Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho is niet iemand die gaat schreeuwen en met thee gaat smijten’

Laatste update:

Frank Lampard heeft z’n twijfels over de bewering dat José Mourinho woedend zou zijn geweest op zijn spelers van Manchester United, na de 2-1 nederlaag tegen Huddersfield Town eerder dit seizoen. De Portugees zou tekeer zijn gegaan in de kleedkamer en eiste dat zijn spelers de fans een uitleg zouden geven voor het feit dat Huddersfield meer wil toonde om te winnen.

Lampard kent Mourinho vanuit hun gezamenlijke tijd bij Chelsea als een totaal ander persoon. “Toen hij voor het eerst bij de club kwam, veranderde hij mijn hele kijk op het voetbal. Het was niet zozeer het tactische aspect en dat soort dingen, hij was tactisch erg goed, het ging meer om zelfvertrouwen, hoe hij met mij omging en hoe hij sprak. We weten allemaal dat hij een soort van arrogantie heeft”, vertelt de Engelsman in gesprek met Copa 90.

“Hij was mijn eerste manager ooit die tijdens de rust, wanneer we achter stonden of een slecht speelden, niet binnenkwam en zei: ‘wat zijn jullie mee bezig?’ en bekertjes thee naar je gooide. Hij zou gezegd hebben: ‘Maak je geen zorgen jongens, we gaan deze wedstrijd winnen. We staan me 2-0 achter, maar dit gaat eindigen in een 3-2 zege.’”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik geloof best dat Mourinho zo was tijdens zijn eerste periode bij Chelsea (toen alles nog perfect verliep in z'n carriere), maar ik geloof daar nu helemaal niks meer van. Als hij een fysio, die notabele een andere fysio volgde en zelf geen initiatief nam, publiekelijk verrot scheld, dan zal dat binnenkamers heus nog een stuk erger zijn. In die tijd zei hij ook nooit, echt nooit, iets negatiefs over z'n spelers. Nu moeten z'n eigen spelers het regelmatig ontgelden, het beste voorbeeld is Shaw natuurlijk. Tijd/ervaring verandert mensen nou eenmaal (en zeker iemand met een godcomplex, wiens ego meermaals is aangetast door matig presteren).

16 november 2017 om 16:25

Dat team zat sws vol met spelers die er echt voor wilden gaan. Terry, Lampard, Drogba, Cole, Makelele, Essien, Robben

17 november 2017 om 13:08

In die tijd had je ook strijders nu heb je paar kleine verwende kinderen zoals hazard.

Ik snap dat Lampard het voor hem opneemt, maar ook Mourinho kan veranderen. Het is overigens volledig terecht als je als trainer van United boos wordt als je 2-1 verliest van Huddersfield.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren