Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘MVP’ Cillessen evenaart record tijdens verrassende overwinning op Chelsea

Laatste update:

Ajax begon het Champions League-avontuur dinsdagavond met een 3-0 overwinning op Lille OSC en in dezelfde groep rekende Valencia tegelijkertijd af met Chelsea, dat met 0-1 werd verslagen op Stamford Bridge. Los Che kenden door het ontslag van trainer Marcelino een rommelige aanloop richting het duel en waren ook niet de bovenliggende partij in Londen. Het krachtsverschil tussen de twee ploegen wordt wellicht nog wel het best weergegeven door de uitverkiezing van Jasper Cillessen tot Most Valuable Player.

Valencia laat een dag na de wedstrijd via de officiële kanalen namelijk weten dat de doelman door de UEFA is aangewezen tot ‘MVP’ van de wedstrijd. De eerder deze zomer van Barcelona overgenomen doelman was goed voor maar liefst zes reddingen en evenaarde daarmee zijn persoonlijke record in de Champions League. Onder meer Willian, Olivier Giroud en Marcos Alonso slaagden er niet in om Cillessen, die twee keer eerder tot zes reddingen kwam in het miljardenbal, te passeren. In de slotfase kwam de keeper bovendien goed weg toen Ross Barkley een strafschop via de lat over zijn doel schoot.

Valencia kende door het ontslag van trainer Marcelino een hectische aanloop naar het duel.

In het shirt van Ajax maakte Cillessen al eens zes reddingen in een wedstrijd tegen Barcelona, terwijl hij vorig seizoen in dienst van de Catalanen tegen Tottenham Hotspur opnieuw tot zes reddingen kwam. Die wedstrijd, waarin hij pogingen van onder meer Heung-Min Son, Christian Eriksen, Harry Kane en Lucas Moura frustreerde, was bovendien zijn laatste optreden in de Champions League tot dinsdagavond.

Valencia heeft door de zege op the Blues drie punten na zijn eerste wedstrijd en kan zich nu gaan voorbereiden op het bezoek van Ajax, dat voor woensdag 2 oktober op het programma staat.

Vind jij het terecht dat Jasper Cillessen is uitgeroepen tot 'MVP'?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed voor het Nederlands voetbal dat we weer een topkeeper hebben die wekelijks keept. Zeker een jaar voor het EK.

18 september 2019 om 16:40

Ik verwacht dat het alleen maar beter zal gaan met Cilessen. Ondanks dat hij op de bank zat bij Barca vond ik hem in die periode nog steeds de beste keeper van Nederland

18 september 2019 om 16:42

Hij is al wel 30, dus het is te hopen dat hij nog lang van topniveau blijft. Ik zie momenteel namelijk niet wie hem zou moeten opvolgen. Volgens mij lopen er ook geen toptalenten wat keepers betreft rond in Nederland.

18 september 2019 om 16:52

De enige jonge keepers op dit moment zijn Bijlow en Drommel, maar dat zijn nou niet bepaald talenten die het Nederlands elftal gaan halen ben ik bang. Maar ga er van uit dat Cillessen sowieso nog 3/4 jaar op dit niveau mee kan. En daar in kan veel gebeuren.

18 september 2019 om 16:53

Van der sar ging ook pas met 34 naar man utd geloof ik. Tijd zat

18 september 2019 om 17:17

Laten we hopen dat hij nog 6-8 jaar door kan, want ik kan me niet herinneren dat we ooit zo dun in de doelmannen hebben gezeten. Qua jonge talenten hebben we eigenlijk alleen Scherpen, Paes, Drommel en Bijlow. Geen van hen ontstijgt de subtop van de Eredivisie (als sommigen van hen dat al halen). Dan heb je de oudere categorie Zoet, Padt en Bizot. Die zijn ervarener, maar buiten Zoet zeker niet meer getalenteerd. Cillessen en Zoet hoeven zich dus geen enkele zorgen te maken om eventuele concurrentie in Oranje.

18 september 2019 om 18:55

Goed dat hij weer keept. Hij moet nog het nodige bewijzen om topkeeper genoemd te worden.

Afgelopen weekend was bij nog de slechtste speler op het veld in de wedstrijd tegen Barcelona, dus laten we niet te hard van stapel lopen door een UEFA motm award.

Tsja, mijn eerste keuze was hij niet.. Er is voor Valencia gister niemand zo belangrijk geweest als Willian. Hij heeft weer een masterclass kansen om zeep helpen gegeven en heeft ook nog eens zijn best gedaan om Barkley uit de concentratie te helpen voor het nemen van een strafschop...

18 september 2019 om 17:20

Hij was ook de enigste die een beetje creativiteit had en dat met die penalty is gewoon enorme onzin. Barkley neemt 'm gewoon heel slecht. Op het moment dat je een penalty niet tussen de palen kunt mikken, kun je alleen de speler in kwestie de schuld geven. Barkley staat sowieso niet bekend om z'n geweldige concentratie gezien z'n altijd weer wisselvallige optredens.

Mooi dat hij de MVP was. Ben benieuwd of dat ook zo was als die penal er in ging.

Wat mij wel opvalt is dat hij steeds al onderweg is naar een hoek voordat de penaltynemer schiet.

Een penalty missen tegen Jasper Cillessen is wel echt een kwestie van: wat kun je wel?!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren