Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho juist blij met Diego Costa: 'Hij was de man van de wedstrijd'

Laatste update:

Diego Costa was na afloop van de topper tussen Chelsea en Arsenal de meest besproken speler. Volgens Arsène Wenger had de aanvaller van de thuisploeg wel twee keer een rode kaart moeten krijgen, maar José Mourinho was juist erg te spreken over de Spaans international: “Hij was absoluut de man van de wedstrijd”, zei Mourinho. “Diego heeft alles in dit duel gegeven.”

/

Diego Costa raakte in opspraak nadat hij kort voor rust Gabriel Paulista provoceerde en de verdediger van Arsenal na een schopje een rode kaart kreeg. Met elf tegen tien wist Chelsea de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe te trekken (2-0). “We hebben nu twee keer gewonnen in drie dagen tijd en twee keer geen tegendoelpunt gekregen”, constateerde Mourinho tevreden. “Bovendien hebben we twee keer gecontroleerd. Ik ben tevreden.”

Mourinho passeerde John Terry, die onder de Portugees eigenlijk altijd zeker was van een basisplaats, maar nu op de bank moest plaatsnemen. “Het was een tactische beslissing”, zei Mourinho. “Ik heb drie centrumverdedigers en ik vertrouw ze allemaal evenveel. Maar ik probeer het wedstrijdverloop te voorspellen en pas daar mijn opstelling op aan. Ik heb er nu voor gekozen om Kurt Zouma en Gary Cahill op te stellen.” Zouma opende overigens nog de score.

De heat map van Diego Costa (Y)

Posted by voetbalzone on zaterdag 19 september 2015

Diego Costa is de belangrijkste speler van Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
19 september 2015 om 16:51

Hele vervelende mannetje, maar kan me goed voorstellen als ik bij hem in de team zou spelen het mij geen moer zou schelen. Zorgt voor opwinding, voor de rest ben ik r niet echt een fan van.

De twee meest vervelende personen tegenwoordig op de voetbvelden....

Tja ik heb het al eerder gezegd Chelsea is alle schaamte allang al voorbij. Hopelijk vond the fa hem niet de man van de wedstrijd en wordt hij alsnog geschorst.

19 september 2015 om 16:48

En costa speelde ook nog als een drol was totaal niet gevaarlijker voor kos en paul

19 september 2015 om 17:34

Frhich, erg jammer inderdaad. Ja wat ik van Chelsea vind ga ik maar niet meer uiten. Als er een ploeg de winst verdiende, was het overigens Arsenal. En tsjah als ik over Costa woorden vuil ga maken, ga ik punten verliezen. Zeldzaam zo een spelverderver meegemaakt, alleen Barton maar dat is gewoon een crimineel.

Opzich logisch. Mede dankzij Diego Costa's gedrag heeft Chelsea met speels gemak gewonnen. 11 vs 11 was Arsenal al geen schim van wat het kan zijn en was Chelsea beter. Maar na dat wangedrag en de domme reactie van Gabriel was er al helemaal geen vuiltje aan de lucht.

Kan mij echter niet voorstellen dat Mourinho dit gedrag van Costa ook daadwerkelijk acceptabel vind, want dan zou er toch ook iets mis zijn met Mourinho, maar goed... Vanuit zijn oogpunt snap ik het wel. Mede dankzij deze onzin heeft hij gewonnen!

Past precies bij zijn speler, allebei 1 pot nat. Dat je hem nog de Motm durft te noemen zeg. Chelsea heeft niet onverdiend gewonnen maar als de rode kaart niet was gevallen kon de wedstrijd de andere kant opgaan.. Vond het gelijk opgaan tot aan de kaart.

Zouma: Motm
Costa: Schande voor de voetbalwereld.

Costa is bekent als een vervelende mannetje maar dit is ook zijn kwaliteit. Nou kunnen mensen hier over discussieren dat dit niet kan of niet mag etc etc maar als je hem kent dan weet je dat. Heeft dit ook vaak genoeg tegen Ramos en Pepe gedaan en toen hoorde ik niemand.

Goeie spits, niet gescoord maar wel zijn werk goed gedaan.

19 september 2015 om 16:50

Inderdaad umad.
Chelsea is mede door Costa zijn goals nu kampioen van Engeland.
Hij is ongelofelijk belangrijk en ook vandaag heeft hij zijn aandeel.
In Spanje gebeuren dit soort dingen zo vaak, Engeland moet nog even wennen, haha.

19 september 2015 om 16:58

Je hebt volkomen gelijk, omdat hij het altijd doet mag het! Tuurlijk, laten we ons allemaal als een losgeslagen stier gedragen! Omdat we het weten, mag het ofzo?
Het is een goede voetballer, maar wat mij betreft gaat ie maar een tijdje op kamp leren hoe je normaal moet doen.

Hij heeft Chelsea inderdaad wel kampioen gemaakt. Wat dat betreft een top spits. Wat niveau betreft een kleuter.

19 september 2015 om 18:03

Het mentale spel van Diego Costa is een van de dingen die hem juist zo goed maken. Hij kan, mits je jezelf niet volledig in de hand hebt, je gewoon uit de wedstrijd praten/schelden/provoceren. Zo zit Diego Costa in elkaar, zo is hij opgegroeid.

En wat umad? probeert te zeggen is dat hij het vreemd vindt dat er nu pas verontwaardiging is over de persoon Diego Costa terwijl hij dit al sinds jaar en dag doet en toen hoorde je er geen haan naar kraaien. Maar goed, ik snap dat je nu even gefrustreerd bent na zo'n verliespartij.

19 september 2015 om 18:50

Isco, lol wat een opmerking! Hoezo maakt dat misselijke spelverderf je een nog betere speler? Hij is wel een wereldspeler, met fantastische kwaliteiten zeker voor in de Engelse competitie.

Maar dus als je zo bent opgegroeid, is geoorloofd je zo te misdragen op een voetbalveld.. Lachwekkend!!

19 september 2015 om 19:35

Jij trekt voorbarige conclusies uit mijn tekst en legt die vervolgens in mijn mond, dat is pas lachwekkend. Het is absoluut niet geoorloofd, waar zeg ik dat? Ik probeer mensen enkel te laten begrijpen dat dit in de aard van hem zit.

Denk je dat ik blij met hem was toen hij zich telkens misdroeg tegen Real Madrid? Nee absoluut niet, maar het is wel een kwaliteit. Dat het een kwaliteit is die het gros van de voetballiefhebbers liever niet ziet, doet er niet toe. Diego Costa kan spelers helemaal gek maken en als die andere speler vervolgens over de scheef gaat omdat Diego Costa hem zo erg heeft opgefokt, dan doet dat het team goed. Of het sportief is? Nee, absoluut niet. Klaarblijkelijk wel effectief blijkt ook weer vandaag.

19 september 2015 om 16:59

In Spanje is het dan ook normaal, in Engeland niet.

Gefeliciteer Mourinho, je hebt het voor elkaar! Het laatste beetje respect voor Chelsea is bij deze weg en ik denk dat dat voor heel veel mensen geldt! Ongelofelijk dat je zoiets goedkeurt en ook nog ophemelt als coach zijnde! Haal dat woordje "respect" maar van jullie shirts af, want dat kennen jullie echt niet!

19 september 2015 om 16:57

Chelsea heeft niet veel aan respect van Arsenal fans.
Respect heeft daarnaast niet alleen maar met het ongeval tussen Gabriel en Costa te maken.
Kom op.

19 september 2015 om 17:35

Als je de woorden van een coach gaat associeren met de gehele club dan mag je jezelf toch ook wel wat vragen gaan stellen. Chelsea is juist een en al respect. Dat Mourinho gedoogd word vind ik niet meer dan normaal. hij heeft er weer een top team van gemaakt, wint prijzen en is daarnaast de best beschikbare coach.

19 september 2015 om 19:20

Chelsea is respect? Ga dat aan die man in Parijs vragen of het feit dat de club het niet openlijk veroordeeld heeft. Geeft hem kaartjes als goedmakertje, belachelijk.

19 september 2015 om 19:21

De coach draagt de naam van de club uit, dat je dan in dit geval de coach op zichzelf staand moet zien is dus ook lichtelijk hypocriet.

19 september 2015 om 19:41

Naar mijn weten hebben de daders een stadion verbod gegeven en hebben ze aangeven hier niets mee te maken willen hebben. Dat ze hier alleen het deel dat Chelsea in het verkeerde daglicht zet posten.. dat kan ik ook niet helpen. Wat moeten ze hem dan geven volgens jou? Het is juist een uitstekend en mooi gebaar.

En ik zeg nergens dat ik de coach op zichzelf zet, hij is alleen niet de gehele club of wel? Niet voor niets gaf ik ook al aan dat zijn streken gedoogd worden. Maar een befaamde Chelsea hater zoals jou, leest natuurlijk maar wat te graag alleen wat hij wil zien.

Wat is Costa toch een smerige voetballer bah! Ik hoop dat hij voor paar wedstrijden een schorsing krijgt want die stoten op Koscielny's gezicht waren ook niet de minste!

Dit was te verwachten natuurlijk. Mourinho lijkt weer een beetje op de Mourinho van Madrid: oervervelend.

schandalige coach! ik vind het jammer dat chelsea, ooit zo een mooie club met spelers als zola,petrescu,vialli, gullit etc.. nu zo is geworden ik walg ervan!

Costa had inderdaad veel invloed op de wedstrijd, maar voetballend gezien was hij de slechtste bij Chelsea. Hij verloor elk duel, kaatste slecht en maakte slechte acties. Hij was alleen maar bezig met ruzie maken, wat ik nu wel vervelend begin te vinden omdat hij ook nog eens slecht voetbalt. Voor mij waren spelers als Zouma en Matic de beste spelers op het veld.

19 september 2015 om 17:01

Azpilicueta, Zouma en Hazard de beste aan de kant van Chelsea.
Beste bij Arsenal was Walcott.
Alleen weet hij nog steeds niet wart buitenspel betekent.

Gelukkig mogen mou en costa straks paar potjes samen in de tribune zitten

Die Chelsea supporters en trainers zijn ook met alles tevreden, zolang ze maar winnen. Koop je alleen maar en weet je niet wat opleiden is ? Het maakt niks uit. Is je speler zo bezig en lokt hij kaarten uit? Hij is slim bezig en het is goed gedaan, bravo Diego Costa!

Dit is toch te triest voor woorden. Ik vind dit nog erger dan de schwalbes van Neymar, Suarez en Busquets. Wat zij doen is meestal heel erg opvallend, en de meeste scheidsrechters trappen er niet in. Echter had de scheidsrechter duidelijk Costa al minstens 2 keer met rood van het veld moeten sturen. Hij smeert zijn zwetige handen over het hele lichaam van Koscielny, en daarna gaat hij ook nog om kaarten vragen? Deze man hoort in een kooi.

En wat had Mou gezegd als Costa terecht rood had gekregen? En Chelsea had verloren?
Eigenlijk zijn beide gewoon zielig.

Zouma was voor mij Motm, wat een heerlijke tackel op het middenveld. Ik kan er nog steeds van genieten! Naast het sterk verdedigen ook nog eens de winnende maken.

Zouma speelde geweldig, Fabregas speelde goed, Pedro was gevaarlijk maar dit wordt allemaal overschaduwd door Diego Costa die overduidelijk mentaal niet in orde is en professionele hulp nodig heeft. Die tijd moet hem gegund worden en daarom zal de schorsing van 10 wedstrijden die hem te wachten staat (vanwege twee keer slaan, een bodycheck geven terwijl de bal niet eens in de buurt is, Gabriel en Koscielny proberen te provoceren en de scheidsrechter op een walgelijke manier misleiden) zowel hemzelf als de gehele voetbalwereld hem goed doen. Ik ga er namelijk vanuit dat niemand die Chelsea een warm hart toedraagt dit gedrag van Costa tolereert want op deze manier word je dus de meest gehate club van Engeland. Dankzij het duo Costa/mourinho (die overigens ook wel mag worden nagekeken na deze opmerking).

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren