Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Na de wedstrijd tegen PSV hoopte ik veel te spelen bij Feyenoord’

Laatste update:

Feyenoord verloor voor zaterdagavond dit Eredivisie-seizoen alleen van Fortuna Sittard in de eigen Kuip, maar moest tegen Willem II de tweede thuisnederlaag van het voetbaljaar toestaan. De Tilburgers trokken uiteindelijk met 2-3 aan het langste eind nadat een late gelijkmaker van Nicolai Jörgensen nog werd afgekeurd. Scheidsrechter Pol van Boekel zette een streep door die treffer nadat raadpleging van de VAR uitwees dat de Deen vasthield in de aanloop naar de goal.

“Soms zit het niet mee met die camera. Vandaag had ik pech. Er gebeurt een hoop tegen mij waar ze niets mee doen, maar dat is voetbal”, was de reactie van de aanvaller voor de camera’s van FOX Sports. “Ik pakte hem wel een beetje vast. Maar dat is wat ik bedoel. Het gebeurt constant tegen mij, bij iedere corner gebeurt het. Maar hij kon ervoor fluiten.”

Jörgensen moest in eerste instantie genoegen nemen met een plek op de bank en de spits kwam uiteindelijk met nog een kwartier op de klok binnen de lijnen voor Jordy Clasie. De Deen spreekt zelf van een frustrerende situatie: “Na de wedstrijd tegen PSV hoopte ik veel te spelen, omdat ik toen de vorm had die ik moet hebben. Maar de trainer denkt in een andere richting. Het enige wat ik kan doen is hard werken als ik wel de kans krijg.”

Jörgensen, dit seizoen in de competitie tot nu toe goed voor drie goals en een assist, geeft aan wel met trainer Giovanni van Bronckhorst over zijn situatie te praten: “Daar wil ik het niet in de media over hebben. Ik doe iedere keer mijn best en ik hoop dat ik meer speeltijd ga krijgen.”

Vind jij dat Nicolai Jörgensen eigenlijk een basisplaats had moeten krijgen tegen Willem II?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voordat men weer iets vindt om te klagen over de VAR... Het is gewoon een prima ontwikkeling in het voetbal. Ja, het haalt de spanning soms uit een wedstrijd doordat een eerlijk3 beslissing maken tijd kost, maar dat wordt in de nabije toekomst ook verbeterd..

Wat nog het meest frustrerende is, is het feit dat je voor deze eendagsvlieg ruim 20 miljoen kon ontvangen...
Ongelooflijk dat je dat heb laten liggen. Alleen dat gegeven op zich is al een reden voor ontslag voor van Geel.

Dat die nu stelselmatig op de bank wordt gezet door van Bronckhorst helpt zijn transferwaarde ook niet bepaald...
Je mag blij zijn dat áls je deze jongen überhaupt weet te verkopen, dat je er nog 5 miljoen voor vangt.

17 maart 2019 om 00:00

Eens over die eendagsvlieg maar als Van Geel hem wel had verkocht dan had hij het ook niet goed gedaan. Het maakt op dit moment helemaal niet uit wat Van Geel doet want alles wordt hem aangerekend.

17 maart 2019 om 00:14

Laten we eerlijk zijn, iedereen kon wel zien dat Jorgensen een eendagsvlieg is. Ik denk dat iedereen er wel vrede mee had als je die had verkocht voor 20 miljoen. 20 miljoen is voor Feyenoord begrippen immers een gigantisch bedrag.

17 maart 2019 om 09:29

Raubath

Bod was 17 miljoen.
Dessalniettemin ben ik met je eens dat hij voor dat bedrag verkocht had moeten worden. Dat is niet gebeurd, dan speelt hij zo'n geweldige wedstrijd tegen PSV en houd Gio hem daarna weer op de bank? Ook waardevermindering en mentaliteits- vermindering, Feyenoord moet door met hem, v Persie is namelijk weg over een paar wedstrijden.

17 maart 2019 om 00:55

Jorgensen een eendagsvlieg, dat vind ik wel te kort door de bocht. Geweldig eerste jaar, daarna blessure na blessure en zijn vrouw had een miskraam rond de tijd dat Newcastle speelde. Iedereen verweet hem toen dat hij zich door een mislukte transfer niet focuste op Feyenoord, maar als je vrouw een miskraam heeft kun je je best een tijdje slecht voelen. Speelde vorig jaar ook enkele prima wedstrijden, zelfs in de CL was hij bij bijvoorbeeld Shakhtar uit de enige die echt goed speelde. Steeds als hij weer enig ritme heeft is hij goed, en dan raakt hij weer geblesseerd. Kan niemand iets aan doen. PSV uit en thuis, Jorgensen was uitstekend. Hij is voor Feyenoord gewoon een meer dan goede spits. En als Van Geel hem wél had verkocht, had iedereen geroepen dat hij zijn beste speler verkoopt terwijl het niet loopt

17 maart 2019 om 00:58

Kom op zeg, Jorgenson heeft Feyenoord kampioen gemaakt. Bekers voor Feyenoord gewonnen. maar mag niet spelen omdat een oude speler, die veel minder voor Feyenoord betekend heeft, nog een jaartje aan het afbouwen is.

Net zo onbegrijpelijk dan dat elke week huurling Clasie speelt terwijl de eigen spelers op de bank verpieteren.

Dit valt van Geel niet aan te rekenen, dit zijn keuzes van van Bronckhorst. Je zou toch denken dat die zich zou richten op de spelers die het volgend jaar moeten laten zien maar ja, dan is hij geen trainer meer.

17 maart 2019 om 07:15

@speedy: een vd problemen onder gio is idd die doorontwikkeling. Hij kiest elke week voor de 11 beste spelers in zijnn ogen. Dat houdt in dat talent zich op de training als de betere speler moet bewijzen terwijl gio toch niet wisselt in zijn basisopstelling. Spelers als kokcu, tapia, ayoub en zelfs amrabat en nu jorgensen, maar eigenlijk ook geertruida zijn de spelers die kapitaal kunnen vertegenwoordigen. Vilhena kan ook wat opleveren, maar wordt nauwelijks beter.

17 maart 2019 om 10:25

@raubaht: het zou natuurlijk onzin zijn vgeel te ontslaan alleen obv het niet verkopen van Jorgensen. Als Neres na het afgewezen bod vanuit azie zn been had gebroken had Overmars ook weg gemoeten?

Probleem is de fantastische van Persie die gio niet durft te passeren.
En op de een of andere manier durft hij niet met beide te gaan staan terwijl die twee de grootste kwaliteit zijn die je bezit dus zou je zeggen richt het team in naar deze twee jongens! Vind het echt raar en zelfs laf dat gio dit niet durft!

16 maart 2019 om 23:56

Dat heeft hij echt al vaak gedaan en t werkte niet met die twee.

17 maart 2019 om 09:33

Klopt Jerome010. Maar dan laat je waarde voor je club staan, die moet spelen en je laat een afbouwer banken. Deed ie toch ook met Kuyt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren