Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho zet streep door reünie: ‘We hebben de beste spits van Engeland al’

Laatste update:

José Mourinho trad vorige week aan als nieuwe manager van Tottenham Hotspur en vrijwel meteen na de entree van de Portugees in Noord-Londen doken de eerste geruchten op over een hernieuwde samenwerking met Zlatan Ibrahimovic. De spits is transfervrij sinds zijn vertrek bij Los Angeles Galaxy en heeft al een verleden in de Premier League bij Manchester United. Mourinho laat maandagmiddag tijdens een persconferentie echter weten dat er van een reünie geen sprake zal zijn.

“Ik heb een meer dan uitstekende band met hem, hij is een geweldige speler en een geweldige gozer. Maar ik moet zeggen dat die kans er niet in zit. We hebben de beste spits van Engeland al in onze ploeg”, verwijst hij naar Harry Kane. “Hij is een van de beste twee, drie spitsen van de wereld. Het zou nergens op slaan om een spits als Zlatan, die in de dertig is en overal ter wereld kan spelen, aan te trekken als we Kane al hebben.”

Blije Mourinho: 'Eindelijk weer muziek in onze kleedkamer na uitwedstrijd'

Mourinho debuteerde afgelopen weekend met een overwinning op West Ham United als trainer van Tottenham en staat dinsdagavond voor zijn vuurdoop in de Champions League, als Olympiacos op bezoek komt. De oefenmeester schreef als coach van FC Porto en Internazionale het belangrijkste Europese clubtoernooi al eens op zijn naam en weet dus wat er gevraagd wordt: “Tijdens elk Champions League-seizoen wordt het verschil tussen succes of mislukking bepaald door details.”

“Details maken het verschil. In mijn geval was dat bijvoorbeeld het seizoen waarin ik de halve finale verloor met, naar mijn mening, het sterkste Real Madrid van de afgelopen vijftien à twintig jaar. We werden wel kampioen, maar verloren na strafschoppen omdat drie van de beste penaltynemers van de wereld, Kaká, Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo, misten”, blik Mourinho terug.

“We hadden toen het beste team. Voor the Spurs vielen die details vorig seizoen ook net goed. Ze hadden de VAR mee (tegen Manchester City, red.), het was de correcte beslissing maar ze moesten er wel voor vechten. Er was de goal van Lucas Moura in Amsterdam. Om de finale te bereiken is een hele prestatie, maar ze hebben geen geschiedenis geschreven.” Tottenham staat momenteel met zeven punten op de tweede plek in Groep B. Koploper Bayern München heeft vijf punten meer dan de Londenaren, terwijl nummer drie Rode Ster Belgrado op een achterstand van vier punten volgt.

Vind jij dat Tottenham Hotspur wel werk zou moeten maken van de komst van Zlatan Ibrahimovic?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tottenham heeft met Kane, Son en zelfs Lucas Moura al 3 spelers die prima centraal in de aanval kunnen spelen, dus een extra spits lijkt me overbodig. Naar mijn mening kunnen ze het beste eerst kijken naar nieuwe backs en een goede CVM.

25 november 2019 om 16:33

Een 2e spits kan wel gebruikt worden alleen geen een spits neemt genoeg met een plek op de bank, die een beetje kwaliteit heeft.

25 november 2019 om 17:49

Matige vergelijking. Icardi is gehaald omdat Cavani einde contract is en vaker geblesseerd is. Overigens ook aanzienlijk minder geworden.

Benzema is de nummer 1 spits bij Real, Jovic is duidelijk een aankoop voor de toekomst.

Manzukic speelde bij Juve vaak hangend links. Hiquain werd zelfs nog aan 2 clubs uitgeleend. rol manzukic nu ook uitgespeeld bij Juve.

Aquero en Jesus idem, Jesus is een aankoop met het oog op de toekomst, Aquero wordt ouder, verwacht dat Jesus binnen 1,5 jaar 1e spits is en Aquero naar Argentinië vertrekt.

Toch wel lekker dat je tegen 2 zwakkere tegenstanders kunt beginnen, met 2 overwinningen kun je vertrouwen tanken en het publiek voor je winnen

25 november 2019 om 16:49

West Ham United een zwakke tegenstander? Ik begrijp dat ze momenteel wat zand in de motor hebben maar dit is voor West Ham een cup-final. Net als tegen Arsenal en Chelsea. En ook de selectie van West Ham is niet bepaald zwak..

25 november 2019 om 16:57

Wat zand? Meer zand dan een motor te vinden, dus ja een zwakkere tegenstander

25 november 2019 om 17:12

Geen 1 tegenstander in de PL is zwak. Snap wel wat je bedoelt maar je kunt elke wedstrijd zomaar verliezen ongeacht de tegenstander. Sheffield werd aan het begin van het seizoen ook als zwak bestempeld maar daar win je niet zomaar een wedstrijd van. Zoals Vertonghen zegt, voor West Ham zijn dit de wedstrijden van het jaar en West Ham uit is altijd een hele lastige wedstrijd..

Zlatan schijnt redelijk ver te zijn met AC Milan. Ik verwacht eigenlijk dat hij daarheen gaat of naar Bologna.

Had Ibra wel wat gevonden in de Llorente rol van vorig jaar bij Tottenham. Maar ze zullen er daar zelf wel het beste kijk op hebben

25 november 2019 om 16:52

Ibra bij Man United ging niet meer. Dat weet Mourhino heel goed. Nu is Ibra nog minder dan toen dus nee, Mourhino is daar klaar mee.

“We hadden toen het beste team. Voor the Spurs vielen die details vorig seizoen ook net goed. Ze hadden de VAR mee (tegen Manchester City, red.), het was de correcte beslissing maar ze moesten er wel voor vechten."ze hadden de VAR mee? is hij vergeten dat City een penalty cadeau kreeg van de scheids die Aguero vervolgens miste?

25 november 2019 om 17:37

@hangover96 dat is zo maar uiteindelijk hadden zowel City als de Spurs last van de VAR in dit tweeluik. het waren de 2 blunders van Laporte en de effectiviteit van de Spurs die de doorslag gaven. ik weet niet zeker of een best of five werkt in het voetbal. de VAR is nog in ontwikkeling en echt helemaal foutloos zal het nooit gaan, dat is een utopie. dat de VAR beter als nu zou moeten kunnen functioneren lijkt me wel duidelijk. ook de regels zullen duidelijker naar voren moeten worden gebracht. trainers, spelers en supporters snappen bv niet meer wat nou precies de exacte handsregel is en hoe het zit met kaarten in zo een situatie en dat is een kwalijke zaak

25 november 2019 om 17:48

@hangover96 ik vind het ook een leuk idee zo een best of five maar ik denk idd dat het niet reeel is met de drukke wedstrijdschema's van bepaalde clubs. in Engeland bv heb je de competitie, de FA Cup, de League Cup, en veel van die gasten spelen ook nog interlands daarnaast. als je er dan nog zoveel CL wedstrijden bij krijgt dan word je echt overbelast als voetballer

25 november 2019 om 17:57

@hangover96, NBA is best of seven he. Best of five is alweer meer dan 15 jaar geleden.

Zou ook belachelijk zijn om Zlatan te halen, goed gereageerd van Mourinho.

Kan haast niet anders dat de combi Mourinho/ Spurs weleens een hele succesvolle kan worden.

Kane is de beste spits die Mourinho heeft gehad sinds Drogba. Die zal onbetwist zijn. Wel zou er een breekijzer gehaald moeten worden. Verder is dit team het meest uitgebalanceerde team dat Mourinho ooit geerfd heeft.Poch heeft een uitstekend.fundament achtergelaten, echter blijkt dat skecgts enkele coaches in staat zijn om een team die allerlaatste stap naar de absolute top te kunnen paten zetten. Klopp bij Liverpool is het wel gelukt bv.

25 november 2019 om 23:51

Ik was zelf meer fan van Milito dan Drogba , zeker zo rond dat seizoen 2010, maar ieder zijn of haar smaak natuurlijk.

De purs hebben al genoeg goede aanvallers. Misschien toch de verdediging versterken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren