Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nadat er geen Nederlandse topclub kwam, kon ik me hier ontwikkelen’

Laatste update:

Virgil van Dijk lijkt donderdagavond in de basis te beginnen als het Nederlands elftal het in vriendschappelijk verband opneemt tegen Schotland en voor de verdediger van Southampton wordt het hoe dan ook een bijzondere wedstrijd. Van Dijk ruilde FC Groningen in 2013 in voor de Schotse grootmacht Celtic, waar hij definitief doorbrak en een transfer naar de Premier League verdiende.

“Terug naar Schotland blijft heel speciaal voor me. In dit land heb ik me als voetballer bij Celtic echt goed kunnen ontwikkelen, nadat er daarvoor nooit een Nederlandse topclub voor me was gekomen. Dus met de kennis van nu was naar Schotland vertrekken het beste dat me kon overkomen”, blikt hij in gesprek met Voetbal International terug op zijn periode bij the Bhoys.

Van Dijk verliet Celtic in 2015 voor the Saints en was afgelopen zomer opnieuw dicht bij een stap omhoog. De stopper werd gedurende een aantal maanden in verband gebracht met een transfer naar de Engelse top, waarbij vooral Liverpool concreet was. Uiteindelijk kwam het echter niet van een vertrek en Van Dijk hecht dan ook geen extra waarde aan de wedstrijd tussen Southampton en Liverpool van volgende week zaterdag: “Voor mij niets meer dan een mooie pot. De realiteit is dat ik gewoon speler ben van Southampton en alles geef voor deze club.”

Denk jij dat Virgil van Dijk in de toekomst wel naar Liverpool gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
9 november 2017 om 19:23

Het moge duidelijk zijn dat van Dijk ook op dat moment al vele malen verder was dan van der Hoorn. Dat zag heel nederland op Ajax na toen ook al.

9 november 2017 om 19:28

Dat is echt onzin. Het meerendeel van Nederland zag het zitten in Van der Hoorn en hij en Van Dijk werden toen inderdaad als gelijke talenten gezien. Natuurlijk waren er mensen die het anders zagen, maar het is niet zo dat heel Nederland dit zag en Ajax niet. Ajax koos voor Van der Hoorn wat achteraf spijtig is geweest, maar wie zegt dat als de rollen waren omgedraaid en Mike naar Celtic was gegaan en Virgil naar Ajax of dan niet hetzelfde was gebeurt? Maarja! Uiteindelijk kopen we er niks voor met dit achteraf praten.

9 november 2017 om 21:51

Vele malen? Ik vind van Dijk tactisch, positioneel en voetballend niet sterk. Vandaag tegen Schotland zag je ook dat hij tactisch en positioneel niet slim is en voetbalt simpel door aan iemand anders te doen. Dominant aan de bal heb ik niet gezien.

9 november 2017 om 23:46

Inderdaad Peter ook niet iemand die dom gaat staan opbouwen als die onder druk staat gewoon weg rammen en weg gevaar. Naast de opbouwende de Vrij die ook in belangstelling van de absolute top staat gewoon het beste duo op papier alleen jammer dat Stefan vaak geblesseerd is,

9 november 2017 om 19:57

Volgens mij haalde ajax dezelfde zomer voor om en nabij dezelfde prijs van den hoorn van utrecht...

9 november 2017 om 21:03

Voor meer dacht ik. 4 miljoen voor vd hoorn en rond de 2,5 voor van dijk. Vond het toen al een rare beslissing al ben ik natuurlijk gekleurd qua mening. Vd hoorn is achteraf nog best goed terecht gekomen al is het een stuk minder dan Virgil.

9 november 2017 om 20:18

Achteraf is mooi wonen.

Matig hoor, iedereen heeft het over achteraf, maar iedereen kon het toen al zien, zo niet dan heb je gewoon geen oog voor kwaliteit. Het lijkt erop dat nederlandse clubs het vaker mis hebben met verdedigers. Zoals o.a. Hoedt. En de hele wereld lacht ons uit met altijd maar voor "voetballende" verdedigers te kiezen.

9 november 2017 om 20:21

Klopt, en wie weet had hij zich lang niet zo goed ontwikkeld als nu als hij in de ED was gebleven!

9 november 2017 om 21:53

Een punt waar ik mij zeker in kan vinden, maar wat betreft Hoedt weet ik het niet.
In het seizoen waar hij net aan het doorbreken was, maakte hij al heel snel duidelijk het voetbalseizoen erop transfervrij naar Lazio Roma te vertrekken. De 'traditionele top 3' had geen schijn van kans om hem in te lijven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren