Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho zet ontdekking kracht bij met Instagram-post: ‘Er klopte iets niet’

Laatste update:

Tottenham Hotspur was donderdagavond met 1-3 te sterk voor het Macedonische KF Shkëndija en plaatst zich zodoende voor de play-offs van de Europa League. Voor aanvang van het treffen in de Tose Proeski Arena in Skopje was er echter het een en ander te doen rondom manager José Mourinho, die tot de ontdekking kwam dat de doelen niet aan de eisen voldeden.

Mourinho merkte tijdens de warming-up dat de doelen wel heel klein oogden: “Ik had meteen het gevoel dat er iets niet klopte. We hebben de afgevaardigde van de UEFA erbij geroepen om het na te gaan en het bleek dat het doel vijf centimeter lager was. We hebben daarna geëist dat de doelen vervangen werden”, liet hij na afloop van de wedstrijd optekenen door verslaggevers.

Mourinho zette zijn bevindingen kracht bij met een post op Instagram, waarop te zien is hoe de manager staand bijna bij de lat kan en keeper Hugo Lloris zonder zich in te spannen de deklat aan kan raken. “Ik dacht dat ik gegroeid was, maar toen realiseerde ik mij dat het doel vijf centimeter lager was”, plaatste Mourinho erbij als korte boodschap.

De doelen werden uiteindelijk met vijf centimeter verhoogd, waardoor zij wel aan de eisen voldeden. Shkëndija benadrukte na afloop van de wedstrijd overigens niet op de hoogte te zijn van de te lage doelen. De club speelt zijn thuiswedstrijden normaal gesproken in de eigen Ecolog Arena in Tetovo en was enkel voor de Europa League uitgeweken naar de hoofdstad van Noord-Macedonië.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je kan zeggen wat je wil, maar hij is wel scherp. En heeft overigens gelijk dat hij geëist heeft dat het werd aangepast.

25 september 2020 om 09:34

Uiteraard heeft hij gelijk, kleinere doelen maken het leven voor een keeper een stuk makkelijker terwijl de aanvallers het niet gewend zijn, die hebben op grotere doelen jarenlang getraind. Gewoon een truukje van de thuis spelende ploeg. Beetje vergelijkbaar met het grasveld niet rollen, nat maken of de belijning kleiner maken dan toegestaan om een kleiner veld te krijgen.

Ongelofelijk goed gezien weer van Mourinho. Terecht dat ze het doel dan ook hebben verhoogd met 5 cm.

Vreemd dat Mourinho dit moet opmerken. Je zou verwachten dat uefa zaken als veldafmetingen en doelen vooraf controleren

Blijft grappig om te zien hoe klein die lui zijn. Bij ons kunnen ze met springen de lat in de oksels leggen, mourinho komt er waarschijnlijk net boven uit met zn vingers

Die doelen zullen wel handig zijn in Waalwijk, nee die is te makkelijk. Lamprou is een prima keeper voor de eredivisie.

25 september 2020 om 07:49

Haha speciaal ingelogd om deze grap te maken, maar jij bent me voor. Een transfer hangt in de lucht voor Lamprou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren