Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Naderende verkoop van Janmaat frustreert supporters van Newcastle’

Laatste update:

Daryl Janmaat maakte vorig jaar zomer de overstap van Feyenoord naar Newcastle United. De kans is aanwezig dat de rechterverdediger maar een seizoen in dienst van the Magpies blijft. Britse media schrijven zondag dat eigenaar annex voorzitter Mike Ashley van plan is om de Oranje-international komende zomer van de hand te doen.

/

Janmaat, 25 jaar, kwam voor ruim zes miljoen euro over van Feyenoord en is zijn investering dubbel en dwars waard gebleken. Ashley weet echter dat clubs als Manchester United, Southampton en Liverpool meer dan gemiddelde belangstelling in de Nederlander hebben. Hij is bereid om ‘ja’ te zeggen als een geïnteresseerde club bereid is om het dubbele over te maken.

De media in Engeland schrijven dat de supporters niet willen dat de populaire Janmaat al na een seizoen vertrekt. Het zou de stroeve relatie tussen Ashley en de fans niet ten goede komen, als de eigenaar hun wensen wederom negeert. Louis van Gaal wil komende zomer minimaal één nieuwe rechtsback halen en denkt ook aan Nathaniel Clyne van Southampton. Ronald Koeman ziet in zijn landgenoot een ideale opvolger van Clyne. Liverpool neemt na dit seizoen afscheid van Glen Johnson en heeft Janmaat eveneens in een schaduwelftal staan.

Bij welke club zou Daryl Janmaat passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

maak maar veel transfers. is goed voor feyenoord

26 april 2015 om 09:17

Want? Hij is geen jeugdspeler van Feyenoord geweest. Misschien krijgt feyenoord een doorverkooppercentage als dat in het contract staat, maar dat zal alleen gebeuren bij een transfer van Newcastle en dus niet bij volgende transfers.

26 april 2015 om 09:25

Janmaat komt uit de jeugd van Feyenoord. En Feyenoord krijgt percentage vande verkoop.

26 april 2015 om 09:32

Janmaat komt helemaal niet uit de opleiding van feyenoord. Hij kwam transfervrij over van (Heerenveen).de club weet ik niet zeker

26 april 2015 om 09:35

en voor heerenveen ado en de feyenoordopleiding, waar hij jaren heeft gespeeld

26 april 2015 om 10:17

Helemaal wel

26 april 2015 om 19:19

Hij komt uit de jeugdopleiding van Ado.

28 april 2015 om 11:54

als je er niks van weet noet je je mond houden
Hij komt uit de Feyenoord jeugd en ging via Ado en Heerenveen weer terug naar Feyenoord.

26 april 2015 om 09:21

Je verdient als club er toch niks aan bij een binnenlandse transfer.

26 april 2015 om 09:31

jahwel de opleidingsvergoeding/solidariteitsbijdrage van uit mn hoofd 5% die onder de clubs waar de speler tot zn 21e? onder contract heeft gestaan

en omdat janmaat in de jeugd bij feyenoord heeft gespeeld deelt feyenoord daar in mee, ook is er volgens mij nog een doorverkooppercentage vastgelegd toen janmaat naar newcastle vertrok, dus dat zou ook weer een extra bedrag voor feyenoord opleveren

26 april 2015 om 09:33

jij doelt wss op een jeugdtransfer van een speler (onder de 16) zonder contract

26 april 2015 om 09:49

Volgens mij heeft Medellin in dit geval gelijk.. ten tijde van de van Persie-transfer kwam er ook naar buiten dat van Persie voor Feyenoord beter uit Engeland had kunnen vertrekken na Arsenal, omdat ze voor een transfer binnen het land aanzienlijk minder tot niks kregen.

28 april 2015 om 11:55

behalve als Feyenoord een doorverkooppercentage heeft
En volgens mij doet van Geel dat tegenwoordig bij elke speler die hij verkoopt.

Mooie clubs voor Janmaat. Ik zou zelf ook vertrekken bij het huidige Newcastle. Puinhoop daar

Janmaat is ook te goed voor Newcastle. 1 van de weinige die iedere week een hoog niveau haalt. Zou zeker bij Liverpool wat kunnen toevoegen, daar hebben ze ook een RB nodig.

Als Newcastle in zo'n slechte flow blijft dan zullen alle 4 de Nederlanders vertrekken Krul kan ook een transfer maken, nou Janmaat dus, Siem de Jong is weer terug maar zal ook een transfer kunnen maken en dan nog onze kleine vriend Vurnon Anita die ook best naar een andere PL club kan. Newcastle moet volgend seizoen echt oppassen dat het niet degradeerd. Want de toekomst ziet er niet best uit voor ze.

26 april 2015 om 09:35

anita en de jong hebben alleen nog niets laten zien.

26 april 2015 om 09:54

Kan misschien wel zo zijn maar misschien leeft Anita helemaal op wanneer hij naar een andere (pl) club gaat die echt goed bij hem past. Daar hoop ik al een tijdje op.

26 april 2015 om 10:30

schijnt dat ze ook verregaande interesse in clasie hebben en anita als ruilobject willen gebruiken in een evt deal

verder is het te hopen dat de jong weer eens een tijd achter elkaar fit blijft, want in zijn ajaxtijd was hij voor die klaplong mi jarenlang DE man die ajax aanstuurde en er stond als het team minder draaide en de goal maakte

anita was in zn laatste jaar bij ajax ook goed, hoe hij het bij newcastle heeft gedaan weet ik niet, maar je zou zeggen dat zon jongen het voetbal niet verleert, maar of hij de juiste man voor feyenoord is betwijfel ik, feyenoord heeft vooral scorend vermogen en aanvallende intenties op het middenveld nodig, waar anita weer een verdedigende en passende middenvelder is die graag achter de bal speelt

26 april 2015 om 10:33

Medellin,
Anita mag blij zijn als hij mag invallen bij Newcastle want deze club is echt zijn niveau meer zit er niet in voor deze aanmodderende speler.

26 april 2015 om 11:12

Zapperboy, Anita heeft regelmatig een basisplaats. Weet niet of je uberhaupt voetbal kijkt, zo ja, let wat beter op.

26 april 2015 om 13:31

Misschien is het handiger als jezelf wat beter op let, of regelmatig is bij jou een heel ruim begrip.
Anita heeft inclusief de bekerwedstrijden 16 wedstrijden in de basis gestaan, en dat waren ook nog een aantal door blessures.

En dat is heel jammer, want het is echt een voetballertje met gif in zijn donder, prima spelertje die zeker bij een andere PL club mee zou kunnen komen.

26 april 2015 om 13:38

Onzin, anita heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld, speelt ook regelmatig. De Jong is net terug uit een blessure, maakte gisteren een mooie goal. Bij Newcastle zijn ze erg gek met de Jong, ze vinden hem een goede en slimme speler.

26 april 2015 om 13:38

Onzin, anita heeft een aantal goede wedstrijden gespeeld, speelt ook regelmatig. De Jong is net terug uit een blessure, maakte gisteren een mooie goal. Bij Newcastle zijn ze erg gek met de Jong, ze vinden hem een goede en slimme speler.

26 april 2015 om 13:40

Anita doet het redelijk maar ik zie hem never en nooit naar feyenoord gaan, vanwege zijn Ajax achtergrond natuurlijk, clasie zou ook nooit naar Ajax gaan.

26 april 2015 om 13:40

Anita doet het redelijk maar ik zie hem never en nooit naar feyenoord gaan, vanwege zijn Ajax achtergrond natuurlijk, clasie zou ook nooit naar Ajax gaan.

26 april 2015 om 22:30

@zapperboy

Ik ben er zeker van dat Anita een iets hoger niveau aan kan, zolang hij de juiste spelers rond zich heeft.

26 april 2015 om 09:38

De Jong kan wel een transfer maken? Op basis waarvan? Heeft dit jaar net twee wedstrijden gespeeld, en zijn laatste jaar bij Ajax was ook drama.

26 april 2015 om 09:52

Ik zeg niet dat hij nu in belangstellling staat. Ik bedoel dat er best clubs zijn die weten wat hij kan die hem hebben gevolgd bij Ajax. Die hem dan wel op basis van zijn Ajax tijd zouden willen overnemen van Newcastle.

26 april 2015 om 13:41

Drama in de zin van blessures ja, niet qua kwaliteit.

28 april 2015 om 11:41

Zijn laatste jaar was een en al drama. Continu blessures, dan (in mijn ogen) iedere keer weer te snel in het eerste gegooid worden in plaats van even ritme op te doen in Jong Ajax, om dan een paar wedstrijden waardeloos te spelen. Wat natuurlijk logisch is, omdát hij er zo lang uit lag. En dan wéér geblesseerd te raken. En dan begon het hele riedeltje weer van voren. Ik vind het onwijs zonde, want Siem is één van de sympathiekste spelers die op de Nederlandse velden heeft rondgelopen, én hij was tot twee jaar terug ook vrijwel nooit geblesseerd. Maar hij heeft nu al twee seizoenen bar weinig laten zien. Dan kun je hem wel gaan aantrekken op basis van hoe hij daarvoor bij Ajax speelde, maar na al die blessures moeten we ons misschien maar eens afvragen of hij überhaupt nog wel op dat niveau kan komen. Al helemaal omdat het ook steeds om een klaplong gaat.

Als ik Newcastle supporter was geweest zou ik dit ook niet pikken. Laatst stond er nog ergens dat ze 40 miljoen in hun kas hadden zitten. Daarnaast doen ze het onder de maat in de competitie. Ze moeten juist de ploeg versterken i.p.v. verzwakken.

26 april 2015 om 09:57

Dus omdat ze wat geld hebben gespaard moeten ze het ook uitgeven? Wat willen de fans dan, worden ze er blijer van als Newcastle komende zomer 2-3 spelers haalt voor 40 miljoen? Want het is zo op hoor. En dan moet je nog eens hopen dat je goed hebt gescout en ze echt goed bij je ploeg passen en een versterking zullen zijn.

26 april 2015 om 10:08

Als je goed presteert is het inderdaad niet nodig om het geld uit te geven. Maar niet presteren en geen geld spenderen vind ikzelf geen optie. Natuurlijk moet er goed gescout worden, maar je kan mij niet vertellen dat je met 40 miljoen geen beter elftal op de been krijgt. Desnoods nemen ze wat risico en mengen zij zich in de strijd voor bijv. Depay.

Zie het anders een beetje als Ajax, als zij van de zomer niemand aanschaffen zullen de fans ook morren. Dan is het bijna zeker dat ze niet meedoen om het kampioenschap terwijl geld geen enkel probleem is.

26 april 2015 om 11:29

Depay wil zelf naar een topclub. Dan gaat hij echt wel eerder nasr liverpool dan new castle.

United? Bij Oranje onder van Gaal is hij zwaar door de mand gevallen. Zelfs Dirkie was beter op zijn positie!! Haha

26 april 2015 om 11:18

Haha, wat leuk. Janmaat speelde helemaal niet slecht op het WK, hij kon alleen niet dat brengen wat wij van hem bij Feyenoord gewend waren.

28 april 2015 om 11:58

verdedigend speelde hij goed, aanvallend viel het iets tegen.

Kom maar naar Liverpool, kunnen we nog een goede rechtsback gebruiken

Als hij dan net zo speelt als de laatste 3 wedstrijden zal er weinig belangstelling voor hem zijn. Met name gister zag hij er 2 keer niet goed uit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren