis.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me idd sterk dat Juve 94mil gaat weggooien voor Higuain... Erg goede speler die precies weet hoe de serie a werkt maar 94mil... Noooooit doen. Gewoon een morata achtige speler erbij halen want met Dybala heeft Juve al een toekomstige ballon winnaar te pakken. Hopelijk gaat hij dit seizoen schitteren en veel moois laten zien

Typisch Napolitaans gedrag. Dit laat zien dat ze nooit een topclub kunnen worden, provinciaalse en amateuristische uitstraling in plaats van klasse en professioneel beleid.

22 juli 2016 om 15:47

Ze zijn daar nog steeds meer bezig met Juventus dan met hun eigen keuken, zo word je nooit groot, als ze zeker waren van hun stuk namen ze een roddelbladje als Tutto niet eens serieus, maar ze vinden het nodig een officieel statement uit te brengen, dat komt voort uit onzekerheid en een complex ten opzichte van Juventus. Voor Juve is het hoogtepunt en altijd het doel het winnen van de competitie, voor Napoli is het hoogtepunt de twee wedstrijden die ze minimaal tegen Juventus moeten spelen in de Seria A, dat is inderdaad een provinciaalse mentaliteit. En met film baas ADL als baas zal Napels nooit nog wat winnen, want die snapt er niks van.

22 juli 2016 om 15:56

Wat een onzin, helemaal niets mis met de kritiek van Napoli op dit ongenuanceerde artikel. Tuttosport had zijn bronnen beter moeten checken, het lijkt tegenwoordig wel mode om verzinselen aan te nemen als waarheid en zonder blikken of blozen onzin te publiceren.

Maar ja, het Noorden zal zich altijd verheven blijven voelen boven het zuiden. Blijkbaar moet alles dan maar getolereerd worden.

22 juli 2016 om 16:01

Dit heeft niks met het Noorden vs het Zuiden te maken, maar met Tuttosport, Tutto schrijft al jaren onzin, ze doen niets anders, het is een ordinair roddelblad dat dingen verzint en artikels schrijft op basis van aannames en gokjes, niemand in Italië neemt die krant serieus en dus reageert niemand hierop, alleen Napoli doet dat wel en daarmee laten ze zich kennen. Tutto schrijft wekelijks kwalijke dingen over Milan, Roma etc etc, en die reageren toch nooit, waarom? Omdat het hen niet boeit. Als je voor de titel wilt spelen mogen zulke dingen geen invloed op je hebben, want Tutto doet dit alleen maar om Napoli uit balans te brengen, en daar doelt Bianconeri op als hij spreekt van een provinciaalse mentaliteit. Denk je dat Juve bezig is met wat er in Milan gebeurt? Of Milan met wat er in Rome gebeurt? Neen, alleen in Napels zijn ze bezig met wat er in Turijn gezegd en geschreven word.

22 juli 2016 om 20:25

Hey, ben het wat Tuttosport betreft 100 met je eens. Iedere serie A volger weet dat zelfs. Maar kijken niet alle clubs op tegen Juve? Hoge bomen vangen veel wint luidt het gezegde toch. Ik kan me bij de gepikeerdheid van Napoli iets voorstellen, al getuigt het inderdaad van provincialisme. Kunnen ze in Firenze ook goed, maar dat is off topic.

23 juli 2016 om 03:05

@Alex

Doe toch ff normaal en zet je Juve bril af. Als een krant willens en wetens leugens verkondigt, dan mag een club daar toch kritiek op hebben? Daar is absoluut niks mis mee. Dat jij dan hun zogenaamde complex erbij haalt slaat nergens op.

23 juli 2016 om 06:35

Matthaus

Oh maar ik zeg nergens dat Napoli niet mag reageren, dat mogen ze wel, ik zeg alleen maar dat dat nog steeds aangeeft dat die club nog altijd meer met andere zaken bezig is dan met hunzelf. En ik een Juve bril en dat beweer jij? Laat me niet lachen kameraad

22 juli 2016 om 15:58

Beetje triest om meteen met verwijten naar Napoli te gooien. Over de klasse en professionaliteit van de juventino "krant" Tuttosport zullen we best zwijgen zeker?

22 juli 2016 om 16:05

Wat heeft Juve met Tutto te maken? Het is een krant die in Turijn ligt en pro Juventus is, net als Marca pro Real is, staan Marca en Tutto dan voor wat Juve en Real vertegenwoordigen? Neen. Met klasse en professionaliteit (het huidige Juve, want dat onder Moggi was niet schoon, net als Inter en de overige topclubs uit Italië toen) doelt Bianconeri op het feit dat ze in Napoli nog steeds meer met anderen bezig zijn dan met henzelve, dat maakt je klein en de underdog, en dat zijn ze ook bijna altijd geweest. Daar win je geen prijzen mee. Prijzen worden gewonnen door clubs die georganiseerd zijn en zich zeker niet uit balans laten halen door een roddelblad dat niemand serieus neemt, Napoli is niets van dat. Ze hebben passie, maar teveel, en daardoor missen ze het grote plaatje.

22 juli 2016 om 16:05

Tuttosport is sowieso een onzinkrant, dus ik begrijp niet dat Napoli of überhaupt iemand daar aandacht aan besteed.

22 juli 2016 om 16:33

Omdat De Laurentiis elke mogelijkheid aan grijpt om geld te verdienen. Hij zou ze zomaar proberen aan te klagen. Maar je hebt gelijk. Dom om zoveel aandacht te besteden aan onzin.

22 juli 2016 om 22:56

Tja en Juve met corruptie een topclub of niet?

Denk niet dat alleen napoli er niet blij mee was, maar Juve ook heel erg. Staan toch bekend om uitstekend beleid en niet concurrenten leeg kopen voor enorme bedragen

Gonzalo, zijn broer/manager Nicolas en vader Jorge zullen maandag aanwezig zijn op het trainingskamp, meldt Sky Sport Italia.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren