Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes maakt bij debuut in Primera División direct ruzie langs de lijn

Laatste update:

Het debuut van David Moyes bij Real Sociedad is niet onopgemerkt voorbij gegaan. De oefenmeester zat zaterdagavond in de uitwedstrijd bij Deportivo La Coruña voor het eerst op de bank bij zijn nieuwe werkgever en kreeg het direct aan de stok met de fitnesstrainer van de thuisploeg. Die werd uiteindelijk weggestuurd; Moyes mocht langs de lijn blijven.

Het is onduidelijk waarom het lid van de technische staf van Deportivo uit zijn slof schoot, maar hij vloekte en tierde in de richting van Moyes, die de man gebaarde om rustig te blijven. Moyes werd wel even aangesproken door de scheidsrechter, maar werd niet naar de tribune gestuurd. Hij bleef dus gewoon langs de kant staan en zag vanaf die positie geen doelpunten: 0-0.

Moyes zag wel dat Deportivo het meest aanspraak maakte op de overwinning en dat er dus nog voldoende werk aan de winkel is. Sociedad staat nu op tien punten, en daarmee boven de degradatiestreep, maar zondag komen er nog heel wat concurrenten in actie. Aankomende vrijdag speelt de ploeg van Moyes tegen een van die concurrenten: Elche.

Denk je dat David Moyes een goede coach is voor Real Sociedad?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben echt benieuwd wat die Moyes in de rust allemaal zegt. Eerste helft was Sociedad heer en meester, 2e helft deed gewoon zeer aan mn ogen..bedankt voor het verkloten van mn toto!

23 november 2014 om 19:13

Mourinho staat bekend als the Special one, Moyes wel degelijk als the chosen one.

Hopen dat zowel Moyes als Finnbogason het goed gaan doen daar.

Blijft toch beetje apart: een Britse manager buiten Groot-Brittannië. Maar ik vind het wel iets hebben en gun hem succes. Hij wordt nu weggezet als een koekenbakker, maar hij heeft toch bij Everton goed werk verricht en Van Gaal doet het even dramatisch met Man United.

23 november 2014 om 10:41

@nickjwz ,

Moyes beschikt over de schotse nationaliteit? Is dus geen engelsman

23 november 2014 om 10:50

@onsallerajax

En schotland ligt niet in Groot-Brittanie ?

23 november 2014 om 16:14

Van Gaal staat 4e met een team dat niet ingespeeld is en veel blessures heeft, hoezo doet hij het niet beter dan Moyes?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren