Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Na PSV vind ik Vitesse de beste ploeg van de Eredivisie'

Laatste update:

Voor Excelsior was dit een erg belangrijke week, maar de Rotterdammers zijn hier niet goed uitgekomen. Eerst werd er in de competitie verloren van ADO Den Haag; vervolgens werd Excelsior in de KNVB Beker uitgeschakeld door FC Groningen. "Gelukkig is de week nog niet afgelopen en kunnen we hopelijk tegen Vitesse een goed resultaat neerzetten", zegt Marinus Dijkhuizen.

/

Dat wordt echter nog een hele opgave, beseft de coach. "Na PSV vind ik Vitesse de beste ploeg van de Eredivisie", zegt Dijkhuizen op de website van Excelsior. Volgens de oefenmeester is Vitesse als team gegroeid en hebben de spelers van het elftal van Peter Bosz veel kwaliteiten.

In de strijd tegen degradatie kan Excelsior dus de borst natmaken. "Wij moeten in de laatste vijf speelronden zorgen dat we nog vier of vijf punten pakken", denkt Dijkhuizen. "Daarbij willen we niet naar andere ploegen kijken, al houd je die natuurlijk wel in de gaten. Gelukkig hebben we alles nog in eigen hand. Het beloven sowieso nog vijf mooie potjes te worden."

Vitesse is na PSV de best voetballende ploeg van de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat heb ik alleen tegen Az en pec gezien de laatste wedstrijden, andere niet zo..

10 april 2015 om 16:04

Puur qua spel spelen Vitesse, PSV, Feyenoord en Az beter voetbal dan Ajax. Maar het gaat over punten pakken om hoog te eindigen en daar hebben vooral Vitesse en Feyenoord in het begin dure punten laten liggen die Ajax wel pakte. Eindstand bepaalt wie het best gepresteerd heeft en dat is PSV, daarna Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse

Psv is dit jaar de beste ploeg, maar daarna komt voor mij toch echt Feyenoord. Nu met Kuyt erbij en evt. kalou/guidetti gaan ze vlammen volgend jaar. Al helemaal als ze Clasie kunnen behouden.

10 april 2015 om 15:00

ik krijg over 2 weken mijn salaris maar daar kan ik nu nog niet van vreten. ..

10 april 2015 om 15:10

Haha echt he! Het gaat over deze jaargang en komt meneer even aanzetten over volgend seizoen me Kuyt en misschien Guidetti...

Mijn mening...

1. PSV
2. VITESSE
3. FEYENOORD
4. AJAX
5. Az
6. FC TWENTE
7. HEEREVEEN
8. PEC
9. NEC

10 april 2015 om 15:04

1psv
2 feyenoord
3 vitesse
4 ajax

10 april 2015 om 15:11

1. Dodrecht
2. Heracles
3. Go ahead Eagles
4. Ado den haag

10 april 2015 om 15:15

Doe je NAC toch echt te kort

10 april 2015 om 15:12

Mijn mening maar misschien denkt iemand er anders over....
1 fc Dordrecht
2 go Ahead Eagles
3 nac Breda
4 heracles Almelo
5 excelsior
6 ado Den Haag
7 fc Utrecht
8 fc Twente
9 fc Groningen
10 willem Ii
11 sc Cambuur
12 sc Heerenveen
13 pec Zwolle
14 vitesse
15 az
16 feyenoord
17 ajax
18 psv

.. Tja wat zegt de ranglijst tegenwoordig joh.

10 april 2015 om 17:31

Vergeet niet dat Twente nog 3 bonuspunten krijgt vanwege het hebben van de beste financiele huishouding. Denk dat ze daardoor nog wel een plek of 2 kunnen stijgen.

10 april 2015 om 15:26

haha nec...

Vitesse speelt het best, daarna Ajax, daarna Feyenoord. PSV speelt laf countervoetbal. Ikzelf vind dat verschrikkelijk. Maar goed, als dat je een kampioenschap oplevert, is t prima.

10 april 2015 om 15:18

Als je helemaal geen verstand hebt van voetbal, heb je eigenlijk niet zo veel te zoeken op Voetbalzone icurvasud, maar dat vind ikzelf.

10 april 2015 om 15:31

Aan je naam te zien ben je niet objectief. Echt iedereen ziet dat PSV gewoon countervoetbal speelt, jij niet, dan ben jij hier diegene zonder (voetbal)verstand.

10 april 2015 om 15:48

Dan denk ik toch echt dat jij geen verstand van voetbal hebt, PSV speelt soms countervoetbal(reactie voetbal) maar meestal gewoon combinatievoetbal. Echter speelt PSV veel directer de bal naar voren met de intentie om sneller door de verdediging te penetreren. Hierdoor heb je als ploeg de bal minder lang in bezit dan bijv. Ajax die meer spelen met de intentie zolang wij de bal hebben kan de tegenstander niet scoren.

Als hetgeen wat jij zegt klopt dan kan je er enigszins van uit gaan dat wanneer PSV speelt de tegenstander meer balbezit heeft dan Psv, want als je countervoetbal speelt dan laat de de bal aan de tegenstander en wacht je op de fouten van de tegenstander om zo zo snel mogelijk uit te breken met als doel een doelpunt te maken. Maar kijk je naar de feiten dan zie je dat PSV in de meeste gevallen gewoon meer balbezit heeft dan de tegenstander, waaruit je enigszins kan concluderen dat het met het countervoetbal toch best wel mee valt.

10 april 2015 om 17:38

Dominant countervoetbal is de nieuwe standaard jongûh! En het meeste doelpunten maken is nooit attractief en de minste doelpunten tegen krijg je alleen met een flutverdediging en de vijfde beste keeper van Nederland. Daarnaast is het een koopclub omdat de talenten niet eerst 2 jaar in de A1 spelen en vervolgens eigen jeugd worden genoemd. Terwijl er genoeg Scandinaviers in regio Eindhoven wonen... Zolang vrienden van PSV maar geld doneren en je met een rijke Georgier mer Russische vrienden kan blijven investeren en naar de beurs gaat hoef je nog niet eens de lucht boven je eigen(!!) stadion te verkopen. Afijn, 040 haalt neer punten dan 020 in de afgelopen 4 jaar dus Cocu kan er niks van want de Boer is al de beste trainer. Ik snap het allemaal wel maar jij blijkbaar nog niet helemaal ;-)

10 april 2015 om 15:45

icurvasud..

Zelfs Frank de Boer geeft toe dat Ajax lelijk speelt. Ik ben fan van de normale speelwijze van Ajax, maar hier wordt werkelijk niemand blij van. Als je zelf objectief zou zijn (wat je iemand anders verwijt op basis van zijn naam), zou je moeten concluderen dat Ajax schandalig speelt. Dat supporters dit nog pikken verbaast me heel erg. Ik heb nog nooit zulk lelijk voetbal in de Arena gezien. En dat zeg ik als liefhebber.

Dat maakt niet uit, positie op de ranglijst zegt niet altijd alles over het positiespel waar Dijkhuizen op doelt. Vind Vitesse zeker het beste positiespel spelen, maar dat mag ook wel met Vejinovic en Propper. Punten haal je alleen door scorend vermogen, dat heeft Ajax meer dan Vitesse.

10 april 2015 om 15:13

Ik vind Vitesse en Feyenoord de beste voetballende ploegen, maar PSV veel effectiever en dodelijker. Ajax vind ik eigenlijk maar vrij matig, verbaasd me toch dat ze nog 2e staan... Of dat geluk is of kwaliteit? Zal een combi van beide zijn.

10 april 2015 om 15:25

Ajax is voor Ajax-begrippen vrij matig geweest qua voetbal de afgelopen seizoenen maar nog altijd een klasse beter als Vitesse en Feijenoor met meer kwaliteit in de ploeg en een betere technische staf...maar ja, dat is niet leuk om te horen of te lezen als je anti-ajax bent...

10 april 2015 om 15:34

Ik ben helemaal niet anti Ajax hoor, maar als Ajax dan een klasse beter is, waarom wint Vitesse dan 0-4 in de Arena en 1-0 in Gelredome (wat minimaal 4-0 had moeten zijn).
Onee Ajax had toevallig die wedstrijden een totale off day natuurlijk.

10 april 2015 om 15:49

@Frans-Side

Je schuift alles lekker af op anti-Ajax zijn. Maar je kunt moeilijk spreken van meer kwaliteit in de ploeg bij Ajax. Er zijn maar een paar posities waar ik een Ajacied beter vind dan een Feyenoorder of een Vitessenaar. Bovendien is in de Arena en in de Kuip wel gebleken wie voetballend (!!) het beste was. Dat dat niet bepaalt wie er wint, is een ander verhaal. Maar je kunt mij niet vertellen dat Ajax daar op basis van kwaliteit punten heeft gepakt.

10 april 2015 om 16:26

Ajax is effectiever dan Vitesse en Feyenoord, maar voetballend leggen ze het echt af. Dit seizoen is Ajax 3x door Vitesse weggespeeld (en hadden ze dus echt wel mazzel dat het 4-1 werd in de Arena, had ook heel anders kunnen aflopen als Vitesse beter met de kansen was omgegaan en Piet weer eens niet had geblunderd). En door Feyenoord zijn ze ook twee keer weggespeeld. Het is tekenend dat Ajax in die potjes (met uitzondering van de 4-1) maar een of twee doelpogingen heeft gehad. Dus waar jij je op baseert dat Ajax voetballend een klasse beter is dan de andere twee ploegen is mij een raadsel.

Ik ben dit seizoen zelfs al een aantal keer letterlijk in slaap gevallen tijdens een wedstrijd van Ajax. Mijn broertje heeft dit ook gehad en hij is een echte Ajacied. Hij vindt het spel ook zeer matig.

10 april 2015 om 17:53

Daarom is Ajax 2x HE-LE-MAAL van de mat getikt door Feyenoord. Helaas pakte Ajax uiteindelijk de punten maar dat was dan ook zwaar onterecht.

Vanwege goed voetbal heeft Vitesse 11 keer verloren dit seizoen en PSV en Ajax verloren slechts 4 keer...

10 april 2015 om 15:34

Dat formuleer je mooi. Goed voetbal is leuk, maar als je niet scoort heb je er niets aan. Volgens bijna alle statistiekenrijtjes is Vitesse top 3. Alleen pas als je op het enige tellende statistiekenrijtje - de ranglijst - bovenaan staat ben je de beste. (En terecht...)

Ik ben blij dat Vitesse de weg naar boven heeft gevonden door scorend vermogen te benutten. Nu al meer doelpunten dan in heel 2014. Ik denk dat in de huidige vorm Vitesse de top 3 vormt samen met PSV en Feyenoord. Maar over het hele seizoen te veel mooi en te weinig effectief.

10 april 2015 om 16:24

Ik raad je aan om de stand nog eens goed te bekijken: Vitesse heeft slechts 7x verloren.

10 april 2015 om 17:09

Sorry, je hebt gelijk maar dan toch. De best voetballende ploeg is de ploeg die het meeste scoort en het minste aantal doelpunten tegen krijgt over een heel seizoen naar mijn mening. En dat PSV dat doet met countervoetbal maakt ook niet uit want er zijn heel wat mensen die daar erg blij mee zijn dit seizoen...

10 april 2015 om 20:12

Dat is dus onzin, want dat is alleen de meest effectief spelende ploeg. De best spelende ploeg is wat anders dan de ploeg die meer punten heeft. Qua voetbal zijn PSV en Vitesse weldegelijk het beste, qua punten alleen niet. Als je kijkt welk team het meest verzorgd speelt, dan zijn dat weldegelijk PSV en Vitesse.

Ajax haalt weliswaar meer punten, maar heeft veel minder verzorgd voetbal en ook veel minder aantrekkelijk. Als je naar de statistieken kijkt, dan troeft Vitesse bijna op alle fronten de Amsterdammers af. Zowel op het aantal gecreëerde kansen (meeste v/d Eredivisie), het aantal weggegeven kansen (na Feyenoord de minste), de beste passing en het meeste balbezit.

Het gaat hier om het beste voetbal , dus niet om een ranglijst.
Voor mij is het:
1. Psv
2. Feijenoord
3. Vitesse,
4. Ajax
5. Pec

10 april 2015 om 15:40

Daarbij hoort de vraag wat je onder het beste voetbal verstaat. Dodelijk saai countervoetbal kan de beste tactiek zijn en dus het beste voetbal.
Ik vind Vitesse wel het meest aantrekkelijke spel hebben om naar te kijken, vanwege het aanvallende positiespel. (maar is natuurlijk lastig te zeggen met een geel-zwarte bril op)

10 april 2015 om 17:15

ach ik met een wit rood witte bril vind ook dat vitesse het leukste voetbal speelt hoor, althans het beste veldspel, verder vind ik ploegen als Willemii en Pec ook erg leuk spelen qua leuk voetbal staan wij toch wel bij de onderste 10 denk ik, maar hierboven hebben ze het over hoe goed de elftallen zijn of hoe goed ze spelen, en daar bijv Ajax op 7 zetten is wel lachwekkend, vooral aangezien ze gewoon 2e staan met 6punten voor op de nummer 3.

11 april 2015 om 09:39

Helemaal mee eens: Ajax op 7 zetten is onzin. Ranglijst geeft gewoon een goede indicatie van hoe goed je ploeg is. Je kunt en hoeft niet altijd mooi te voetballen. Bijvoorbeeld net die slechte wedstrijden waar het niet lukt toch weten te winnen is zeker ook een klasse. Liever bovenaan met lelijk voetbal dan Europees voetbal mis lopen maar o zo mooi/goed spelen.

Het mooiste voetbal dit jaar werd gespeeld door Pec voor de winterstop en Heerenveen na de winterstop. Bij Pec klopte het positiespel toen perfect. Larsson, Term en Uth in vorm was ook een genot om naar te kijken.

Marinus Dijkhuizen kan Vitesse wel de op één na beste ploeg van de eredivisie vinden, maar dat heeft Vitesse niet bewezen. Het eerste halfjaar was ronduit slecht van Vitesse. Het spel was wel aardig, maar het om zeep helpen van kansen en de verdediging waren ronduit stuitend.

In doe nu ook even aan scorebordjournalistiek, maar Ajax is in mijn ogen gewoon de op één na beste ploeg. Niet qua spel, maar het gaat uiteindelijk om de punten.

10 april 2015 om 22:53

Maar dit artikel gaat over het beste spel

Eerste seizoenshelft was Feyenoord verreweg de best voetballende leg in de eredivisie. Door een slecht begin en een aantal keren niet belonen staat Feyenoord derde en niet tweede of dichter bij Ajax.

Ik vind PSV niet de best voetballende ploeg. PSV is overall het beste dit seizoen, waar Feyenoord het op het gebied van scoren vaak heeft nagelaten

Psv, Ajax, Feijenoord zijn dit seizoen tot nu toe de best voetballende ploegen qua doelpunten voor of tegen. AZ, Vitesse en de rest hebben geen spelers als Wijnaldum, Depay, Clasie, Klaassen, El-Ghazi, jongens waarvoor je stiekem toch graag naar een stadion gaat. Alles wat onder Feijenoord staat kan zich niet meten met de top 3 momenteel... Wellicht dat Vitesse of AZ volgend jaar wat meer scoren en minder tegen krijgen en iets meer wedstrijden winnen maar ik denk dat we volgend jaar weer gewoon de ouderwetse top-3 als best voetballende ploegen hebben. Ik denk niet dat Vitesse en AZ in staat zijn hun huzarenstukje weer op te voeren. Het zijn gewoon leuke sub-top-ploegen meer niet. Beste voetbal dit seizoen dus van de 3 grootste clubs van Nederland. Mooiste voetbal dit seizoen was van Groningen dat met Zivkovic ipv Hoessen zomaar boven AZ had kunnen staan...veel wedstrijden nét niet kunnen winnen vanwege de doelpuntenmachine Hoessen...

10 april 2015 om 18:40

Nee wij gaan naar het stadion voor spelers als Pröpper, Vejinovic en Traore. Dat zijn in mijn ogen spelers die zo mee zouden kunnen met de drie topclubs die jij noemt.

10 april 2015 om 19:48

Klopt, de spelers die jij noemt kunnen zo mee met clubs uit de top 3 maar ik denk niet dat ze op het niveau van de spelers komen die ik noemde. Ik zie zo'n Pröpper ook graag naar Ajax gaan, zeker een aanwinst. Ik denk alleen dat de beste Vitesse-spelers die jij noemde niet al te lang bij Vitesse moeten blijven i.v.m. hun ontwikkeling. Denk niet dat Propper nog verder kan groeien bij Vitesse...

11 april 2015 om 09:47

Of ze wel of niet verder kunnen groeien is een andere vraag. Ik denk dat alleen Pröpper echt uitgeleerd is bij Vitesse. Ivm zijn aanpassingsproblemen die hij al binnen de club had met een stapje hogerop lijkt een binnenlandse transfer voor hem het beste (hoop zelf overigens dat hij voor het buitenland gaat ipv concurrent sterker te maken).
De spelers die jij noemt zijn gewoon van vergelijkbaar kaliber als die Houtenklaas noemt. Sterker nog: ze zijn aantrekkelijker om in het stadion naar te kijken als voetballer (pröpper en Traore).
Ik geniet in het stadion trouwens ook erg van Diks en Room.

Ik gun het Vitesse wel om in Europa te spelen, maar als Vitesse in Europa gaat spelen dan mag Chelsea toch niet in Europa spelen omdat ze van hetzelfde bedrijf ofzoiets waren.

11 april 2015 om 09:21

Een eigenaar mag niet twee clubs hebben die in dezelfde competitie uitkomen. Maar aangezien het nog steeds niet bewezen is dat Abramovic eigenaar van Vitesse is, is er dus geen probleem. Overigens heeft Vitesse onder Rutten nog Europees gehaald zonder dat er enig probleem was. Jordania heeft vorig jaar gewoon dingen geroepen omdat hij op zijn pik getrapt is omdat hij weg moest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren