Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mourinho is Schreuder niet vergeten en geeft journalist opmerkelijk souvenir mee

Laatste update:

José Mourinho heeft NOS-journalist Joep Schreuder donderdagavond een opmerkelijk souvenir meegegeven. De trainer van AS Roma kon het na de 4-1 zege op Feyenoord in de return van de kwartfinale van de Europa League niet laten om Schreuder een sleutelhanger van de Conference League-beker mee te geven. “Beautiful huh?”, zei de spraakmakende Portugees tijdens het overhandigen, met een stalen gezicht. Mourinho drukte vorige week tijdens een persconferentie in Rotterdam-Zuid al eerder zijn stempel richting Schreuder.

Na een onderonsje met Schreuder tijdens het perspraatje vorige week kwam Mourinho met een flinke uitbrander. “De afgelopen tien maanden hebben jullie gehuild”, zei de Roma-trainer, doelend op de verloren Conference League-finale van Feyenoord in Tirana (1-0). Na afloop van het nieuwe tweeluik in de Europa League bleek dat Mourinho de journalist niet was vergeten. Schreuder kreeg een sleutelhanger van de Conference League-beker mee als souvenir.

Het ludieke moment in Stadio Olimpico deed zich voor op het moment dat Schreuder zijn eerste vraag wilde stellen namens de NOS. “Wacht even. Ik heb een cadeautje voor je”, zei Mourinho, om vervolgens de sleutelhanger te overhandigen. Daarna herhaalde de Portugees een tip die hij eerder al gaf. “Niet huilen om een nederlaag.” Vorige week ging Mourinho daar al dieper op in tijdens de persconferentie in De Kuip. “Een wedstrijd die je hebt verloren, kun je niet meer winnen. Ik beloof je: als ik verlies, slaap ik goed en zal ik niet tien maanden lang nachtmerries hebben.”

Feyenoord was donderdagavond dicht bij de halve finale van de Europa League, maar kwam net tekort tegen Roma. De ploeg van Arne Slot leek via een laat kopdoelpunt van Igor Paixão naar de laatste vier te gaan, maar invaller Paulo Dybala dwong met een weergaloze goal een verlenging af: 2-1 na reguliere speeltijd. In de dertig extra minuten was Roma oppermachtig. Via doelpunten van Stephan El Shaarawy en Lorenzo Pellegrini werd het 4-1. Roma staat in de halve finale tegenover Bayer Leverkusen. Mourinho heeft daardoor nog altijd hoop op zijn tweede Europese prijs in dienst van de Romeinen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben erg blij en opgelucht.
Want Feyenoord had ons echt zomaar uit kunnen schakelen.

Feyenoorders, jullie kunnen trots zijn op de geboden weerstand in beide wedstrijden. En alvast gefeliciteerd jullie kampioenschap in de Eredivisie.

21 april 2023 om 07:29

Dankjewel Totti. Succes in de volgende ronde. Hoop toch dat we elkaar in de Champions League ontlopen, potjes tegen Roma hebben me al genoeg jaren van m'n leven gekost

21 april 2023 om 08:54

Gefeliciteerd Totti,

Ongeacht de mogelijkheden die wij wel degelijk hebben gehad is Roma over 2 wedstrijden de verdiende overwinning. En zoals Hork hierboven al aangeeft zit ik ook niet te wachten op Roma. Hebben gewoon een uitstekende ploeg die onder Mourinho elk jaar sterker wordt.

Aan 1 ding heb ik me wel enorm gestoord gister en dat zijn de ballenjongens toen AS op 3-1 kwam. Daar dient de Fifa, UEFA en nationale bonden (je ziet het namelijk ook in NL) echt maatregelen tegen te nemen. Als club ben je verplicht om op zoveel meter een ballenjongen/meisje te zetten die binnen zoveel seconde een bal moet aanreiken.

Ook het kwijtschelden van kaarten na de kwartfinales is een belachelijke regel onder het mom de sterkste 11 in de finale. Maar ook een regel die onsportiviteit in de hand werkt. Spelers die niet op scherp staan kunnen om te beurt enorm tijdrekken en het spel ontregelen. Kaart wordt toch weggescholden. Deze praktijken zal je dan niet zien in kwartfinales omdat je dan op scherp komt te staan in de halve finales.

Dat was mijn stukje azijn.

Je kunt zeggen van Mourinho wat je wil, maar ik heb beide wedstrijden een Roma gezien dat wilde aanvallen met goede spelers. Dit Roma was een maatje te groot voor Feyenoord dat goed weerstand bood.Mooie open wedstrijden gezien.

21 april 2023 om 06:57

Maatje te groot is natuurlijk wel onzin als je er na 180 minuten ternauwernood een verlenging uit weet te slepen.

Vanaf de tweede helft van dit tweeluik was Roma echter wel een stuk beter dan Feyenoord. Waarbij wel gezegd mag worden dat de goal van Spinazzola viel net toen Feyenoord wat meer controle leek te krijgen over de wedstrijd weer. Vanaf de 1-1 werd Roma echt heel veel beter en kwam Feyenoord er niet meer aan te pas.

21 april 2023 om 07:08

Het was gewoon mannen tegen jongetjes. 1e duel al nipt knap overleefd maar toen ook de 2 blessures snel bij Roma en gisteren was het gewoon duidelijk dat Roma een maat te groot is wat natuurlijk geen schande is. Die 1-1 valt ook onverwacht waardoor je ineens weer door bent.

21 april 2023 om 07:10

Maatje te groot blijkt wel degelijk. Als je kijkt naar de individuele spelers die Roma heeft en in kan brengen, de controle die Roma grote gedeeltes gehad heeft, de ervaring in het team en de statistieken over 2 wedstrijden (Feyenoord met een Xg van 0,6 en 1,3 en Roma 2,0 en 5,2). Geen schande tegen de nummer 4 van Italië maar als je door was gegaan dan had je gewoon heel veel mazzel gehad. Los daarvan een prima prestatie van Feyenoord. Met dit team met weinig ervaring op Europees gebied zo ver komen en het zo lang spannend houden in Rome is gewoon knap!

21 april 2023 om 07:12

Her zit Feyenoord dit seizoen heel erg mee en daarom komt het tot die verlenging. Op basis van de kansenvehouding had het in de reguliere speeltijd al lang beslist moeten zijn. Ook in Rotterdam had Roma gewoon de betere kansen.

21 april 2023 om 07:14

Neenee, roma was echt 3 maatjes te groot. Feyenoord veel geluk en daarom pas zo laat ten onder even reëel denken hoor

21 april 2023 om 07:39

Ik blijf een maatje te groot onzin vinden en 3 maatjes al helemaal. De eerste helft kwam je gewoon heel goed onder de druk uit.

Dat je dan vervolgens in de tweede helft uit bij Roma onder druk komt te staan terwijl je een voorsprong verdedigt is ongeveer standaard in het voetbal. Roma was over twee wedstrijden uiteindelijk de betere en verdienden dat doelpunt zeker. Maar ik heb twee ploegen gezien die het grootste gedeelte van het tweeluik gewoon behoorlijk aan elkaar gewaagd waren.

21 april 2023 om 07:39

Wat een dom gelul. Dit waren gewoon twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren. Oke roma wint, had zomaar de andere kant op kunnen vallen.

21 april 2023 om 08:36

Het is pas dom gelul als je zonder tegenargumenten mensen gaat berichten van dom gelul. Als je de 2 wedstrijden gezien hebt is Roma helaas de verdiende winnaar. Ze waren gewoon beter over de 2 wedstrijden. Dat bewijzen de eerder genoemde statistieken ook. Of wil je zeggen dat het met 51 doelpogingen van Roma waarvan 14 op doel tegenover 27 van Feyenoord met 8 op doel onverdiend was? Je komt hier eerder gefrustreerd dan realistisch over.

21 april 2023 om 09:05

Roma heeft over 2 wedstrijden verdiend gewonnen. Feyenoord heeft kansen gehad en heel veel mogelijkheden slecht uitgespeeld door hun buitenspelers die op dit niveau te kort komen. Geen schande daar we onder Slot in opbouw zijn naar vele mooie jaren. Roma heeft daarentegen ook heel veel kansen gehad om de tweeluik eerder te beslissen.

Kijkend naar de budgetten en de spelers die bij beide teams op het veld staan, heeft Feyenoord zich heel goed verweerd. Feyenoord zou meer kansen hebben gehad als ze vorig jaar niet in de finale tegen het Rome van Mourinho hadden gestaan. Nu werd Mourinho o.a.door Schreuder op scherp gezet en dan weten we het wel.

21 april 2023 om 12:57

Nou Noud, als je niet kan zien wat het verschil is bij Roma en Feyenoord op individuele kwaliteit weet ik niet zo goed wat je op deze website doet. Ik zie geen Feyenoorders behalve Geertruida en Kokcu die een basisplaats zou kunnen krijgen bij dit Roma. Derest niemand. De spelers die Roma kunnen aantrekken kan Feyenoord helaas alleen maar van dromen. Het is dan ook best normaal dat Roma doorgaat.

21 april 2023 om 08:02

Een Roma dat wilde aanvallen is natuurlijk logisch.
Ze hebben een groot gedeelte achter en gelijk gestaan met Feyenoord.
Toen ze eenmaal voor kwamen, ging de trukendoos open.
Toen verstonden ze opeens geen Italiaans meer bij corners, uitworpen en dode spelmomenten.

21 april 2023 om 08:44

En toen Feyenoord voor stond waren zij tijd aan het rekken. Lijkt net alsof er een Europese kwartfinale werd gespeeld, en beide ploegen alles uit de kast trokken om te winnen.

21 april 2023 om 09:53

Als het je zoveel moeite kost om met zoveel financiële en sportieve verschillen het verschil te maken in 2 wedstrijden dan ben je zeker niet een maatje te groot.

Gewoon helderziend, die Mourinho. Wist dat Schreuder ging vragen naar de key factor.

Ik hoop dat ook Nederlandse trainers die Joep Schreuder af en toe eens flink te kakken gaan zetten. Wat een irritante man is hij zeg..

21 april 2023 om 08:21

Kijk eens hoe gretig hij het cadeautje ook aan pakt. Want ik denk dat hij niet eens door heeft dat hij eigenlijk te kakken wordt gezet. Irritante vent inderdaad, met veel suggestieve vragen.

21 april 2023 om 09:02

Ik durf te wedden dat als Mourinho gevraagd zou hebben of Schreuder een dansje had willen doen voor de sleutelhanger dat hij zijn tapschoenen uit zijn tas gehaald had ook ja..

Hahaha heerlijk dit toch? Schreuder komt altijd zo pendant over in de manier waarop hij zijn interviews doet. Vraag maar aan Zlatan bijvoorbeeld

21 april 2023 om 07:30

Hij is wel de enige in de zaal die er iets aan heeft overgehouden. Dat sleutelhangertje wordt nog wat waard.

Yeah! Heerlijk, even Joep op zijn plekje terugzetten. Ik vind het maar prachtig. Of je het nou leuk vindt of niet. Dit is ook José.

Joep is de ***** met PSV voorkeur van het journalisten journaille. Niks mis met een voorkeur, wel met het zo laten doorschemeren. Geldt wellicht ook voor anderen maar bij Joep schuurt het erg met zijn suggestieve vraagstelling. Prachtig dat Mourinho hem op zijn plek zet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren