Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho wil unicum niet bespreken: ‘Wij hebben het daar totaal niet over’

Laatste update:

Chelsea won dinsdagavond met 1-3 van Derby County en plaatste zich zodoende voor de halve finale van de Capital One Cup. Dat betekent dat de koploper van de Premier League, die ook nog vertegenwoordigd is in de Champions League en de FA Cup, dit seizoen vier prijzen kan winnen.

/

Een dergelijk unicum is echter geen onderwerp dat trainer José Mourinho wil bespreken. “Wij hebben het daar helemaal niet over”, gaf de Portugese oefenmeester na de 1-3 zege bij Derby aan in gesprek met BBC Sport. “Jullie van de media begonnen er een paar weken geleden over dat we onverslaanbaar waren in de Engelse competitie, dat deden wij niet zelf”, merkt Mourinho op.

“Nu hebben jullie het over de quadruple. Wij blijven echter met beide benen op de grond staan”, benadrukt de coach, die anderhalve week geleden op bezoek bij Newcastle United de eerste competitienederlaag van dit seizoen leed met Chelsea. Mourinho had overigens goed nieuws over Kurt Zouma; de verdediger lag tijdens het duel met Derby lange tijd roerloos op het veld en werd per brancard afgevoerd, maar zijn trainer gaf aan dat er niets ernstigs aan de hand was. “Zouma is in orde”, gaf de Portugees aan.

Hoeveel prijzen gaat Chelsea dit seizoen pakken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig is Zouma in orde. Toptalent die Kurt.
Verder ben ik blij dat hij beseft dat de media allemaal dingen Chelsea probeert op te leggen maar hijzelf met zijn team met beide benen op de grond blijven staan.
Het zijn schitterende tijden als Chelsea supporter zijnde.

17 december 2014 om 11:49

Inderdaad blij dat Zouma in orde is, ook hele goede koop geweest nu terry wat ouder is. Nu is terry nog een van de beste CV van de PL, maar echt heel lang zal hij niet meer kunnen. Ik heb juist het gevoel dat Chelsea de laatste wedstrijden het wat minder goed doet, voorin missen we veel kansen en op de counter zijn we kwetsbaar, zowel cahill en terry zijn niet de snelste mensen.

17 december 2014 om 15:27

Het gaat minder goed dan aan het bin, maar als Chelsea-supporter is het toch nog wel super dit seizoen?

17 december 2014 om 16:16

Ja natuurlijk, ik geniet ook enorm. Maar waar ik paar weken geleden nog zeker wist dat chelsea kampioen zou winden, twijfel ik nu. Manu ondanks dramatisch veldspel 5x winst achter elkaar, city is ook bezig aan een goede reeks. Chelsea heeft soms teveel moeite om het dominante spel om te zetten in kansen. Je krijgt nu af en toehetzelfde als barcelona heeft, 0-0 spelen maar wel al het balbezit hebben, en maar paar echte kansen krijgen. Vorig jaar speelde chelsea ook wel aanvallend, maar was het toch altijd nog beetje op snelheid. Je merkt het eigenlijk aan drogba, als hij erin komt is het veel gevaarlijker omdat hij wel altijd aanspeelbaar is in de 16. En hopelijk is dit niet weer zo'n seizoen waarin chelsea overal heel lang mee gaat doen en op het laatst met lege handen staat.

2,3 prijzen moet haalbaar zijn. CL is er veel concurrentie dus als dat niet gehaald wordt kan dat nog. Maar de capital one cup FA cup en landskampioen worden moet mogelijk zijn aangezien we maar 1 echte concurrent hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren