Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Mulder heeft dat wat minder dan Vermeer, daar moeten we eerlijk over zijn'

Laatste update:

De meest gevoelige transfer van deze zomer in de Eredivisie werd op de laatste dag van de transfermarkt afgerond. Kenneth Vermeer maakte voor een bedrag van een miljoen euro de overstap van Ajax naar aartsrivaal Feyenoord en Eddy Pieters Graafland, die deze transfer in het verleden zelf ook eens maakte, denkt dat de Rotterdammers daar goed aan hebben gedaan.

/

Vermeer werd met Ajax al vier jaar op rij kampioen van Nederland en Pieters Graafland sluit niet uit dat er een vijfde titel voor de keeper bijkomt. "Om eindelijk de Coolsingel weer eens te halen, kan Feyenoord Vermeer goed gebruiken", zegt de voormalig keeper in het Algemeen Dagblad. "Hij moet vooral rustig blijven."

"Als keeper gaat het erom dat je de ballen pakt die een wedstrijd beslissen", weet Pieters Graafland. "Vermeer kan dat en zo'n keeper heeft Feyenoord nodig. Hij heeft een geweldige sprongkracht en goede reflexen, en hij pakt daarmee punten voor het team. Mulder heeft dat wat minder, daar moeten we eerlijk over zijn."

Kenneth Vermeer is beter dan Erwin Mulder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mulder heeft een uitstraling van een melkboer , ben blij dat hij 2e keeper word . En voor al die lui die Vermeer een verrader vinden . Ga lekker iets anders kijken , nee hij moest zeker op de bank kijken naar jullie geweldige Ajax . Gewoon goede keuze van hem . Ik ben trouwens ook klaar met die vergelijkingen en steeds maar door gaan met emmeren tussen Vermeer en Mulder . Ik denk dat er genoeg artikelen over die 2 zijn Voetbalzone .

2 september 2014 om 11:16

Een paar maanden geleden werd er nog door die Feyenoorders gezegd dat Mulder de betere was en nu slaan ze als een blad aan de boom om. Eens kijken of ze nog zo blij zijn als Vermeer een paar fouten maakt.

On: Ik gun het Vermeer wel. Hoop alleen dat hij tegen Ajax een paar blunders maakt

2 september 2014 om 11:20

dat is toch niet zo moeilijk. Het grootste deel van de feyenoord fans kan geen positief woord over ajax zeggen. Dus ze kijken ook niet objectief naar zulke dingen.

Nu speelt Vermeer voor feyenoord dus kunnen ze toegeven dat hij beter is.

2 september 2014 om 11:26

Gelukkig hoor ik niet bij het grootste deel , Heb het altijd een goede keeper gevonden .

2 september 2014 om 11:19

Hij kon toch naar az of man u, maar het meest stomme vind ik dat ajax uberhaupt in onderhandeling gaat met feyenoord hierover. Je gaat je concurrent toch niet sterker maken en dan ook nog eens voor zo'n vriendenprijsje. Netjes gedaan mark, ben helemaal klaar met die gast. Oh oh oh en dan ook nog zimling omdat hij niet de knip wilde trekken, en voor eto'o wilde die wel gaan. Die gast spreekt zichzelf constant tegen. Ik heb met je te doen frankie..

2 september 2014 om 11:41

Voor het WK toen Vermeer bij de voorlopige selectie zat ipv Mulder was het nog onterecht volgens velen Feyenoorders. Toen was het nog een grabbelende clown die Vermeer. Nu opeens is diezelfde Vermeer toch nog 1 vd betere doelmannen in de ED. Hmm vreemd zeg.
In ieder geval wens ik Vermeer veel succes.

2 september 2014 om 16:14

Dat was omdat Mulder toen in vorm was en Vermeer niet keepte bij Ajax.

Feyenoord gaat alleen naar de Coolsingel om te winkelen.
Die worden de komende jaren echt geen kampioen

Tuurlijk is Vermeer beter dan Mulder. Is gewoon een directe versterking voor Feyenoord...

Waarom doet iedereen ineens alsof Mulder een goede keeper is?! Als er op mijn werk een functie is en iemand functioneert niet en er is een betere dan krijgt hij deze functie, wat valt hier niet aan te begrijpen? Vermeer is een veeeeel betere keeper dan Mulder man, die gozer heeft echt wereldreddingen in de klassiekers laten zien, maar goed ineens is Mulder heilig terwijl het gewoon een matige keeper die genoeg tijd heeft gehad. En dat Mulder meer krediet heeft is onzin omdat Vermeer bij Ajax vandaan komt, prestaties daar gaat het om.

2 september 2014 om 11:54

Is Vermeer dan een wereldkeeper dan, die kon voor een vriendenprijsje weg en geen topclub heeft hem gehaald. En bij topclub Ajax werd hij ook uit de basis gespeeld. We zullen zien wat de komende wedstrijden gaan brengen voor Vermeer, die heeft een enorme druk op zijn schouders liggen.

2 september 2014 om 13:01

@sas32

Manchester United wou hem ook halen, alleen had hij al zijn woord aan Feyenoord gegeven. De rest is verder een mening het enige wat je daarop kan zeggen is we zullen zien. Ik denk dat Vermeer beter zal presteren als Mulder en dat Hahn straks nog een betere keeper wordt.

4 september 2014 om 08:59

Bij united hadden ze hem als tweede keeper willen halen en niet als eerste. En als Vermeer de topkeeper die ze in hem zien. Dan was hij de strijd wel aangegaan met De Gea. En dat van Gaal daar zit heeft er ook wel mee te maken.

2 september 2014 om 15:08

Natuurlijk is Vermeer beter. Weer moet een Ajacied Feyenoord naar een titel helpen. Net zoals Cruijff destijds. Van alle transfers tussen Ajax en PSV is 85 procent van Amsterdam naar Rotterdam gegaan. Rotterdam heeft Amsterdam toch meer nodig dan andersom.....

3 september 2014 om 00:35

Je zou je ook kunnen afvragen waarom zoveel spelers van Ajax naar Feyenoord willen.

Bedreigen gaat toch echt ver. Maar dat hij uitgekafferd en uitgescholden wordt in het stadion moet je er maar bijnemen. Dan moet je de overstap niet maken

2 september 2014 om 11:45

Waarom uitschelden? Welk recht denk je daarvoor te hebben? Vermeer kiest voor speeltijd. Zou ik ook doen in de bloei van een carrière.

2 september 2014 om 11:58

Sprak een keer een speler van Twente in de stad, die nam een corner in de kuip. En zag een jongen met geloof ik, zijn vader naast hem staan. Druk gebarend en schreeuwend naar de speler toe. Je wilt niet weten wat dat kleine joch allemaal tegen me riep zei de speler. Stond met mijn oren te klapperen

2 september 2014 om 11:59

Ja als je die overstap maakt weet je dat het kan gebeuren. Daar vind ik niks verkeerd aan, dat weet je als speler zijnde. Een supporter vraagt zich namelijk af, waarom net die club.

In het vergelijken van maakt men wel de fout dat men alleen maar kijkt naar de betere kwaliteiten van Vermeer. Over zijn mindere kwaliteiten, die hij onmiskenbaar ook heeft, zwijgt men in alle talen.

Kijk als je met 2 keepers zit en wanneer we veronderstellen dat ze in 5 wedstrijden de volgende persoonlijke scores zouden halen....

A) 9 3 6 8 7
B) 7 7 7 7 7

...wie is dan de beste keeper A of B ?

Veel mensen zouden emotioneel voor A kiezen omdat die af en toe dingen laat zien die uitzonderlijk goed zijn. Zijn mindere prestaties wil men wel eens vergeten.

Maar rationeel bekeken is mijnheer B echt wel de beste en dit door zijn constantheid.

2 september 2014 om 12:01

Waarom zou b beter zijn? À heeft toch een hoger gemiddelde??

2 september 2014 om 12:10

Toch niet.

Mijnheer A scoort 33 punten in 5 wedstrijden, gemiddeld dus zo'n 6.6

Mijnheer B scoort 35 punten in 5 wedstrijden, gemiddeld dus 7

2 september 2014 om 15:00

Sorry kon het niet laten te reageren iedereen komt. Dit is de meest hilarische onzin die ik vandaag ben tegen gekomen. Je onderbouwt je standpunt met verzonnen voorbeelden en trekt daar conclusies uit? Het zijn overigens nog slechte voorbeelden ook omdat ze niet hetzelfde zijn gemiddeld. Maar stel dat waren ze geweest dan is het nog niet per se waar dat de constante keeper beter is..

2 september 2014 om 15:11

Leroyklaassen,

Het is niet relevant dat het 'statistieken' zijn van verzonnen personages.
Of heeft u te weinig verbeeldingskracht?

Voor de eenvoud van het verhaal heb ik 5 x 7 genomen, maar als u wil mag u het wijzigen in iets anders met meer verloop hoor. Dat is ook al niet relevant.

Het gaat er ook niet om dat 'constant' beter is. Wel dat in het voorbeeld in die specifieke situatie de constantheid net een voordeel is.

Het gaat er gewoon om dat keepers die af en toe spectaculaire wereldpartijen keepen, maar het ook regelmatig laten afweten, toch als 'beter' worden ervaren als de minder opvallende keepers die doorgaans een 6'je of 7'tje scoren.

Dit terwijl die laatste over een héél seizoen bekeken beter kunnen zijn. Kunnen eh....

2 september 2014 om 15:57

en nog steeds is je vergelijking krom.

Keeper a kan dus w v g w w ( 10 punten ) bereiken met deze cijfers en
keeper b kan dus g g v v w ( 5 punten ) bereiken met deze cijfers,
wie heeft dan nu het best gepresteerd voor zijn team (voetbal is een teamsport).

2 september 2014 om 21:13

Nee ik heb prima verbeeldingskracht. Je voorbeeld doet gewoon helemaal niks voor je standpunt. Het is krom en slaat echt helemaal nergens op.

2 september 2014 om 21:45

Leroyklaassen,

Neen, u bent gewoon niet in staat om een beetje abstract te denken.

Meer is dat niet.

2 september 2014 om 21:47

bander,

Dat valt zeker niet uit te sluiten, maar als je wint of verliest is dat niet het werk van de keeper alleen.

Je kan verliezen, terwijl de keeper goed gewerkt heeft.

En omgekeerd kan ook, je kan winnen terwijl de keeper wel geblunderd heeft.

2 september 2014 om 21:55

Precies daarom zeggen cijfers niet veel.
Je moet gewoon hopen dat die ene keer dat de keeper een blunder maakt je al 2-0 voorstaat en die keer dat hij onmogelijke bal stopt dat je daarmee een punt of 3 punten redt.

2 september 2014 om 22:10

Alleztop,

Die kunnen zeker misleidend zijn. Een keeper bij een mindere ploeg die 30 reddingen doet, waarvan er ééntje binnengaat krijgt meestal toch een hoge score.

Terwijl een keeper bij een topploeg maar een handjevol reddingen moet doen. Als hij er eentje mist, dan krijgt ie echt geen 10.

Is hij daarvoor slechter? Niet altijd.

De keeper is sowieso altijd afhankelijk van de kwaliteit van de verdediging voor zijn neus, hij is zelfs afhankelijk van de gehele ploeg.

Zelfs de spelstijl kan invloed hebben. Bus voor de deur of toch maar een verdediging van 3 man hoog zetten?

Komt dan nog eens bij dat de ene keeper de andere niet is. Sommige kunnen meevoetballen, anderen niet. In sommige ploegen is dat laatste een probleem, in andere niet.

Sommige reacties hier zijn echt schrijnend. Ik zet zelf elke week in de kuip, vorige week tegen Utrecht krijgen we de 1-2 tegen. Mulder doet niets. Achter mij zit een 50 jarige man. Al jaren een echte feyenoord supoorter. Hij sloeg met zijn grote handen op mijn schouder. Moeten we niet die reserve keeper van Ajax halen,? Ik kon mijn oren niet geloven. En nu 10 dagen later is die binnen. En wat Ben ik er blij mee!!!

Ik ben geen Ajacied, maar ook geen Feijenoorder. Waarom zou Vermeer een verrader zijn? Zijn toch meer mensen die bij beide kampen een functie hebben gehad? De grootste Ajacied in de historie heeft zelfs de clubkleuren van Feijenoord gedragen. Ik snap die ophef niet. Het is maar een spelletje..

Vermeer houdt van dat spelletje en wil er gewoon weer aan mee doen. Feijenoord geeft hem die kans. So be it. Zijn ergere dingen momenteel gaande op de wereld.

Aantrekken van Vermeer blijft imo wanbeleid. Haal je een talentvolle keeper (hahn) om te concurreren met Mulder, laat deze 2 het dan ook uitvechten. Niet tevreden over Mulder, dan Hahn erin.
Nu ineens een "buitenkansje" pakken: Vermeer. Kon niet eens de concurrentiestrijd aan met jongeling Cillesen.
Wat doet van Geel verder: kraakt Mulder af maar laat hem niet vertrekken ipv Hahn. Kan de conclusie alleen maar zijn dat Mulder niet zo slecht is. Denk en hoop ook dat Mulder gewoon 1e keeper blijft bij Feyenoord. Is mentaal veel sterker dan Vermeer.

Ik snap de vele ajaxieden wel die hem een verrader vinden. Hij gaf toch aan een echte ajaxied te zijn en eventueel wel zijn hele carriere bij ajax te willen blijven.
Als echte ajaxied ga je niet naar Feyenoord zo denken die supporters.

Aan de andere kant snap ik Vermeer ook wel, hij wik gewoon keepen en is helaas voor hem voorbijgestreefd door Cilissen.
Als Ajax nou iedere week sprankelend voetbal op de mat zou leggen zou het nog wel aanvaardbaar zijn om een seizoenskaart op de bank te hebben. Maar ik zou ook geen zin hebben om week in week uit naar dat gebraggel te kijken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren