Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wisselde ‘stevige woorden’ uit: ‘Hij is een enorme lastpak’

Laatste update:

Manchester United nam deze zomer ter voorbereiding op het nieuwe seizoen deel aan de International Champions Cup, een jaarlijks terugkerend internationale toernooi, dat gespeeld wordt in totaal 22 verschillende steden in de Verenigde Staten, Europa en Singapore. Manager José Mourinho kraakte enkele kritische noten over het voorbereidingstoernooi en heeft daar ook over gesproken met competitieorganisator Charlie Stillitano, zo erkent laatstgenoemde.

Zo zei de Portugese coach van Manchester United na de 4-1 nederlaag tegen Liverpool in Michigan 'dat hij niet zoveel geld zou betalen om deze teams aan het werk te zien'. "We hebben enkele stevige woorden met elkaar uitgewisseld", geeft Stillitano toe in gesprek met ESPN. "Hij is een goed persoon en hij is ook goed geweest voor ons. Ik begrijp hem denk ik beter dan dat de meeste mensen doen."

"Volgens mij beschouwen de trainers van de verschillende clubs ons als de jongens die hen naar het buitenland trekken, terwijl zij het allemaal heel serieus nemen. De coaches nemen het erg serieus, maar de commerciële partijen nemen het ook erg serieus", vervolgt de directeur van de International Champions Cup.

Sillitano benadrukt dat de competitieorganisator er alles aan doet om het de clubs het zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Het is echter niet eenvoudig om Mourinho tevreden te stellen "De coaches willen de juiste atmosfeer en de juiste trainingsvelden. Ze willen hun ploeg goed voorbereiden en ons toernooi is het beste in zijn soort. José wil dat alle trainingsfaciliteiten in orde zijn, hij is een enorme lastpak op dat vlak", besluit Sillitano met een knipoog.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met andere woorden; storm in een glas water

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren