Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes en Van Gaal aangepakt: ‘Ze maakten grote en cruciale fouten’

Laatste update:

Carlos Queiroz vindt het triest om te zien hoe het nu gaat met Manchester United. De Engelse grootmacht werd in het seizoen 2012/13 kampioen van Engeland en vervolgens ging Sir Alex Ferguson met pensioen. David Moyes, the Chosen One, kwam over van Everton als zijn opvolger maar hield het slechts tien maanden vol: daarna moest hij weg. Nu is Louis van Gaal begonnen aan zijn tweede jaar.

/

Queiroz assisteerde Ferguson in het seizoen 2002/03 en na een kort uitstapje als hoofdtrainer van Real Madrid weer van 2004 tot 2008. De huidige bondscoach van Iran kijkt met een triest gevoel naar hoe het er nu allemaal aan toegaat op Old Trafford. United werd de voorbije twee seizoenen geen kampioen, maar gaf onder Moyes (92 miljoen euro) en Van Gaal (357 miljoen euro) wel gigantisch veel geld uit aan nieuwe spelers.

“Ik heb veel bewondering en respect voor Louis en David, zonder meer”, steekt Queiroz van wal in gesprek met de Manchester Evening News. “Ze zijn fantastische coaches. Maar ik denk wel dat ze grote en cruciale fouten hebben gemaakt sinds de overname van Alex”, vindt de trainer, die Van Gaal een paniekerig aankoopbeleid verwijt en van Moyes meent dat hij de technische staf die er was bij binnenkomst veel te snel en te gemakkelijk in z’n volledigheid liet ontbinden.

/

Moyes had het anders moeten doen en Fergusons oude assistenten moeten behouden, gelooft Queiroz. Van Gaal zorgt met zijn aankopen voor een verbaasde blik bij de Portugees. Op de laatste transferdag werd er bijvoorbeeld nog vijftig miljoen euro op tafel gelegd voor Anthony Martial van AS Monaco, die in feite nog heel weinig bewezen heeft. “Bij Manchester United ging het altijd om het creëren van spelers”, aldus Queiroz.

“Nu is het juist het tegenovergestelde, de beste spelers zwakken af en jongens als Radamel Falco en Ángel Di María kwamen op de bank terecht. Ik heb Di María in een paar wedstrijden aan het werk gezien: het leek soms wel alsof hij niet wist hoe hij moest voetballen. Er is sprake van paniekaankopen. Je moet je voorbereiden op een transfer en samen de beslissingen nemen. Dan kun je nog wel de verkeerde beslissingen nemen, maar in onze tijd namen we geen paniekbeslissingen op de transfermarkt”, aldus Queiroz.

Heeft Carlos Queiroz gelijk?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De markt was toen heel anders, nu heb je veel teams die met enorm veel geld smijten, dat was tien, vijftien jaar terug anders. Daar moet je in mee, of je verzuipt.

5 september 2015 om 18:12

Dat is zeker waar, maar het is gewoon belachelijk om op de allerlaatste transferdag te beslissen om een aanvaller een seizoen uit te lenen en nog heel snel een andere aanvaller te gaan halen waardoor je veel te veel (moet) betaalt. Dat is gewoon zo ongelooflijk dom. Je hebt meer dan 2 maanden tijd, en op de laatste dag wordt die beslissing genomen.

Ook beslist men 12 uur van te voren dat ze De Gea alsnog willen verkopen en loopt dat nog in het honderd. Als je dat iets eerder regelt heb je weer 30-35 miljoen extra om te herinvesteren. Het transferbeleid slaat gewoon compleet nergens op momenteel

5 september 2015 om 20:08

Het zijn niet de beslissingen die op het laatst worden genomen, het is gewoon ordinair blufpoker. Wie durft het langs te wachten, het langst vast te houden aan zijn vraagprijs en te dreigen met het afblazen van de transfer. Ook een spel dat we in Nederland maar matig beheersen, PSV zou Wijnaldum en Depay op de laatste transferdag voor minstens tien miljoen meer kunnen verkopen, maar ja, Nederlandse clubs zijn doorgaans zelf de pineut met dat soort dreigementen, of de speler loopt gratis de deur uit, of hij begint de mokken.

5 september 2015 om 20:24

Denk dat Nederlandse clubs het minder kunnen veroorloven om te bluffen. Al had je er bij Depay wel meer uit kunnen halen.

heb veel meer paniek gezien bij Portugal onder jouw leiding, Queiroz. Dus hou nou maar op. En dan wil ik over Real niet beginnen. Trouwens, kwam Bebe niet door jouw advies naar Man U? Dat was nog erger een paniekaankoop. Kort samengevat, deze man kan je over dit onderwerp niet serieus nemen

5 september 2015 om 18:15

Het gaat over paniekaankopen, bij het nationale elftal van Portugal kan je voor zover ik weet nogsteeds geen transfers maken dus wat jij zegt heeft weinig met dit onderwerp te maken. Verder was Bebe helemaal geen paniekaankoop. Gewoon een heel talentvolle speler die gescout werd, en daarna na overleg met de staf en het bestuur werd gekocht maar het uiteindelijk niet waar kon maken. Zo'n situaties zijn er 13 in een dozijn en overkomt elke manager, is op voorhand meestal niet te voorspellen.

Dat allemaal terzijde. Je kan de man gewoon geen ongelijk geven met wat ie hier zegt. Mag de slechtste manager in de geschiedenis van het voetbal zijn, heeft hier gewoon gelijk

5 september 2015 om 19:28

Nee. Queiroz heeft al meerdere malen gezegd dat hij nooit gezegd heeft dat Bebe gehaald moest worden en hij ook 'verbaasd' was.

Querioz heeft hier gewoon gelijk, hoor. Vooral Van Gaal zijn aankopen snap ik niet. Moyes zou het echt niet minder gedaan hebben met zoveel geld en de beste Louis heeft veel meer kapot gemaakt, en is nog lekker bezig. Zie mijn United hier niet meer in.

Deze zomer vindt ik niet dat er paniekaankopen zijn gedaan. Martial wilden ze al heel lang hebben maar Monaco was gewoon stug.

Hij heeft voor een deel wel gelijk. Anderzijds moet de club concurreren met clubs als Chelsea, Manchester City, Real Madrid en Barcelona waarvan er enkelen alles kopen wat los en vast zit voor grote bedragen. Het team moest opnieuw opgebouwd worden om te kunnen concurreren. Veel spelers waren op leeftijd Giggs, Scholes, Evra, Fletcher, Ferdinand, Vidic, Van der Sar.

5 september 2015 om 18:22

Daar heb je gelijk in, maar je had ook een geweldige lichting bij de U21 toen Van Gaal aan het roer kwam. Dat konden we zien toen Giggs het even overnam na Moyes. Heel veel jongens mochten aansluiten bij het eerste en ze deden het nagenoeg allemaal fantastisch.wilson, Januzaj, Kean broertjes... Nu heb je ook spelers als Perreira. Als je een team gaat opbouwen en verjongen dan gebruik je deze spelers toch lijkt me? Vooral als je met t bestuur gaat praten en 2 jaar de tijd krijgt om wat op te bouwen... Maar geen enkel van deze jongens heetf onder Louis de kans gekregen om door te breken.

Zelfs als je deze jongens niet bij het team haalt. Sorry hoor, maar voor 350 miljoen moet je toch echt een véééél beter team opbouwen dan Van Gaal hier heeft gedaan. Enige goede aankopen tot nu toe waren Depay (gaat het maken daar twijfelen we niet aan) en Schneiderlin. En misschien Rojo, al had ik liever een CV van een paar klasses hoger gezien.

Ik denk dat het met de paniekaankopen wel meevalt; er is vooral gericht gekocht. Ook voor prima, marktconforme, transferbedragen. Alleen bij Martial kan men vraagtekens zetten qua hoogte van het bedrag maar aan de andere kant, het is een kwestie van vraag en aanbod. Als men echt denkt dat hij dat uiteindelijk waard zal zijn...tjah.. Rooney werd op z'n 18e ook voor een destijds enorm groot bedrag weggekocht..nu is wel duidelijk dat hij het meer dan waard was. Dat is toch achteraf gepraat..

Los hiervan denk ik dat LVG gewoon de lastige taak heeft gekregen om een compleet nieuw elftal te bouwen en vooral de bezem door de selectie te halen. Teveel spelers die net niet van het beoogde Utd niveau zijn. Zo'n transformatie kost nou eenmaal tijd. Nadeel is alleen dat een grote club als Man Utd altijd moet presteren en het dus continu onder een vergrootglas ligt. Met gerichte (basis) spelers halen die er meteen staan (schweinsteiger, schneiderlin, darmian) in combinatie met talenten (memphis, martial) die veel potentie hebben. Tuurlijk ontbreekt er voorin en deels achterin nog wat maar goed...dat kost ook tijd...zeker als ze voor absolute toppers willen gaan.

Rare reactie. Ik vind dat van Gaal had redelijk doet, hij kreeg nou eenmaal een dramatisch team voorgeschoteld en heeft veel mogen investeren, maar je ziet aan Manchester city dat dat niet binnen 1 jaar meteen z'n vruchten afwerpt. De sterkste spelers spelen gewoon altijd, meestal op de juiste positie. Wat kan hij nog meer doen? Ja kom maar met de haat over zuid Amerikanen, besef dan ook meteen dat hij gewoon van persie gepasseerd heeft terwijl die nog een zomer met Louis gewerkt heeft als aanvoerder. Hernandez is weg en iedereen hoor je klagen dat hij weg is, terwijl in werkelijkheid heeft Hernández nooit in de basis gespeeld en heeft hij gewoon het niveau niet. Hopen dat martial de Sterren van de hemel speelt dit seizoen om alle critici de mond te snoeren #LouisVanGaalRedArmy

De beste stuurlui staan aan wal.

Ik verwacht dat alle kritiek op United binnen nu en een paar maanden wel over zal waaien. Men realiseert zich niet dat na het kampioenschap en het vertrek van Ferguson het team uit elkaar gevallen is. Logisch, als er decennialang een zelfde trainer voor de groep heeft gestaan. Je moet dit United gewoon wat tijd geven om zich te herstellen. Met het vermogen dat ze hebben en een ervaren trainer kan het niet anders dat ze binnen nu en twee jaar weer terug zijn waar ze horen: in het rijtje Barcelona, Real Madrid en Bayern Munchen.

Die man weet denk ik niet wat een paniekaankoop is.
Monaco heeft aangegeven dat United al weken aan het bieden was.
Na het missen van de CL door Monaco en het halen van de CL door United is het helemaal doorgegaan, maar dat was kort voor het einde van de transferdeadline.

Daarnaast is een 36 miljoen Pond aankoop voor een Engelse topclub zeer goed te doen als ze heel veel potentie in iemand zien. Zeker gezien ze voor deze aankoop zo ongeveer op break even stonden qua transfer in- en uitgaven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren