Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho laat affaire aan zich voorbijgaan: ‘Een van de twee is aan het liegen’

Laatste update:

Josep Guardiola claimde voor aanvang van de stadsderby tussen Manchester City en Manchester United (2-3) dat Mino Raiola hem Paul Pogba en Henrikh Mkhitaryan twee maanden geleden had aangeboden. De zaakwaarnemer ontkende echter: “Ik heb nooit met Pep Guardiola gesproken”, reageerde Raiola “Ik zou nooit met hem praten over mijn spelers; dan ga ik eerder in gesprek met Manchester City.”

José Mourinho, de huidige manager van de Franse middenvelder bij the Red Devils, vindt het onzin dat men in Engeland zo lang napraat over het conflict tussen Guardiola en Raiola. “Guardiola zegt het en de zaakwaarnemer ontkent het. Dus een van de twee spreekt de waarheid en een van de twee is aan het liegen”, wordt de Portugees geciteerd door verschillende Engelse media.

“Om eerlijk te zijn: ik ben niet geïnteresseerd in wie de leugenaar is en wie de eerlijke persoon in deze kwestie is. Totaal niet zelfs”, besluit Mourinho. Na afloop van de derby spraken Guardiola en Pogba elkaar nog, maar dat ging niet over de recente affaire, zei de Spaanse manager tegenover diverse media: “Ik heb hem gefeliciteerd met het resultaat.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nette reactie van mou. Ziie je vaak bij hem.als hij wint. Is alleen heel zuur wanneer hij verliest geldt ook voor coaches zoals pep en fergie ook wel vroeger. Posh is de enige die altijd net blijft.

Ik vind het erg vreemd dat Guardiola net voor de wedstrijd dit nieuws naar buiten brengt.
Of het wel of niet waar is...
Wat heeft hij hiermee willen bereiken?
Meer onrust stoken bij United???
Is Pep toch niet zo’n lieverdje zoals hij zich steeds voordoet???
Dit is iets van 2 maanden oud. En komt hij nu juist net voor deze wedstrijd ermee naar buiten. Had het op vele andere momenten naar buiten kunnen brengen.
Wat bezielt een trainer.

We hebben het altijd over mindgames van mou. Maar dit had pep ook achterwege kunnen laten. Waarom precies voor de wedstrijd een gebeurtenis herhalen wat zich maanden geleden evt zou hebben afgespeeld. Ik zeg evt omdat beide partijen hier lijnrecht tegen overelkaar staan. Vind het zelf geen stijl.

Pep vind ik echt een schijnheilige gast. Hoe hij bv omgegaan is met spelers als Eto, ibrahimovic en Toure, dan denk je dat hij alleen om kan gaan met ja-knikkers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren