Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mr. Clean’ valt op bij Real Madrid: ‘Het wordt echt niet gewelddadig’

Laatste update:

De finale van het WK voor clubteams wordt komende zaterdag gespeeld tussen Real Madrid en San Lorenzo de Almagro. De Argentijnse club plaatste zich woensdag voor de eindstrijd, door Auckland City uit Nieuw-Zeeland na verlenging te kloppen (2-1). Door menigeen wordt er een harde wedstrijd verwacht, maar Matías Lammens denkt niet dat San Lorenzo er een schoppartij van gaat maken.

/

“Ik denk niet dat het gewelddadig gaat worden, beide teams hoeven zich volgens mij geen zorgen te maken”, zegt de voorzitter van San Lorenzo in gesprek met lokale media. “Wij zouden ons eerder zorgen moeten maken om Pepe!” De Portugees staat bekend als een harde verdediger, maar AS vond uit dat Pepe dit seizoen in de Primera División maar vijf overtredingen maakte en nog geen enkele gele kaart pakte.

De krant omschrijft hem dan ook als Mr. Clean. Collega Sergio Ramos maakte ‘al’ 25 overtredingen en staat op vijf gele prenten. San Lorenzo, dat momenteel achtste staat in eigen land, won afgelopen seizoen de Zuid-Amerikaanse Champions League, de Copa Libertadores.

Wie wint het WK voor clubteams?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat zou het mooi zijn als pepe aan het eind van het seizoen een fair play prijs krijgtxd

18 december 2014 om 12:19

Dat zou wel uniek zijn ja, als Pepe zometeen gewoon de minste overtredingen van alle spelers heeft gemaakt. Uniek, bizar en belachelijk voor woorden eignelijk.

18 december 2014 om 12:22

Waarom? Mensen kunnen veranderen, en ik denk dat hij dat gedaan heeft. Zo uniek, bizar en belachelijk voor woorden vind ik het dan ook niet. Pepe toont nu aan dat hij ook zonder het varken uit te hangen top kan zijn, goeie verdediger.

18 december 2014 om 12:45

Waarom zou dat uniek zijn? Pepe laat al tijden zien zich gewoon goed te kunnen gedragen. wij blijven maar terug komen op zijn capriolen door Meneer Sierd de Vos die altijd maar weer komt met denigrerende woorden over Pepe. Dit is dan ook zijn te kort koming in zijn vak. Hij zal altijd zijn slechte grappen blijven herhalen.

18 december 2014 om 13:02

@ Alexdelpiero10

Natuurlijk kunnen mensen veranderen. Maar het zou toch wel behoorlijk uniek zijn als een spelers waarover 2 jaar geleden de gehele wereld nog schande sprak vanwege zijn af en toe echt schandalige overtredingen nu de fair play prijs zou krijgen? Is bijna hetzelfde als dat Melvin Platje of Sjaak Polak de gouden bal mogen ontvangen. Ook uniek.

Pepe had altijd alles al om een echte top verdediger te zijn. Daar bestond geen twijfel over. Alleen hebben vele mensen hem compleet afgeschreven, afgemaakt etc vanwege zijn met regelmaat belachelijke optredens en schandalige overtredingen.

Dat juist diezelfde speler 2 jaar later blijkt 1 van de meest faire spelers ter wereld te zijn is dan ook bijzonder, bizar, uniek en een geweldige prestatie van hemzelf. Desalniettemin, bijzonder.

Ps: Pepe was vorig seizoen al de beste verdedigers van La Liga en niet Ramos. Ramos scoorde belangrijke doelpunten, Pepe was de rots in de branding.

18 december 2014 om 13:02

Façade

Nu doe jij precies hetzelfde over Sierd als hij over Pepe. Veroordeel iemand dus niet te snel.

Bovendien, ik heb geen sport1 en kan me die capriolen ook nog heel goed voor de geest halen, daar heb ik Sierd niet voor nodig. Ik zal echter niet ontkennen dat Pepe al een lange tijd geen ordinaire schop meer uitgedeeld heeft.

18 december 2014 om 13:26

Veroordeel iemand dus niet te snel? Sierd doet het al jaren. Vraag aan 10 Sport 1 kijkers aan wie Sierd de Vos een hekel heeft en 9 zeggen er Real Madrid.

Sierd praat nog steeds slecht over Pepe en zal dat blijven doen.

18 december 2014 om 15:05

Ik kan als trouw sport1 kijker bevestigen wat Fcda zegt. Ondanks dat ik het geweldig vind om naar Sierd te luisteren, blijft hij maar roepen dat Pepe 1 hersencel heeft en een losgelagen dorpsgek is etc.

Pepe verdient krediet voor zijn uitmuntende optredens de afgelopen twee jaar. De beste mandekker ter wereld, zonder twijfel. Opbouwend is hij minder, maar daar heb je andere mensen voor.

Zou hij dan eindelijk tot inkeer gekomen zijn?

Pepe heeft een slechte naam door het verleden maar hij is nu al 2 seizoenen echt geweldig bezig! Weinig tot geen gekke acties, clean tackles en pakt ook zowat geen kaarten meer.

Velen vonden Ramos de beste verdediger afgelopen seizoen (vooral door zijn goals) maar ik vind Pepe echt stukken beter. Hij is een topverdediger die door zijn reputatie niet de lof krijgt die hij verdiend.

Speelt Pepe wel alles (basis)?

San Lorenzo is een mooie club en een fanatieke aanhang vorig jaar presteerde ze nog goed in Argentinië, maar dit seizoen gaat het nog niet als gehoopt. Desniettemin denk ik gewoon dat San Lorenzo het volgende slachtoffer gaat worden van de machine van Real.

18 december 2014 om 12:52

San Lorenzo presteert niet slecht omdat het niet goed loopt, ze spelen laatste tijd vaak met een minder elftal omdat ze de Copa Libertadores hebben gewonnen. En wat ik uit interviews van hun kon halen gaven ze dit seizoen(eerste deel dan) niet heel veel om de plek die ze zouden eindigen. Ze kunnen zelfs makkelijk laatste worden aangezien degradatie over 3 seizoenen gaat.

Nog een reden ervoor was dat ze al een kwalificatie hadden voor de Copa Libertadores voor dit jaar wat gehaald moet woorden tijdens de Torneo Transición (1e helf van t jaar).

Pepe is al 2 jaar lang de beste verdediger. Erkenning zal hij niet krijgen aangezien hij niets anders is dan een slager volgens velen. Een mooi beekd dat vooral door de media is aangepraat en iedereen als makke schapen overneemt zoals gewoonlijk. Zelfs bij Fifa is hij 83 algemeen wat gewoon schandalig is.

Hoort veel meer erkenning te krijgen. Heeft op het moment minder overtredingen en kaarten dit jaar dan dat Nesta en Maldini gemiddeld hadden.

Het is zelfs zo erg dat hij al 2 jaar lang in de top 5 staat van de verdedigers met de minste kaarten en overtredingen.

Wat een verdediger.

19 december 2014 om 07:34

Door de media aangepraat? Als je niet weet waar je het over hebt, schrijf dan niks. Pepe heeft het slechte imago, puur aan zichzelf te danken.
Goede verdediger, maar had nooit meer op de velden mogen staan.

19 december 2014 om 13:49

@stua

Doeken we gelijk de PL op? Aangezien daar wekelijks kapot worden getrapt op een manier waar Pepe niet aankomt mag het duidelijk zijn dat het vooral kwam door de aandacht die Real en vooral Real en Barca toen kreeg. Het is ook alweer 4 jaar geleden sinds de laatste echte overtreding van Pepe.

Maar het is niet erg hoor. Van mij mag je aan het lachertje wat vketbal heet bijdragen. Dat doet de gemiddelde voetbal fan ook. Contactsport is heel serieus genomen aangezien elk contact op competities aks de PL na wordt afgefloten.

Vroeger was voetbal spijkerhard. Niemand die er om klaagte omdat het toen nog geen toneelpodium was.

19 december 2014 om 23:28

Sorry, maar je slaat de plank volledig mis. Ik kijk niet naar de door jouw gesuggereerde show. En dat schandalige optreden van Pepe toen, maakt niks uit hoe lang geleden dat was. Hiervoor had hij gewoon levenslang geschorst moeten worden.
Het was, wat mij betreft een poging tot doodslag. Ik hoef niemand na te praten. Ik ben Real Madrid fan en ik ben blij met zijn huidige prestaties, maar ik blijf erbij, dat hij niet meer op de velden thuishoort.

Pepe is juist de minst harde speler van de 2 beesten achterin. Ramos pakt veel meer kaarten. Ook erg domme kaarten overigens. Pepe daarentegen gedraagt zich al tijden perfect. Het is alleen afwachten of er niet weer een x iemand komt die hem wel zo ver krijgt. Dan zijn de rapen uiteraard gaar. Dan komen we allemaal weer op de actie in 2007 met Getafe of de acties tegen Barcelona (waar overigens Barcelona zelf ook altijd smerig bezig is).

Ik ben benieuwd van het weekend!

18 december 2014 om 13:19

Ik kan me een paar maanden geleden nog een directe rode kaart herinneren van die speler die zich "al tijden perfect gedraagt"

Maar dat kan je natuurlijk vergeten zijn. Kan gebeuren

18 december 2014 om 13:25

Tegen Muller bedoel je? Daar gebeurde ook zo ontiegelijk veel. Belachelijke kaart, maar dat gedrag zijn we van Muller gewend.

18 december 2014 om 14:29

Muller gedraagt zich al tijden perfect. Ik weet niet waar je het over hebt.

18 december 2014 om 14:22

Ach het moge duidelijk zijn dat tijdens de door de gehele wereld bekenen wedstrijd, de Classico, Barcelons duidelijk de 'hero' was en Real Madrid de 'villian', althans zo had de media het in gedachten. Ze zijn succesvol geweest om dat idee door te voeren. Als er dan zo'n enorme druk op staat en Pepe daarin te ver gaat, evenals Marcelo, Ramos e.d zal dit natuurlijk niet vergeten worden. De haat is dan gecreeërd en dan zal men zich moeten 'bewijzen' voor ze vergeving krijgen van de voetbalfans, ook wel genoemd de heiligen. Als we dan echt nu terug kijken is het in vergelijking met dingen die ik heb gezien allemaal vrij zeikerig en geniepig van beide kanten. Een beetje vrouwelijk zelfs, maar echt raar is dat niet als we het over het vietbal hebben van tegenwoordig. Het is een groot toneelspel waar voetbalfans graag in meegaan. Niets is leuker dat iemand op zijn gedrag veroordelen in plaats van wat hij doet.

Want als we het over voetbal hebben is dat vooral belangerijk.

Nu Pepe dus. Al 2 jaar lang in de top 5 van verdedigers met de minste kaarten en overtredingen en in Spanje al 2 jaar op 1. Maldi en Nesta deden het zelfs niet zo goed op dat vlak. Pepe was vorig jaar de beste verdediger ter wereld. Dat is natuurlijk moeilijk om te erkennen voor de meesten maar het moge duidelijk zijn dat het enorm hoge en risicovolle spel mogelijk werd gemaakt door Pepe en Ramos. Ramos had zijn uitstekende onderscheppingen maar als er iets doorkwam liep Pepe de man hard van de bal af of liep het gat dicht.

Ik vind dat hij de erkenning mag krijgen die hij door zijn door men en de media gemaakte imago nooit kreeg. De man is de beste en bijna enige mandekker die er nog bestaat in het voetbal van vandaag. In combinatie met zijn rol als sweeper die hij door zijn enorme snelheid, timing en kracht met verve uitvoert mag het duidelijk zijn,

Pepe verdient zijn erkenning.

18 december 2014 om 14:33

Heel mooi verwoord Larsoboy. Zo is het inderdaad. Hopelijk blijft Real nu zo spelen en verdienen zij straks de lof zoals het hoort.

Weet iemand welke zender de wedstrijd uitzend?

18 december 2014 om 12:59

Volgens mij Eurosport.

Ik vond Pepe altijd al een Beest.

Natuurlijk had waren er hier en daar wat dingen die hij misschien beter niet had moeten doen, maar dat kun je min of meer over elke speler zeggen. Het is een sport waar de emoties soms hoog op lopen en soms zie je gewoon rood en kun je, jezelf niet meer in bedwang houden. Een keer ging hij te ver en werd daarvoor terecht bestraft en daarmee is die zaak ook afgesloten, zou je zeggen. Maar nee, de media ging daarna elk simpel duel zwaar opblazen wat toch echt behoorlijk irritant was.

Men was heel vaak aan het roepen hoe dom Pepe wel niet is etc. Maar in mijn ogen is Ramos (ondanks dat hij een geweldige voetballer is) nog dommer. Denk niet dat Pepe zoveel domme acties/kaarten had als Ramos.

Hoe dan ook al jaren lang een beest in de verdediging van Madrid. Gewoon een harde verdediger die (als het moet) op het randje van het toegestaan speelt. Op verdedigend gebied na mijn mening de beste bij Real.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren