Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho laat Mkhitaryan opnieuw buiten selectie: ‘Heeft geen zin te ontkennen’

Laatste update:

De naderende transfer van Alexis Sánchez naar Manchester United houdt Engeland al dagen in zijn greep. José Mourinho bevestigt vrijdag tijdens het wekelijkse persmoment dat the Red Devils hard werken aan de komst van de Chileense aanvaller. Henrikh Mkhitaryan, die de omgekeerde weg moet bewandelen, behoort zaterdag niet tot de wedstrijdselectie van Manchester United.

The Red Devils nemen het zaterdag op tegen Burnley, maar Mourinho heeft besloten om
Mkhitaryan niet op te nemen in zijn selectie. “Hij is in een goede conditie, traint goed. Maar ik heb hem niet geselecteerd. Iedereen weet dat de transfer eraan zit te komen, al helemaal omdat de manager van Arsenal er zo duidelijk over gesproken heeft. Het heeft dan geen zin om het te ontkennen”, wordt Mourinho geciteerd door Sky Sports.

“Onze fans weten dat Alexis zijn contract niet gaat verlengen. Ze hebben dat idee geaccepteerd, maar ook dat niet één club een speler krijgt. Wij krijgen ook een speler en dat maakt de onderhandelingen wel wat makkelijker en wat minder teleurstellend. We verliezen een speler, inderdaad, maar we krijgen er ook één voor terug”, liet Wenger eerder weten. Arsenal werkt daarnaast aan de komst van Pierre-Emerick Aubameyang.

“Maar het is nog niet rond”, verduidelijkt Mourinho. “Mkhitaryan is voorlopig nog onze speler, terwijl Sánchez een speler van Arsenal is. Ik wil me nu op de wedstrijd van zaterdag focussen, dat is het belangrijkste. Verder wacht ik rustig op nieuws, niet meer dan dat.” Josep Guardiola wilde Sánchez ook aan zijn selectie toevoegen, maar erkent tegenover de BBC dat ze naast de Chileen grijpen. “Ik denk dat hij naar United gaat, daar moet ik ze allebei mee feliciteren. De spelers en manager beslissen wat ze het beste achten, daar heb ik niks aan toe te voegen.”

Denk jij dat Arsenal uiteindelijk beter uit de transferwindow zal komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch wel een rare keuze naar mijn mening, city betaald genoeg om rest van je leven financieel onafhankelijk te zijn en het project bij city lijkt me een stuk mooier om deel uit van te maken dan het antivoetbal van Mourinho..

19 januari 2018 om 15:28

Is net maar waar je van houdt. Mourinho's anti voetbal zorgt er wel voor dat United 2e staat in de grootste competitie.

19 januari 2018 om 15:38

Ik eindig liever 4de met beter voetbal😀

19 januari 2018 om 16:17

Hoezo, 2e is toch ook geen winst?

19 januari 2018 om 16:23

Als je op nummer twee eindigt ben je wel zeker een winnaar?

19 januari 2018 om 16:28

#2 is ook geen winnende positie.

Bovendien draait het niet alleen om winnen. Leuk voetbal is toch waar mensen ndoor aangetrokken worden. De PL schijnt volgens velen de topcompetitie te zijn. Ben ik het niet mee eens, maar wat wel zo is, is dat mensen entertainment zien op het veld. Mourinho's teams hebben dat doorgaans minder/niet.

19 januari 2018 om 16:30

Als je het vergelijkt met de lage plaatsen die United hiervoor haalde natuurlijk.

19 januari 2018 om 17:55

Ik vraag me echt af of United-fans tevreden zijn met het spel. Zelf vind ik het schaandalig hoe United bijvoorbeeld tegen City speelde.

Kijk naar Liverpool(mijn voorkeur gaat naar Liverpool in Bpl). Ze staan momenteel 3de, stonden eerder 4de of 5de, maar ik zou geen moment wensen dat Liverpool 2de stond en net zo speelde als United.

19 januari 2018 om 19:40

Het wordt hier door de United fans, waaronder ikzelf, zo vaak gezegd; alleen in de toppers speelt United behoudend. Nou zijn dat vaak de wedstrijden die niet-United fans vooral kijken. In 90% van de PL wedstrijden maakt United het spel en domineren ze op het veld.

20 januari 2018 om 02:47

Maat, met alle respect.

Hoezo zouden de fans van Man Utd niet tevreden zijn. Er word hier gesproken alsof alex ferguson gala voetbal speelde.

Na moyes en van gaal is dit heerlijk. We zijn weer United je walst niet zomaar over ons.

Als er 1 wedstrijd is die mij teleurstelt dit seizoen dan is het tegen City maar hoever neem je het Mourinho kwalijk. Lukaku maakt een blunder van formaat.

En de beste speler van United was er niet. (Pogba) en een united fan weet wat het verschil is als pogba niet speet. We zijn goed bezet op alle posities zowel op bank. Alleen de positie van Pogba is slecht bezet. Jammer genoeg.

19 januari 2018 om 15:28

Als je zijn salaris hoort van Man Utd. begrijp je wel dat hij voor dat traject kiest.
Verder heeft hij bij City ook genoeg concurrentie, zeker als de geblesseerden en talenten weer terugkeren volgend seizoen.
Verder heeft Guardiola veel meer eisen aan spelers dan Mourinho in mijn ogen.

Het zijn allebei top ploegen, maar sportief gezien ben ik wel met je eens.

19 januari 2018 om 16:12

Jij denkt dat Alexis niet financieel onafhankelijk is na dienstverbanden bij Udinese, Barca en Arsenal? Ik had ook voor City gekozen maar United terug naar de top brengen is ook een leuke uitdaging.

19 januari 2018 om 16:27

Hij kan niet kiezen voor City. Zij hebben al aangegeven dat het te prijzig is

19 januari 2018 om 17:41

Dat is de schuld van kamp Sanchez zelf, omdat die zaakwaarnemer maar bleef doorgaan met meer geld eisen. Dan zou ik ook lekker zeggen zoek het maar uit.

19 januari 2018 om 16:54

City:
- ‘Minder’ salaris
- Roulatiesysteem
- Één van de spelers
- Verleden met Pep

United:
- Meer salaris
- Vaste plek
- Sterspeler, krijgt meteen het nummer 7
- Nieuwe uitdaging met Mourinho

Ik vind het wel voor hem spreken dat hij de keuze voor United maakt, want wanneer hij naar City zou gaan kan hij die Premier League medaille al bijna op z’n CV zetten. Daarnaast kan ik nou niet opmaken uit z’n periode onder Guardiola bij Barcelona dat hij daar zo blij van werd.

19 januari 2018 om 17:23

Welke project lol? De spelers en coaches komen en gaan weer weg. Stadion zit halfvol en jeugd bestaat niet. Wat een mooie club...

20 januari 2018 om 08:48

Bedoel je nu Utd of City? Dat is niet helemaal duidelijk.

Het is een prima speler, gelukkig blijven we niet met lege handen.
Hij is echter nog wel uit vorm, dus hoop wel dat hij snel fit en zijn zelfvertrouwen terugkrijgt.

Over Abou is ook veel nieuws; al ben ik bang dat net zoals Laca uiteindelijk weer uit vorm raakt door de manier hoe wij spelen. Gelukkig weet je bij Mkhitaryan wel dat hij iets meer voorzet geeft dan bij Sanchez.

Al-met-al zou Arsenal zich moeten versterken met een Cdm, want je aanval kan de beste verdediging zijn, maar dat blijkt in de praktijk toch iets anders.

Arsenal komt er beter uit dan verwacht met Aubameyang en Mhikitaryan.
Haal Johny Evans en N'zonzi dan ben je gewoon klaar voor volgend seizoen ook en kun je CL ticket halen.

19 januari 2018 om 15:31

N'zonzi weet ik niet zeker, er zijn genoeg betere spelers dan hem.
Verder gaat hij niet weg, dat is al aangegeven door de club/zaakwaarnemer.

Evans zou wel een goede toevoeging zijn, al zijn daar ook betere opties van.
Denk dat we hem vooral kopen omdat we kort zitten met national spelers.

19 januari 2018 om 18:02

Dat zitten we nog niet. Op dit moment zijn Chambers, Holding, Bellerin, Wilshere, Ramsey, Iwobi, Welbeck en onze derde keeper Macey homegrown. En dan heb je nog Maitland Niles, die niet ingeschreven hoeft te worden, en nog spelers als Nelsson en Reine-Adelaide.

19 januari 2018 om 15:41

CL ticket zal Arsenal echt niet via Premier League halen. Alleen via Europa League kan Arsenal nog CL ticket halen. Via BPL is gewoon niet meer realistisch van 8 punten achterstand.

19 januari 2018 om 15:48

Hij zegt volgend seizoen dus niet dit seizoen.

Goed dat Alexis weg gaat bij Arsenal. Onder Wenger valt daar geen eer te behalen. Er moet daar echt eens een nieuwe wind gaan waaien voordat ik weer enthousiast kan worden van Arsenal.

Wat heeft man u plots gekregen sanchez halen zijn ze gek geworden nu is het helemaal gedaan met man u zo rap mogelijk mourinho buiten

19 januari 2018 om 19:03

Sanchez maakt jullie kampioen zoals v.Persie jullie kampioen maakt enkele jaren geleden.

Bij Arsenal valt er niets te winnen de komende jaren.. zolang de andere grote ploegen met geld smijten zal Arsenal nooit kunnen strijden om kampioenschap.
Ook Wenger en bestuur zijn heel triestig en zwak.. slappe mentaliteit kan je perfect zien op veld. Dus ik begrijp Sanchez voledig dat hij weg wilt. Bij Manu zal hij terug de motivatie hebben om te vlammen!

Sander koevoets een 2de plaats in de compa is geen prijs maar een bevestiging dat eentje beter is dan jou en wel prijs heeft.

Mkhitaryan & Auba gaan echt maken daar. Met ozil en lacazate nog jongens. Nog wel een cv bij en is echt een goed team. Je kan veel van Arsenal vinden maar ze spelen wel de spel wat alle liefhebbers willen zien.

Jazeker , als je Mkhytarian en Aubameyang zijn dat natuurlijk 2 fantastische aankopen. Ervan uit gaande dat Ozil dit half jaartje nog blijft heb je een fantastisch trio met Lacazette ook nog dan. Mourinho heeft Mkhytarian nooit een eerlijke kans gegeven , misschien 4 basisplaatsen in het begin van het seizoen. Ik weet niet wat Mourinho verwachte , dat ie in 4 wedstrijden 10x scoort ofwat? Wenger geeft hem zonder enige twijfel een basisplaats en vertrouwen en dat is het enige wat ie nodig heeft. En met Aubameyang ben je in dit halfjaar ook nog goed voor 15/20 doelpunten in alle competities.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren