Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mundo Deportivo blundert gigantisch en zet AZ-speler in de basis van Feyenoord

Laatste update:

De redactie van Mundo Deportivo was nog niet helemaal scherp toen ze de vermoedelijke opstellingen van Feyenoord en Atlético Madrid op papier zette. Het Spaanse medium verwacht Yukinari Sugawara aan de aftrap bij de Rotterdammers. Dat is opvallend, gezien de Japanner voor AZ uitkomt.

Dat Arne Slot moet puzzelen achterin klopt. Bart Nieuwkoop viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit in de wedstrijd tegen Excelsior (2-4 winst) en zal dus vervangen moeten worden.

Slot gaat naar alle verwachting kiezen voor Gernot Trauner in het centrum, waardoor Lutsharel Geertruida de positie van Nieuwkoop inneemt rechtsachterin.

Ook onder de lat heeft Mundo Deportivo een opvallende keuze gemaakt. Niet Justin Bijlow begint in de basisopstelling van Arne Slot, maar Biljow.

Verder verwacht de krant een defensie met dus Sugawara, Geertruida, Dávid Hancko en Quilindschy Hartman. Op het middenveld worden Quinten Timber, Ramiz Zerrouki en Mats Wieffer verwacht. Voorin denkt de krant dat Calvin Stengs, Santiago Gimenez en Igor Paixão aan de aftrap verschijnen.

Bij Atlético verwacht het medium Jan Oblak op doel. De defensie zal vermoedelijk bestaan uit Nahuel Molina, Mario Hermoso, José María Giménez, Axel Witsel, Samuel Lino. Op het middenveld verwacht Mundo Deportivo Rodrigo De Paul, Koke en Pablo Barrios. Antoine Griezmann en Álvaro Morata moeten de doelpunten gaan verzorgen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético staat dinsdag onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor, aan wie Gimenez slechte herinneringen heeft. De Mexicaanse spits ontving vorig seizoen een terechte rode kaart tijdens het verloren uitduel met AS Roma (4-1) in de Europa League, waardoor hij de eerste twee groepswedstrijden in het miljardenbal moest missen dit seizoen. Feyenoord - Atlético Madrid is live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou niet misstaan in het elftal.

Hij mag van mij best meedoen hoor. Mag AZ Nieuwkoop wel lenen van ons.

28 november 2023 om 10:21

T is inderdaad niet beter geworden sinds Pedersen is weggegaan. Die had nog rushes (kennelijk wel een blinde kip) en een beetje balcontrole. Nieuwkoop heeft altijd ruzie met de bal.

Ik zie graag De Vrij in de winsterstop komen en Geertje definitief op de backpositie. Maar dat is vast ijdele hoop.

28 november 2023 om 10:26

Feye_88 ik neem aan dat feyenoord een structurelere oplossing nodig heeft, aangezien geertruida waarschijnlijk ook niet heel lang meer gaat blijven. Maar rb is idd wel een beetje een probleempje voor ze.

28 november 2023 om 11:50

Of De Vrij weer rechtsback zoals in zijn beginperiode bij Feyenoord

28 november 2023 om 13:27

Oef, ik zie nog die inworp tegen Heerenveen voor me.

El Mundo Deportivo is dan ook een flutkrant. Vaak zitten ze mis bij dit soort toestanden, clubs uit België en Nederland zijn totaal onbekend voor hen en dan plaatsen ze maar een opstelling om iets te zetten.

Vaak kloppen deze dan ook helemaal niet, een linksback op rechtsback bvb en een 6 die plots op 10 zou gaan spelen enzovoort.

Volgens EMD zou Wijndal een rechtsbuiten zijn bij Antwerp, nog zo'n voorbeeld waar ze geen flauw benul hadden van wat ze deden.

Deze spant wel de kroon vind ik!

28 november 2023 om 11:28

Maar ik vraag me dan toch af hoe ze bij een speler van AZ komen. Zeker als de rest van de opstelling wel uit Feyenoorders bestaat.

28 november 2023 om 13:32

@pimpelman

Vraag ik me ook af, totale onbekwaamheid?

28 november 2023 om 13:06

Wellicht vonden ze Wijndal als linksback zoveel ballen terug spelen en inleveren dat het net een rechtsbuiten voor de tegenstander leek.

28 november 2023 om 15:52

Scherp. Volgens mij neemt de krant het niet helemaal serieus

Ik vind het erger dat ik nu erachter kom dat de scheidsrechter Anthony Taylor is. Wat een rampscheids is dat.

Hopelijk vanaf de zomer onze nieuwe rechtsback als Geertruida de stap naar het buitenland maakt.
De krant weet meer dan wij denken!!! (Dromen mag)

Ik hoop ook heel erg dat Atletico vanavond Lobak op goal zet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren