Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Myron Boadu mag eindelijk hopen op speeltijd bij AS Monaco

Laatste update:

Myron Boadu kan donderdag zijn rentree maken bij AS Monaco. De aanvaller moest de gehele competitiestart aan zich voorbij laten gaan door een voetblessure, maar is nu fit genoeg verklaard en maakt voor het eerst dit seizoen deel uit van de wedstrijdselectie van de Monegasken. Donderdagavond speelt de ploeg van trainer Philippe Clement in de groepsfase van de Europa League tegen Ferencváros uit Hongarije.

De international van Jong Oranje miste tien wedstrijden door zijn kwetsuur, maar kan vanaf dit moment dus weer met een goed gevoel vooruitkijken. De fysieke problemen zijn verleden tijd voor Boadu, die wel nog aan wedstrijdritme zal moeten komen. Zijn trainer is dan ook voorzichtig met hem. "Als het nodig is, speelt hij tien tot vijftien minuten", meldde Clement op de persconferentie ter voorbereiding op de ontmoeting met Ferencváros.

De concurrentie is daarnaast moordend bij Monaco. Met Wissam Ben Yedder heeft Clement een erkend doelpuntenmaker in de gelederen en ook Breel Embolo, die deze zomer voor een miljoenenbedrag werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach, kan prima uit de voeten in de punt van de aanval. Ook Takumi Minamino speelde daar in de eerste wedstrijden van het seizoen, hoewel de Japanner meer een offensief ingestelde middenvelder is. Boadu kan zijn borst dus natmaken.

De 21-jarige spits, die in de zomer van 2021 voor zeventien miljoen euro de stap van AZ naar Monaco maakte, kwam in zijn eerste seizoen tot 42 wedstrijden voor het eerste elftal van de club uit het ministaatje. Twaalf daarvan waren als basisspeler. In totaal trof hij vier keer doel in de competitie, één keer in het nationale bekertoernooi en één keer in Europees verband. Die laatste treffer zal PSV zich nog wel herinneren, want die maakte Boadu in het Philips Stadion.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrees toch voor Boadu dat hij de concurrentiestrijd niet gaat winnen en hij wederom weinig aan spelen zal toekomen bij Monaco.
Toch zonde want vond het bij AZ altijd wel een lekker spitsje.
Paar stapjes terug zou zijn carriere goed doen denk ik.

15 september 2022 om 13:27

Lekkere naar antwerpen samen met Stengs spelen.

Ik vond het bij AZ ook niet hele geweldig voetballer. Dat vond ik van Stengs wel alleen was het niet stabiel. Ik vond het eerder knap dat AZ voor zoveel miljoenen hem had verkocht.

15 september 2022 om 15:34

Ach Boadu deed het best leuk. Monaco kwam wel erg verrassend maar hij moet zich wellicht richten op een stapje terug.

Denk dat hij beter in de winter naar andere club kan gaan, want ze hebben ook nog Volland.

Ben Yedder, Volland en Embolo ! Die strijd ga je helaas niet winnen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren