Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Napoli bevestigt interesse in Younes: ‘Een investering met potentie’

Laatste update:

La Gazzetta dello Sport wist afgelopen week te melden dat Amin Younes in de nadrukkelijke belangstelling staat van Napoli. I Partenopei zouden in januari al zaken willen doen met Ajax. Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli, stelt dat er voorlopig nog niks zeker is en dat hij Younes zou zien als een investering met potentie.

De Laurentiis bevestigt dat Roberto Inglese in januari naar Napoli zal komen. De 26-jarige spits werd afgelopen zomer al overgenomen van Chievo Verona, maar speelde de eerste seizoenshelft nog op huurbasis voor i Mussi Volanti. “Inglese zal komen, dat is zeker”, zegt De Laurentiis in gesprek met Corriere del Mezzogiorno. “Wat betreft de namen die ik in de media heb gelezen, Younes en Zinédine Machach, is nog niks zeker.”

“Ze worden in ieder geval beschouwd als investeringen met potentie, zelfs als ze in januari al komen. Daardoor zouden ze dus ook verhuurd kunnen worden”, vervolgt de preses van Napoli, wiens club na achttien duels aan kop gaat in de Serie A. De voorsprong op naaste achtervolger Juventus bedraagt één punt. “Ik zou de Scudetto graag winnen, maar niet op toevallige wijze. Winnen betekent verantwoordelijkheid voor de koppositie nemen.”

Zou Napoli een goede club zijn voor Amin Younes?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe graag ik ook die younes mag als mens. Mag hij bij een goed bod JCA verlaten. Laat kluovert en johnsen uitvechten voor linksbuiten.

Wordt Younes die nieuwe Mertens? Ik zie het zomaar gebeuren...

Als Ajacied heb ik gemixte gevoelens mocht hij vertrekken. Sowieso niet minder dan 8 miljoen. Liefst meer. Ik denk dat hij in de strijd voor het kampioenschap nog heel erg belangrijk kan zijn, al is het maar om Kluivert scherp te houden of in te vallen wanneer Kluivert zijn dipje heeft.

Younes heeft een slecht eerste half jaar achter de rug, en vorig jaar ook niet al te best, maar we moeten niet doen alsof hij er opeens helemaal niks meer van kan.

24 december 2017 om 12:29

Nieuwe Mertens? Mertens had een veel hoger rendement, totaal niet vergelijkbaar. Het enige wat ze gemeen hebben is een goede dribbel. Als younes hier al niet kan afmaken kan hij dit zeker niet tegenover de betere keepers van de serie a. Zodra een club meer dan 7/8 miljoen biedt, meteen cashen en investeren in een leuk talent.

24 december 2017 om 14:03

Wie weeet als napoli hem
Hem er goed op traint dat zijn schot dan toch een stuk beter word dan heb je toch echt een gevaarlijke speler want dribbelen dat kan hij zeer goed maar nu nog afmaken

Voor iedereen het beste als het deze winter tot een transfer komt !

Younes is te sympathiek om 'm via de achterdeur te lozen. Bij Ajax hebben we veel van m gezien, maar het enorm lage rendement zorgde ervoor dat hij niet in het Ajax-spelletje past.

Ook Kluivert komt met heel vaak binnendoor met zijn rechterbeen, maar het grote verschil zit 'm in:
- Kluivert heeft veel meer diepgang (younes komt graag in de bal)
- Kluivert heeft veel meer snelheid
- Kluivert schoten op goal zijn sneller, harder o.i.d., in ieder geval beter !

24 december 2017 om 11:42

Wat Kluivert ook onvoorspelbaar maakt, is dat hij aardig tweebenig is.
Daardoor kan hij ook buitenom en voorgeven met links.

Alleen afwachten of er een verlenging komt want Mino Raiola...

24 december 2017 om 12:43

In Youngest zijn beoordeling zal ook zonder de aanwezigheid van Kluivert worden gesteld dat zijn rendement te laag is. Hij is gewoon niet geslepen genoeg voor de goal. Zo snel mogelijk verkopen, gaat het toch niet worden. Kluivert en jongelingen zouden moeten zorgen voor een extra snelle lozing. 10 miljoen met 2miljoen aan extra's aan middenmoot Duitsland of Italië en auf wiederschön.

Younes kan echt aardig voetballen, maar in Amsterdam ligt het rendement tot op heden toe echt te laag. Een transfer naar Napoli zou enorm mooi voor hem zijn, want het is een speler met een geweldige individuele actie. Het afgelopen seizoen is hij ook onwijs belangrijk voor Ajax geweest, maar dat vergeten mensen snel. Van mij mag hij blijven, want Kluivert is nu top, maar dat kan straks ook zomaar minder zijn. Younes is een echte Ajacied!!!

Ajax moet gewoon proberen om Younes in de aankomende maand te verkopen. Afgelopen week zag ik al voorbijkomen dat Napoli schijnbaar 10 tot 12 miljoen voor Younes overheeft en mocht dat daadwerkelijk waar zijn, dan zou ik hem echt wel verkopen.

Younes is in principe een goede speler, maar hij mist gewoon rendement en hij heeft ook vrijwel geen variatie in z´n spel. In z´n eerste seizoen bij Ajax was ik erg blij met Younes, want toen speelde hij echt gewoon sterk, maakte hij goals tegen PSV en Feyenoord en eindigde hij dat seizoen op volgens mij 9 goals in 27 wedstrijden en ik had gehoopt dat hij zijn ontwikkeling vorig seizoen door zou zetten, maar hij is juist stil komen te staan in z´n ontwikkeling, misschien zelfs nog een beetje achteruitgegaan.

Zijn rendement is echt gewoon laag: vrijwel geen goals en geen assists en het is natuurlijk nog de vraag of Younes nog wedstrijden voor Ajax zal spelen, maar ik weet nu al wat Younes zal doen, mocht hij nog wedstrijden gaan spelen voor Ajax: naar binnen toe, naar z'n rechterbeen en een eigen actie proberen te maken en dat is het juist: hij is zo voorspelbaar en heeft 99 van de 100x maar 1 actie, die je echt al heel ver van tevoren ziet aankomen.

In mijn ogen is Kluivert Younes al voorbij en wat Younes niet heeft, heeft Kluivert in mijn ogen wel: rendement, scorend vermogen en kan assists afleveren en daarnaast heeft Kluivert ook genoeg variatie in z'n spel en ja, Kluivert zal ook mindere wedstrijden spelen voor Ajax en waarschijnlijk nog wel een terugval krijgen en nee, ik hemel Kluivert niet op, maar ik denk dat Kluivert beter is voor Ajax, dan Younes.

Ook kan ik me nog een interview van Ziyech een tijdje terug herinneren, waarin hij aangaf dat hij liever iemand als Neres (en Kluivert) op de vleugels heeft, omdat hij dan telkens een diepe pass kan geven, omdat hij weet dat Neres of Kluivert toch wel diep gaan en dat is voor Ziyech zelf ook fijner spelen, terwijl Younes zich altijd terug laat zakken en de bal zo'n beetje komt ophalen, waardoor Ziyech niet zo'n cross- of dieptepass kan geven.

Verkopen in de winter en huren tot de zomer. Ik ben van mening dat Younes nog wel van waarde kan zijn. Wanneer Younes weggaat is er geen directe concurrent voor Kluivert, een jonge speler die misschien ook nog een dip krijgt na de winterstop. Als Ajacied ben ik zeker niet altijd fan geweest van Younes, maar hij heeft wel 2 jaar hard voor het team gewerkt. Verdiend in mijn ogen meer respect dan hij op het moment krijgt, ook van mijzelf

Veel dreiging maar hij kan gewoon niet schieten en heeft vaak niet het overzicht wanneer hij naar binnen moet komen en wanneer buitenom. Het lijkt er haast op dat hoe langer tegenstanders hem kennen hoe lager het rendement en hij heeft daar persoonlijk nog geen coetbalantwoord op gevonden. En dat is wellicht iets voor zijn (nieuwe) trainer. Ik gun hem het beste, lijkt me een goede vent. Marc sla je slag, over de invulling op de vleugels maak ik me geen zorgen.

Ik ben gecharmeerd van Younes, natuurlijk is hij minder qua rendement dit seizoen. Hij mist vertrouwen wat opzich wel logisch is als je niks meer goed kan doen in Nederland. Mensen vergeten dat hij Sinkgraven achter hem mist, als buitenspeler (en back) is het gewoon erg belangrijk dat je elkaar goed aanvoelt. Met viergever en dijks is het ook moeilijker te presteren

24 december 2017 om 12:51

Kluivert moet het nu toch ook met Dijks doen?

24 december 2017 om 14:21

Dat is precies wat Robinho010 bedoelt, niet elke speler is hetzelfde en niet elke speler heeft een klik met dezelfde speler, het zijn geen emotieloze robots...

Ik zou hem persoonlijk naar het vliegveld, busstation of de haven brengen. Het is een leuke speler maar te weinig rendement. Ajax weet toch altijd een verbazingwekkende transfersom voor elkaar te krijgen en de opvolger staat in de vorm van een kluivert al klaar. Younes is niet te slecht om te blijven maar bij een transfersom richting de 10mil moet je hem gewoon laten gaan.

Nou napoli aan het eind van het seizoen mag je hem voor goed bod hebben. Ik denk juist dat het goed is geweest voor youness dat hij een blessure heeft gehad en dat kluivertje op zijn positie goed doet. Nu zal youness er alles aan doen om zijn plek terug te krijgen en dat zal zijn spel en rendement ten goede komen. Dan heb je 2 prima lw. Ik heb nog vertrouwen in youness op nog een goed half seizoen en in de zomer voor 15 - 20 mil verkopen.

Geachte heer DeLaurentiis,

Amin Younes is allerbeste linksbuiten op de wereld. Hij gaat zo vaak zijn man voorbij dat vele mensen hem omschrijven als een hybride tussen Robben en Messi. Er zijn zelfs voetbalanalisten die hem omschrijven als de volgende Ronaldo. Als u vandaag nog een aantrekkelijk bod van boven de 15 miljoen euro dan zal ik hem persoonlijk brengen naar Napels.
Met vriendelijke groet,
Manan

P.S. een bod boven de 12 miljoen is ook goed.

Ik blijf het toch merkwaardig vinden dat Younes, als je kijkt naar wat hij dit seizoen en vorig seizoen heeft laten zien, bij het Duitse nationale elftal zit en in de belangstelling staat van de koploper van de Serie A.
Als ze hem voor 15 miljoen of meer kunnen verkopen vind ik het geslaagd. Ook al in de winter. Kluivert doet het nu goed, Johnsen zit er nog achter en in de zomer komt die Bandé er bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren